Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ŻabAlka

zapraszam na tabliczkę czekolady spod lady ;)

Polecane posty

pavlo - życie kształtujemy sami, więc moim zdaniem można, a nawet powinno się je planować :) przynajmniej na jakiś krótki okres czasu.

" gość dziś A tak na marginesie to jestem pewien ze niektóre dziewczyny udają facetów i robią inne kobiety w konia, umawiają się na randki , prowadzą podwójna gre! Może i ty bylas wmanipulowana w takie gierki " X hmm, kiedyś dziewczyna z kafe, z którą nigdy nie miałam kontaktu ścigała mnie pisząc, jak to ja rozsyłam zdjęcia facetom. z opisu wynikało, ze je widziała. twierdziła też, że sporo o mnie wie. potem sporo prywatnych informacji o mnie zostało upublicznionych na kafeterii - oczywiście anonimowo i z gościa.

Gość gość
To chyba wiesz komu i co mowilas czy wysyłałas. Jeśli jesteś na tyle bystra to nie powinnas mieć z tym problemu, chyba ze tych osób którym się zwierzalas bylo więcej to możesz mieć problem z ustaleniem winowajcy.

Gość Zuzanna Amelia ææ
O mnie tez wyciekly rzeczy. Nawet zalozylam topik na ten temat. Zaraz poszukam

zuza, przeczytałam twój temat o partnerce, bardzo ciekawy. myślę, że takie zachowanie może być spowodowane np. chęcią zrobienia z partnera świni i kogoś nielojalnego przed innymi osobami. czyli świństwo wobec innych i równocześnie wobec partnera.

Gość gość
ey żelek wiesz że maciejka chce wyswatać argena z olką.

Gość gość
Osoba taka może te kierować zawiśc, zazdrość jeśli coś się miedzy nimi popsuje, albo on/ona zmieni obiekt zainteresowania. Taka zemsta. Ale to jest to zawsze świństwo.

"gość dziś Osoba taka może te kierować zawiśc, zazdrość jeśli coś się miedzy nimi popsuje, albo on/ona zmieni obiekt zainteresowania. Taka zemsta. Ale to jest to zawsze świństwo." X nie jestem w stanie czegoś takiego zrozumieć. w każdym razie nie widzę powodów, by mieć pretensje do faceta, który powierzył partnerce coś w zaufaniu. raczej nikt nie sądzi, że najbliższa osoba zachowa się tak podle.

Gość gość
Na szczęście nie znam tego uczucia. Ale to musi być okropne uczucie.

nie jestem w stanie czegoś takiego zrozumieć. w każdym razie nie widzę powodów, by mieć pretensje do faceta, który powierzył partnerce coś w zaufaniu. raczej nikt nie sądzi, że najbliższa osoba zachowa się tak podle. X Proza zycia, najbliżsi potrafią wbić nóż w plecy w najmniej spodziewanym momencie. Każdy z nas się kiedyś na kimś bliskim przejechał, bądź przejedzie , normalna kolej rzeczy.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Oj Zaba Zaba. Rozwazalas kiedys opcje zostania adwokatem ?

Gość Zuzanna Amelia ææ
gość dziś ey żelek wiesz że maciejka chce wyswatać argena z olką. X X X X A ja liczylam na to , ze oni sie wreszcie od niej odp*****la

zuza, trzeba być elastycznym zawodowo, prawda? ;) X o co chodzi z tym argenem? oświeci mnie ktoś?

Gość gość
maciek coś sobie uroił

Gość gość
szkoda klawiatury na tego durnia maćka:D

Gość Zuzanna Amelia ææ
Tam pisze wiecej osob niz tylko Maciek. I nie tylko Maciek pisze obelzywe teksty o Olce

Gość gość
Żaba chyba się starzejesz, przestajesz nadazac: D

Gość gość
Zabunia to bylo tak Argen powiedzial ze brakuje mu kasy na przeprowadzje do gdziestam nie wiem dokladnie gdzie. A Maciek powiedzial ze sciemnia bo on mial mniej kasy i pojechal gdziestam. W miedzyczasie okazalo sie ze gosc k wygral kupe kasy na loteri w usa tj bilion dolcow i moglby dac pare stowek argenowi. Na to wszyystkim zawiazaly sie usta na supelki i zaczeli zmieniac temat i kojarzyc na sile argena z olka. Jak w polityce. Temat zastepczy, zeby o odwrocic uwage wszystkich od bolców goscia k. Teraz wygladav to jak nagonka na argena i na olke. I jeszcze na pavlo ktory jest w porzo.

Gość gość
*od dolców goscia k :classic_cool:

Gość gość
pulchniutki zapomnial sie przelogowac:D

O niczym nie zapomniałem. Przeczytałem topik i uznałem za dozwolone poczęstować Was czymś słodkim :) Sorki wielkie, że jaśnie pomarańczy o zgodę nie spytałem

Gość gość
nie chmurz sie, bo az pulchne poslady ci sciska:D

Gość gość
idz na ogolny tylko nie zapomnij sie przelogowac:D🖐️

Gość Zuzanna Amelia ææ
"A po nocy przychodzi dzien , a po burzy spokoj" Pulchny juz wstal wczesnie rano. Jakie macie plany na weekend ?

Gość gość
zuza jak zwykle n*******la znakami :D