Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum4

Polecane posty

Gość gość
Kaczyński zrobił ministrem człowieka z PZPRu?

Gość gość
a szefem komisji sprawiedliwości członka PZPR?

Gość gość
"nie bo on nie był z PO. " x ta, u was tak ciągle. wszyscy macie życiorysy odkąd sobie wybieracie a wcześniej się "nie liczy", "nie było".

Gość gość
komuch z PZPR szefem komisji sprawiedliwości mianowany przez PiS?

Gość gość
"Kaczyński zrobił ministrem człowieka z PZPRu? " x no to nie jest żadna tajemnica. swojego czasu i ten wątek o tym huczał jak to kaczyński pzprowca do rządu wziął.

Gość gość
była mowa jak byłego pzprowca wziął. a nie członka PZPR

Gość gość
Kaczyński nie wziął człowieka z PZPR. Bo nie mógł ponieważ PZPR wtedy już nie istniał a więc Piotrowicz czy Jasiński nie mogli być członkami.

Gość gość
no skoro pzpr już nie istnieje to pewnie że byłego a cyba jest byłym członkiem PO. nigdy nie twierdziłem inaczej.

Gość gość
czy na pytanie skad się wziąłeś odpowiadasz, że z pochwy matki czy, że np z domu?

Gość gość
z penisa ojca, ale co to ma do rzeczy? i wszystko to jest prawda, tak jak to że cyba był z PO ponieważ był w PO.

Gość gość
a cyba jest byłym członkiem PO. nigdy nie twierdziłem inaczej. X a to: "psychopata z PO" X to jest twierdzenie że jest z PO a nie że był kiedyś członkiem PO.

Gość gość
z penisa ojca? to ty jesteś plemnik? myślałem, że człowiek. pomyłka rzecz ludzka.

Gość gość
tak jak to że cyba był z PO ponieważ był w PO X nie był z PO ponieważ nie był członkiem PO. był i jest BYŁYM członkiem PO.

Gość gość
"to jest twierdzenie że jest z PO a nie że był kiedyś członkiem PO. " x nie to jest stwierdzenie ze jest psychopatą który kiedys (w czasie nie oznaczonym w żaden sposób, obecnie lub w przeszłości) był w PO.

Gość gość
gość dziś z penisa ojca? to ty jesteś plemnik? myślałem, że człowiek. pomyłka rzecz ludzka. X to tłumaczy dlaczego jest PÓŁGŁÓWKIEM.

Gość gość
więc stwierdzenie że psychopata z PO zabił marka rosiaka z pisu jest jak najbardziej prawdziwe.

Gość gość
nie to jest stwierdzenie ze jest psychopatą który kiedys (w czasie nie oznaczonym w żaden sposób, obecnie lub w przeszłości) był w PO. X "obecnie..... był w PO". to tłumaczy wszystko. nie potrafisz poprawnie posługiwac sie jezykiem polski i nie rozumiesz prostych tekstów w tym jezyku

Gość gość
gość dziś więc stwierdzenie że psychopata z PO zabił marka rosiaka z pisu jest jak najbardziej prawdziwe. X nie bo psychopata był kiedyś w PO a nie jest "z PO".

Gość gość
Jesteś chory, lecz się.

Gość gość
To ja jestem z USA bo kiedyś tam była tydzień. Co sobie będę żałowała.

Gość gość
Ciekawe czy jak się spytać Otulonej skąd jest to czy powie, że z Libii?

Gość gość
A Iftar z I/.zra/.ela (podobno tam była)?

Gość gość
Otulona, to z bajlandii.

Gość gość
"nie bo psychopata był kiedyś w PO a nie jest "z PO". " x ależ dokładnie to oznacza. jeżeli on był w PO to znaczy że "jest z PO". szczególnie że później w żadnej innej partii nie był więc jak najbardziej jest z PO.

Gość gość
określenie " z PO" sugeruje że koleś był wtedy członkiem tej partii. twoje uściślenia padły dopiero wtedy kiedy wykazano że to kłamstwa. To ewidentne nadużycie i to świadome. Nie kombinuj . Nie pomawiaj. Nie wystawiaj fałszywego świadectwa. Bo potem twoje bulwersacje na przekręcanie nazwisk wyglądają żałośnie.

Gość gość
jakbyś był uczciwy napisałbyś "były członek PO" i gitara. Ale jesteś zwykłym pomawiaczem strojącym się piórka dobrego wychowania.

Gość gość
facet był w PO, jest fanatycznym "antypisowcem" i wrogiem kaczyńskiego. moje słowa wskazujące na jego ewidentne związki z PO były świadome i nie były żadnym nadużyciem. ja wiem że wy byście mu chcieli te związki wyciąć z życiorysu i udawać że on z PO nic wspólnego nie miał ale to właśnie było by oczywistym kłamstwem.

Gość gość
tak jak zresztą po tym zabójstwie robił tvn. wszystkich przekonywał że to nie żadne fanatyczny platformers nienawidzący kaczyńskiego zabił członka pisu tylko było to "przypadkowe zabójstwo chorego psychicznie człowieka" a więcej czasu niż temu zabójstwu tnv poświęcił posłowi niesiołowskiemu który przez cały dzień przekonywał jak to go minęło 12 kul w pierś.

Gość gość
"twoje uściślenia padły dopiero wtedy kiedy wykazano że to kłamstwa." x raczej wtedy gdy fałszywie oskarżono mnie o kłamstwo. i jakoś do tej pory nie przeproszono.

Gość gość
nic nie udajemy i twierdzimy ze byl kiedys czlonkiem PO. twierdzimy tak od poczatku