Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gośće

Polecane posty

Gość gość
witaj kotku buziaczki na dzień dobry miłego dzionka życze

Gość gość
buziaczki słonko na dzieńdobry.miłego dzionka zyczę

Gość gość
no jak tam kotku mija dzionek ? Buziaczki na dobry wieczór

Gość gość
a zapowiadało się na dzień dziecka. Parę tel i sytuacja uległa zmianie. Aż dziwne że przy poniedziałku taki nawał był. Co tam u ciebie słonko? Buziaczki gorąbe.

Gość gość
u mnie kotku lece do baru mamcia zła bo tyle pracy a deszcz pada i mamcia ma dzień dziecka buziczki kotku

Gość gość
A jak tam Twoje moczenie kija?kiedy wróciłeś?

Gość gość
z tym moczeniem kija to niby nieźle ale żadnych rewelacji niebyło. Myślę i mam nadzieę że następny wekend będzie lepszy i cieplejszy. Co do mamci to jej się wcale nie dziwię. No ale niestety. Taki zawód, taka praca. Jak tam twój gość?

Gość gość
Nie mam już swoje gościa pojechaładnie już a co do weekendu to niech będzie ciepło bo jadę na komunie dojechałem do baru jak nie odpisze to znaczy że nie mam zasięgu szefowa była z tobą nad wodą? Nocowaliście tam? Buziaczi

Gość gość
szefowa nad wodą? Toż to jej pomysł. Żeby nie jej napalenie na wodę to w taką pogodę bym w domku siedział. Widzę że tęsknisz za gościem. No i prawidłowe podejście.

Gość gość
szkoda że nie możesz wejść na fb byś go zobaczył

Gość gość
jeśli możesz to wejdz w mój profil w moich znajomych wyszukaj tam imię swojej kotki chyba tej młodszej o moim nazwisku i wejdz w jej profil to zobaczysz go

Gość gość
ha ha ha. Słonko ja tak często wchodzę w te fejsy że zapomniałem hasła do swojego profilu. Ale zobaczymy, może się uda

Gość gość
słonko spadam bo padam a rano do boju. Miłej i spokojnej nocki życzę. No i gorące buziaczki ślę. Do jutra kochanie.

Gość gość
dopiero złapałam zasięg ty już śpisz a ja jeszcze w barze no dzisiaj to się nastałam miłych snów kochanie buziaczki tylko nie wiem czy to na dobranoc czy na dzień dobry

Gość gość
buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę

Gość gość
witaj kotku ale z ciebie ranny ptaszek buziaczki na dzień dobry i także życze miłego dzionuj

Gość gość
ranny bo zaraz ruszam do boju. Pogoda paskudna to i pewnie roboty nowej niebędzie tylko ta zaplanowana. Ale i tak dzień rozwleczony. Buziaczki

Gość gość
a ja siedze w domku mamcia jeszcze śpi nawet nie budziłam jej do rannej pracy wróciliśmy na 3 więc mamcia zmęczona ma tak padać do piątku weekend ma być łady to i nad wodę pewnie zrobisz wypad buziaczki kotku

Gość gość
jak pogoda będzie lepsza to pewnie że tak. Czasem trzeba się jakoś odizolować od codziennych spraw.

Gość gość
Odizolować ? Łał takiemu to dobrze urlop na żądanie kiedy chcesz i nad wodę odstresować się od życia codziennego a ja no cóż wiesz jak jest u mnie urlopu nie ma taką mam pracę ale ja już do tego przywykłam jak tam szefowa nie wybiera się na jakieś wczasy?no wiesz mogłaby jechać gdzieś do rodziny poodwiedzać dawno nie była napomknij jej o nie wykorzystanych urlopie buziaczki kotku

Gość gość
ha ha ha. Do rodziny? Ta rodzina ma swoje wnuki, swoje życie. Czasem przez tela pogadają, i to niezadłógo bo zaraz coś tam im pszeszkadza. To tylko szefowa ma sporo czasu. Znając ją to woli w domku siedzieć niż komuś tam się swoją obecnością narzucać. Buziaczki. Jak tam tobie słonko dzionek leci?

Gość gość
u mnie dzień jak co dzień bez zmian praca dom dom praca deszcz leje więc i na działce nie ma pracy buziaczki kotku

Gość gość
ten deszcz leje. Ale słonko ten deszcz też jest potrzebny.

Gość gość
a co to tyle się napisałam i nie poszło ?

Gość gość
nie poszło? Ja też tak czasem mam. Z tego co wiem to tak się dzieje jak temat ma już ileś tam stron. Wtedy się zaćina

Gość gość
jak tam kotku pijem coś ? Mamcia mi sprawiła nowy tel jezu czarna magia

Gość gość
ha ha. Z tymi telami to chyba się z szefową zgadałyście? Dla niej też czarna magia

Gość gość
no patrz. Mnie też nie poszło

Gość gość
i znowu nie poszło. Słonko jutro damy sobie nowy temat i będzie ok. Narazie zmykamy bo od rana na obroty a jeszcze jakoś trzeba się ogarnąć. Miłej nocki słonko. No i spokojnej oczywiście. Gorące buziaczki ślę. Do jutra słonko.

Gość gość
wczora tyle co się napisałem i nie poszło. Buziaczki na dzieńdobry słonko. Miłego dzionka życzę