Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem jasnowidzem i delikatnie mówiąc mam przekichane

Polecane posty

Gość gość
Ta paulina jakaś niezbyt wiarygodna ja ją bardzo lubię i lubię jej filmy, ale fakt - czasem sama sobie przeczy chociażby właśnie z tą wojną..to najpierw nagrywa film, w którym mówi o alternatywnych liniach czasowych a teraz, że niby sprawdziła radiestezyjnie kiedy będzie wojna...no to w końcu możemy coś zmienić nastawieniem i mysleniem, czy trzeba sie skazywać na tą wojnę i nastawiać na nią ..ja wolę to pierwsze, nie będe się bała żadnych wojen bo obawy generują tylko dodatkowe negatywne zdarzenia

Gość gość
Zdecydowanie większość jasnowidzów się myli w swych przepowiedniach. Co innego gdy rzecz dotyczy się teraźniejszości, wtedy mają trafienia, tak jak np Krzysztof Jackowski przy odnajdywaniu zaginionych.

Gość gość
To powiedz gdzie ta impreza bo koleś zapomniał podać adresu:D tamy Państwa na kultowej imprezie Andrzejki w Remizie! Wzorcową zabawę gwarantuje organizator takich imprez jak Halloween - One night in Remiza!, czy Flamingo Night. Oprawę muzyczną zapewni znany i lubiany w okolicy DJ Hop! Czeka nas podróż od lat 90 do najnowszych hitów światowej sceny muzycznej. Mamy zaszczyt zaprosić Państwa na Andrzejki 2016 do remizy w Grzymałkowie o godzinie 19:00. Organizator przewiduje napoje. Zaproszenia będą wydawane u organizatorów oraz przy wejściu. *** Start 19:00 *** Wjazd: lista Fb 10zł, reszta 15zł (Cena obejmuje wstęp i napoje, nie zapewniamy alkoholu) Dodatkowe informacje: - Lokal ogrzewany - Szatnia została powiększona - Selekcja - problematycznych będziemy wypraszać

Gość gość
Grzymałkow ty deklu

Gość gość
Witam autorze pytania. Proszę Cię,potrzebuje szybkiej porady,czy możesz odpowiedzieć Mi na pytania? Będę wdzięczna.. Czy Mąż na pewno trafi do więzienia? I czy jest gdzieś koło Mnie Mężczyzna,który Mnie kocha? Który jest ze Mną spokrewniony? Podała bym bardziej konkretnevdane,ale niechciane bym tu na tym forum.Moje imię jest na literę M.

Gość gość
Kaede Uber przepowiada wojnę z Arabami i zalanie muzułmanami Europy, co dzieje się na naszych oczach, nawet w Polsce. Potem katastrofę ekologiczną trwającą 6 lat, brak wody. Co częściowo się spełnia już teraz melioracja doprowadziła Polskę do ruiny, a jeszcze dochodzi zanieczyszczenie powietrza. Co do poprzednich przepowiedni Arona, Moskalik, Jackowskiego i innych to się nie sprawdziły, zupełnie nic!

Gość gość
26.01.74 uwierze jak mi cos o mnie powiesz

Gość gość
:-) wiedziałam

Gość gość
Krzysztof Jackowski przepowiada w tym roku dwa większe zamachy terrorystyczne, ale to żadna przepowiednia, dzicz muzułmańska na pewno zaatakuje, gdyby powiedział, że nie będzie zamachów i nachodźcy wyjadą to by była szokująca przepowiednia.

Gość gość
Medium Parker przewiduje spadek wartości Euro, kompromitujące informacje o Hilary Clinton, próbę wyjścia Danii i Włoch z Unii, atak bronią biologiczną lub toksyczną na jedną ze szkół, próbę porwania papieża, obalenie Kim Dzong Una i zjednoczenie Korei, wybuchnie też epidemia grypy. Jest sporo konkretów jak widać: https://www.youtube.com/watch?v=r1f0YlWVanA

Gość gość
Przewiduje, że wszyscy będziecie żyć aż do śmierci. ;-)

Gość gośćparassollka
Czy te zamachy mają być w Polsce?Czy 13.10.2017 jestem bezpieczna czy coś sie wydarzy.?

Gość gość
Którą ze szkół?czy dotyczy Polski?

Gość gość
przeczytaj ksiazke dr. hawkinsa przekraczanie poziomow swiadomosci, i zrob kurs cudow. to moze pomoc.