Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

XxX030

...

Polecane posty

Gość Taki_jeden_964
ehhh te wasze dylematy bede sie narzucac czy nie. A tu niestety jedno zycie i wiele bledow jeszcze popelnimy... nie ma sie co przejmowac p*****lami. "W między czasie złapałam mega doła po rozstaniu z chlopakiem, aż nagle, po tygodniu odezwał się w końcu." ta kobieca duma, cierpiala tydzien zamiast odezwac sie

Gość kurka_wodna_z_jeziora
jak Ci zależy, to się nie odzywaj. twarda zasada - im bardziej naciskasz, on tym bardziej ucieka, daj mu swobodę, jak mu zależy to będzie się starał. jak mu nie zalezy to lepiej, żebyś się więcej nie zaangażowa

Gość gwoli wyjasnienia
Daj sobie spokoj, facet ewidentnie cos kreci. Nie badz naiwna.

Gość gość
jak Ci zależy, to się nie odzywaj xxxxx a ty chciałabyś żeby facet ci tak okazywał uczucia ?

Gość gość
Nie, nie pisz już do niego. Niech on sam się odezwie jak ogarnie swoją sytuację życiową. Jeśli jego mama faktycznie jest w szpitalu to on pewnie potrzebuje teraz spokoju w rodzinnym gronie i ma ochoty na amory. Nie chcę Cię obrazić, ale nie zajmujesz jeszcze w jego życiu żadnej szczególnej pozycji. I myślę, że najlepiej zrobisz, jeśli teraz trochę się wycofasz, zajmiesz się innymi sprawami, wyskoczysz gdzieś z koleżankami i poczekasz na jakieś wiadomości od niego. On może się odezwie jutro, może za 2 dni, a może za tydzień a Ty po prostu zdecydujesz czy mu odpisać ;) PS nie wiem czy tylko ja tak mam, ale nie wysłałabym kilku wiadomości do faceta pod rząd, gdyby mi nie odpisał. W ogóle na początku relacji nie pisałabym pierwsza do faceta, bo wolę żeby to on się na początku wykazywał, a potem można się postarać :)

nie chcę mu się narzucać, po prostu podczas naszych rozmów odniosłam wrażenie, że koleś chce utrzymywać ze mną kontakt, a ze względu na jego pracę nie zawsze może odpisać na smsa. Nie zależy mi na nowej miłości bo mam dość, ale myślałam, że jest to bardzo dobra osoba z którą można pogadać i wygadać się. Dużo się o sobie dowiedzieliśmy, wiec nie wydaje mi się, że mógłby być to typ człowieka, który " zaprzyjaźnia się " a potem olewa ;/

Gość gość
facet ma zone, zone i dzieci, tudziez narzeczona :D

Gość Taki_jeden_964
Jak nie odpisuje to ja bym olał. Daj spokój, sms to jest moment, już widzę że nie ma chwili na napisanie smsa. Zwlaszcza jak komuś zależy na kontakcie.

żony nie ma, dzieci też nie, ma ciężką pracę i nie w głowie mu dziewczyny, do tej pory każda z nim zrywała bo nie miał dla niej tyle czasu ile by chciała :)

Gość gość
Znasz odpowiedź. Po co ten temat?

Gość gość
jasne, i dlatego przepada na Sylwestra albo weekendy :)

Gość gość
XxX030 dziś żony nie ma, dzieci też nie, ma ciężką pracę i nie w głowie mu dziewczyny, do tej pory każda z nim zrywała bo nie miał dla niej tyle czasu ile by chciała usmiech.gif xx on tobie tak powiedzial?:D praca tlumaczy brak czasu, 10 sekund jakie sa potrzebne do napisania SMS-a?:D

Gość gość
Hehe, chlopak ja olewa, a ona go zalewa smsami...ales ty naiwna, szkoda mi ciebie injeszcze go przeprasza, ze tyle smsow mu sle...

Gość gość
Dziwne...jak sie weekend zbliza to delegacja albo chora matka... hmmm mi to wyglada na niezłą scieme. Koleś na 100 proc jest zajety!

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest fajnym miastem

Gość gość
wow, ktos potrafi korzystac z vikipedii:D

Gość gość
Piszesz autorko że NIE chcesz mu się narzucać a ja się ciebie pytam a co ty robisz??? no przecież narzucasz mu się a on już nie wie jak się wymigiwać to opowiada jakieś farmazowny o delegacjach czy chorej matce. Nie wiem ale ja bym w zyciu nie wysłała 3 smsów gdyby facet mi po jednym nie odpisał! Strasznie mu się narzucasz i to ty go zdobywasz a nie on ciebie. Jedna zasada- to facet zdobywa nie ty, ty po jednym sms milczysz i CZEKASZ na jego odzew a nie bombardujesz kolejnymi.