Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszłam do psychiatry, bo wydawało mi się,że jestem nimfomanką

Polecane posty

Gość gość

od jakiegoś czasu podrywał mnie dosłownie co drugi facet! również żonaci, dzieciaci, sławni itp nie byłoby to dla mnie niepokojące, gdybym była jakaś piękna, ale jestem zwyczajna i ostatnio wyglądam tak samo jak całe życie, wdałam się w romans z bardzo bogatym mężczyzną, ale spotykałam się nadal z innymi, żaden nie mógł mi się oprzeć! poszłam w końcu do psychiatry, aby mi jakoś pomógł, bo traciłam kontrolę nad wszystkim, a psychiatra do mnie, że " jest dla mnie niejasne co pani robi, czy to jakiś urok czy feromony, ale ja nie poprowadzę pani przypadku, bo za bardzo mi się pani podoba i sugeruję odwiedzić osobę płci żeńskiej" Dodam, że nie mam osobowości narcystycznej ani histornicznej, nie lubię się stroić ani malować, ALE robłam coś co mogło zwiększyć moją atrakcyjnść, tylko to nie jest etyczne... powinnam się do tego przyznać?

Gość gość
-10/10

Gość Lovelygirl25
Ja cie rozumiem xD

Gość gość
Co robiłaś w Opolu w psychiatryku na ulicy wodociągowej

Gość gość
Czy mam specjaliście ujawnić co zrobiłam, że stałam się obiektem zainteresowania? Boję się, że to przyniesie pecha... a tego bym nie chciała możesz mi dawać - 10/10 , ale to prawda... cudownie jest mieć tylu adoratorów, tylko to może mnie zaburzyć na całe życie, a gdy się ode mnie odwrócą pozostanie samotność, pustka

Gość gość
Wiec zalisz się czy chwalisz? Przeszkadza ci to czy nie? Sama nie wiesz czego chcesz.

Gość gość
Przestań dolewac krew z miesiączki do drinków.

Gość gość
Słuchałaś może takiego specjalnego nagrania, które jest dostępne na necie. Ja posłuchałam tego z 5 minut i autentycznie dostrzegłam większe zainteresowanie facetów po tym. Jakaś czarna magia.

Gość gość
nie wiem czy słuchałyśmy tego samego, ale tak. no jak to jest możliwe, że po czymś takim nagle się podobamy facetom?

Gość gość
Sama jestem zdziwiona, ale chyba tak. Może po prostu pod wpływem tego wydzielamy więcej jakichś feromonów, organizm produkuje więcej estrogenów, a może tak nakręcamy podświadomość, że mowa ciała zmienia się na "godową".

Gość gość
No i wiadomo teraz jak dalej się to potoczy. Podaj adres do strony www. A tam przyślij sms za 9.20.

Gość gość
"No i wiadomo teraz jak dalej się to potoczy. Podaj adres do strony www. A tam przyślij sms za 9.20. " w tym rzecz, że nie; to jest powszechnie dostępne na youtube...

Gość gość
a może to po prostu sila sugestii , której ulegamy a nie magia? wole w to wierzyc, boje się szarlataństwa i grzechu

Gość gość
Może. Możliwe także że to przypadek, ale nie wydaje mi się.

Gość gość
A jak znaleźć to nagranie, bo ja wręcz przeciwnie nie mam powodzenia u mężczyzn i żaden się mną nie interesuje.

Konkretnie, proszę ! Czego słuchałaś na YouTube ? Co obejrzałaś ?

Gość gość
A czy jak facet wysłucha tego nagrania, to też zacznie mieć powodzenie u płci przeciwnej? Dajcie linka! :)

Gość gość
Dla facetów są inne nagrania.

Gość gość
To który to filmik?

Gość gość
Dla kobiet są oba powyższe. Zaraz wkleję linki dla facetów.

Gość gość
jak facet posłucha to będzie miał powodzenie u gejów :D

Gość gość
Ale który po działał na autorkę?

Gość gość
Który podziałał na autorkę to nie wiem, bo ta chyba zniknęła.

Gość gość
Odnośnie do tzw. subliminali czyli nagranych tekstów których nie słyszymy, działających podprogowo, to są one w języku angielskim i ciężko mi stwierdzić czy u polskojęzycznych osób działają. Może jak jako tako ogarniają angielski, to tak ale pewnie lepiej, jakby nagrane były w języku polskim. Binaural beat to natomiast dwie częstotliwości jedna w lewym, druga w prawym kanale, które dosłownie zmuszają mózg do wytworzenia fal stanowiących średnią obu tych częstotliwości - dlatego najlepiej słuchać tego na słuchawkach.

Gość gość
Przeraża mnie ten dźwięk. Strach mnie oblał w czasie kilkunastu sekund słuchania. Jakby szatan stał obok i przemawiał.