Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem uzależniona od dziecka, też tak macie???

Polecane posty

Gość gość uzależniona
Mieszkam na wsi. Plany wyprowadzki są, ale jeszcze nie teraz. Co do wyzwisk... opanujcie się... miejcie szacunek do drugiego człowieka. Każdy ma prawo do własnego zdania. Kazdy może żyć po swojemu. Dajcie żyć. Forum jest po to, by poznać opinie innych ludzi na dany temat. Po co te nieprzyjemne słowa. Autorka zadała pytanie-odpowiedziałam. Po co ta nagonka....

Gość gość
Mam dwójkę naprawdę wspaniałych dzieci,ale do głowy by mi nie przyszło tak się od nich uzależniać. Kocham ich, z córką czasem zagramy w jakąś fajną grę planszową czy oglądniemy rodzinnie bajkę na kanapie wcinając popcorn, syn za mały, ma dopiero 7 miesięcy. ;) Ale córka ma sporo koleżanek i kolegów,chętnie do nich chodzi,często (oczywiście jak jest ciepło,przeważnie wiosna-lato-czasem wczesna jesień) wychodzi na dwór (w wakacje znikała na cały dzień,wracając na chwilę tylko coś zjeść,napić się i skorzystać z toalety). I to nie ja pozbywałam się dziecka,to ona sama się garnie do dzieci,do zabawy. W szkole też nie ma problemów,chętnie się uczy,zazwyczaj jak wraca do domu,to zadania ma już odrobione. Szkoła to więzienie? Manipulacja dziećmi? No bez jaj. Owszem,są niektóre aspekty edukacji,które mi się nie podobają,ale nie ma rzeczy idealnych. Robicie z dzieci kaleki, przywiązujecie je do siebie emocjonalnie,a później cierpi na tym dziecko. Tragedia. Ogarnijcie się,kobiety. Jeśli aż tak uzależnione od dzieci jesteście,to znak,że coś jest nie w porządku w waszym życiu i w waszej głowie.

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl