Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobilibyście gdyby wasza wieloletnia partnerka zrobiła sobie tatuaż?

Polecane posty

Gość gość
Nigdy nie byłam pewna siebie. A moja pewność siebie spadla w ciąży i po porodzie jeszcze bardziej. Mysle ze to nie wina męża tylko ja jestem nadwrażliwa na krytykę

Gość gość
A to, ze maz ma cie w d***e i klotnia o wlosy?

Gość gość
Ja też nie zawsze jestem w porządku. Jest bardziej zajęty dzieckiem i czasem mam wrażenie ze mogłoby mnie nie być.

Gość gość
Rozmawialas z nim o tym?

Gość gość
Nie i nie wiem czy chce

Gość gość
A czemu mialabys nie chciec poprawic jakosci swojego zwiazku i samopoczucia?

Gość gość
wniosek z tego tematu taki, że jezeli facet próbuje cokolwiek narzucać w kwestii wyglądu to lepiej brać nogi za pas...

Gość gość
A co bym miała powiedziec? Ze mi znowu cos nie pasuje? Mąż się stara i na pewno jest świetnym ojcem a to ze nie zawsze moje zmiany wyglądu mu pasują to chyba normalne.

Gość gość
z tego co mówisz to jesteś olewana, czujesz się niepotrzebna, a swoje niezadowolenie przekazuje krzykiem. Z "esktrawaganckiej" kobiety stałas się szarą myszką która boi się, że ktoś na nią spojrzy. Ja rozumiem, styl się z wiekiem zmienia, ale twoje pobudki nie są zdrowe. No mężowi może się nie podobać twoja zmiana.

Gość gość
Mi się podoba ten styl dalej ale ze względu na dziecko nie chce tak chodzić bo nie widziałam jeszcze nigdy takiej matki. Akurat z tym mąż nie ma nic wspólnego.

Gość gość
Wiadomo jak jest w Polsce. Nigdzie nie traktowaliby mnie poważnie wtedy.

Gość gość
a ja wiem z doświadczenia (i nie tylko mojego), że to nie prawda. To czy ludzie traktują cię poważnie zależy od zachowania, jeżeli zachowujesz się jak ktoś kogo można traktować jak powietrze to tak będziesz traktowana. Poza tym czy to nie ty pisałaś jaka byłaby reakcja gdyby kobieta wyszła za eleganckiego bruneta, a ten po jakimś czasie wygoliłby sobie włosy i pofarbował na blond? Przecież ty dokładnie to samo zrobiłaś.

Gość gość
I jak niby miałabym pójść do lekarza z dzieckiem albo w ogóle gdziekolwiek? Nie mając dziecka słyszałam nieraz chamskie komentarze na mój temat a co dopiero z dzieckiem?

Gość gość
Z reszta mam 23 lata a nie 18 wiec chyba ogólnie juz mi pewne rzeczy nie wypadają.

Gość gość
no to jesteśmy w tym samym wieku i nie spotkam się z chamskimi komentarzami. Tak jak mówiłam - ludzie pozwalają sobie na tyle na ile mogą sobie pozwolić....a lekarza obowiązkiem jest zbadać pacjenta nawet jak jest w sukience baletnicy

Gość gość
A Ty masz cos nietypowego w wyglądzie?

Gość gość
tatuaże, specyficzne ciuchy i kolorowe włosy :)

Gość gość
I masz dziecko? Specyficzne ciuchy to znaczy co?

Gość gość
dziecka jeszcze nie mam (nie jestem mężatką, a jednak mam podejście najpierw slub, potem dzieci). Za to mam sporo znajomych z dziećmi którzy wyglądają podobnie i nie ma problemu. Najwyżej ludzie zakładają, że są trochę młodsze niż w rzeczywistości. xxx Trochę punkowy styl :)

Gość gość
Zobaczysz ze jak będziesz miała dziecko to się zmieni twój styl i twoje podejście.

Gość gość
Nie sadza, a to dlatego, ze nie wymyslam sobie co mowia o mnie inni. Mam dobre studia, dobra prace, nikt nie ma powodu nie traktowac mnie powaznie. Poza tym rodzicow tez mam troche ekscentrycznych i nikt na nich krzywo nie patrzyl. Trzeba umiec szanowac siebie to inni beda cie szanowac.

Gość gość
Ja niestety zawsze się spotykałam z jakimś chamskimi komentarzami. Może coś takiego we mnie jest ze ludzie lubią sie mnie czepiać.

Gość gość
Wiesz, dzieciaki czasem zaczepiaja, ale dorosla osoba chyba nie bedzie zwracac uwagi na szczeniaki

Gość gość
podziarane d***** powinno się traktować jako ochłap kobietopodobny a w istocie tyfus i karaczany w jednym

Gość gość
jesteś chory czy głupi? ;)

Gość Tomtomi
Co zrobilibyście gdyby wasza wieloletnia partnerka zrobiła sobie tatuaż? x Pomodliłbym się za nią :)

Gość gość
najlepiej egzorcyzm odprawić :D