Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makrela123

Skok temperatury 4 dni po owulacji ??

Polecane posty

Gość makrela123

Witam, chciałabym się dowiedzieć czy któraś z Was ma takie cykle, otóż cykl u mnie trwa 30 dni, owulacje mam potwierdzoną przez monitoring 16 dnia cyklu, natomiast temeratura wzrasta o 0,2-0,3 stopnie dopiero po 4 dniach ,czy to jest normalne i czy komuś udało się zajść w ciąże mimo tak późnego skoku? Badałam hormony i wszystko jest w normie. z góry dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Jaka trzeba miec obsesje na punkcie ciazy zeby 4 dni po owulacji juz remp mierzyc...

Gość gość
kobieto spokojnie-nie tak obsesyjnie wyluzuj to zajdziesz

Gość makrela123
Ale wy jesteście puste baby nie mierze temp.juz 4 dni po owulacji tylko przez CALY CYKL, słyszałyście w ogóle o takiej metodzie ?? Jak nie wiecie o co chodzi to nie wypowiadajcie sie na forum, bo aż kipi od was z zawiści, pytanie jest dla poważnych ludzi

Gość gość
Witaj ,ja tez mierze temp.jednak nie moge Ci zabardzo nic doradzic ,mi temp.rosnie 1 dzien po owul. moze poczekaj jeszcze i poobserwuj kolejne cykle,moze to takie chwilowe wybryki :)

Gość gość
mi też rośnie standardowo. Używam komputera cyklu, który za mnie interpretuje pomiary. Zgadzam sie z koleżanką wyżej, postaraj się poobserwować dłuższy czas.

Gość gość
temp podczas owulacji nie musi wzrosnąć tego samego dnia, może podskoczyć przed jak i po owulacji.

Gość makrela123
Dzieki dziewczyny, nie pozostaje mi nic innego jak poobserwować dalej ...