Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę czyli WYBORY WYBORY...archiwum4

Polecane posty

Gość gość
a w jakiż sposób ten cytat to udowadnia? cytat jak cytat co tu jest dowodem że "brudziński bredzi"?

Gość gość
Cytat o bredzińskim dostaniesz jak spełnisz moje prośby. A teraz na to czekam.

Gość gość
złapany na kłamstwach zaczyna kombinować:D jest z niego trochę śmiechu

Gość gość
" Cyba nie był członkiem PO jak popełniał morderstwo" x a ja nie twierdziłem że cyba był członkiem PO "jak popełniał morderstwo" tylko że był tym członkiem. PO miała go wpisanego w rejestrze członków i tego się nie jest w stanie wyprzeć. a czy go wykreślili czy nie to już jest kwestia słowa bo nie istnieje żadna "procedura wykreślania" którą można wiarygodnie przedstawić. a słowo platformy nie ma dla mnie żadnej wiarygodności więc ja się o daty nie mam zamiaru spierać. ważne dla mnie jest że cyba BYŁ CZŁONKIEM PO I NIENAWIDZIŁ KACZYŃSKIEGO.

Gość gość
a ja nie twierdziłem że cyba był członkiem PO "jak popełniał morderstwo" tylko że był tym członkiem. X gość dziś jak psychopata z PO przychodzi i zabija "pisowca" to też twierdzicie "kto sieje wiatr, burzę zbiera". X Cyba nie był psychopatą z PO. Brniesz w kolejne kłamstwa.

Gość gość
Co to za idiota, który piętnuje przekręcenie nazwiska, za chwilę wyzywając rozmówcę od chamów i bydła? Pisior jakiś?

Gość gość
PO miała go wpisanego w rejestrze członków x pomogę. cyba był wykreślony z rejestru cztery lata przed morderstwem.

Gość gość
więc tym swoim cytatem udowodniłeś że nieprawdą jest coś, czego ja nigdy nie twierdziłem, takie to są twoje "dowody". jak to samo masz na brudzińskiego to trochę się ośmieszysz.

Gość gość
Statystycznie rzecz biorąc wariat może pojawić się w każdej partii. Na przykładzie PIS widać to bardzo dobrze. Robienie afery z tego że jakiś członek PO był czy jest wariatem i dokonał takiego czynu na zasadzie " to PO za to odpowiada" jest podłe i charakterystyczne dla paranoicznego myślenia pisowców. Przestań bić już pianę na ten temat bo to sprawa co prawda bulwersująca ale przeszłość. Zajmij się lepiej bieżącym recenzowaniem chamstwa Brudzińskiego i reszty PIS która arogancko piętnuje Polaków z KOD. Albo zajmij się chamem Gowinem grzebiącym innym w życiorysach i dziadkach. Ale tym się nie zajmiesz oczywiście. Dla ciebie bardzie bulwersujący jest np taki shatyn i jego przekręcanie nazwisk. Typowe dla gawiedzi.

Gość gość
Cyba nie mógł być "psychopatą z PO" bo od lat nie należał do PO.

Gość gość
"Cyba nie był psychopatą z PO. Brniesz w kolejne kłamstwa. " x no przecież był w PO więc jest "psychopatą z PO". rzecz oczywista i logiczna. to nie oznacza że "był aktualnym członkiem PO". stwierdzenie którego użyłem nie zawiera określenia czasu.

Gość gość
gość dziś więc tym swoim cytatem udowodniłeś że nieprawdą jest coś, czego ja nigdy nie twierdziłem, X Udowodniłem, że kłamiesz bo Cyba nie był psychopatą z PO jak twierdziłeś bo do PO nie należał. Podobnie napisałeś, że Cybę wykreślono z PO po tym jak dokonał morderstwa. To też kłamstwo bo wykreslono go cztery lata wczesniej. Czyli cos twierdziłęs a to były same kłamstwa.

Gość gość
stwierdzenie którego użyłem nie zawiera określenia czasu. x Lawirujesz bo przyłapano cię na kłamstwie. Owszem nie ma określenia czasu ale jest ono "domyślne" i wynika jasno z kontekstu. Przyparto cię do muru więc się zgrabnie zasłaniasz że określenia czasu nie użyłeś. Brawo. Sprytne. Ale i ... słabe.

Gość gość
stwierdzenie którego użyłem nie zawiera określenia czasu. X Użyłeś określenia czasu piszac że był "z" PO. A nie był w tym czasie "z" PO. Następne twoje kłamstwo.

Gość gość
szczególnie że są dowody na to że cyba w PO był ale nie ma żadnych wiarygodnych dowodów na to kiedy został wykreślony, kiedy przestał być. więc ja stwierdziłem tylko oczywisty i potwierdzony fakt że pan cyba w PO był.

Gość gość
Potwierdzony fakt przez uprawnione osoby to, że Cyba był wykreslony w styczniu 2006 roku.

Gość gość
nie ma wiekszego nudziarstwa w internecie niz te wasze obsrane wywody

Gość gość
Pisanie "psychopata z PO" jest również obraźliwe szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę że faceta w PO nie było od 4 lat. A więc jesteś chamem i trochę dziwi fakt bulwersacji z tego że ktoś uroczo i kabaretowo potraktował pana Brudzińskiego. To bardzo łagodne wobec niego jeśli wziąć pod uwagę jego chamskie wypowiedzi np co do ludzi manifestujących wraz z KOD. Typowe dla pisorstwa. Obłudna gawiedź pełna goowna w ustach.

Gość gość
A ja sobie nie życzę by pisano "psychopata z PO" to pomówienie i obraza mnie jako ich wyborcy :classic_cool: Domagam się przeprosin chyba że ciebie chamie tak wychowano że nawet na to cię nie stać.

Gość gość
typowy pisior. złapany na oczywistych kłamstwach (nie pierwszy raz) kłamie jeszcze bardziej, kręci i usiłuje oszukiwać.

Gość gość
cyba był w PO więc zarzucanie mi że to jest kłamstwo obnaża tylko wasz żałosny poziom.

Gość gość
Zgroza. Facet kłamie i manipuluje. Przedstawiono mu pod nos ale on twierdzi, "że to nie jego ręka".

Gość gość
jak w ogóle ośmielacie się zarzucać mi że stwierdzenie o cybie "psychopata z PO" jest kłamstwem. no po prostu szczyt bezczelności. wyhodowaliście fanatyka a teraz próbujecie się wypierać.

Gość gość
gość dziś cyba był w PO więc zarzucanie mi że to jest kłamstwo obnaża tylko wasz żałosny poziom. X Cyba w momencie popełniania przestępstwa nie był "z" PO i nie był członkiem PO. Dalej kłamiesz.

Gość gość
Proszę o przedstawienie dowodów np w postaci linku do potwierdzonych danych że ten facet był wtedy członkiem aktywnym PO. Jeśli nie. Przeproś. Inaczej będę musiał zgłosić to pomówienie do miejscowych działaczy PO :classic_cool:

Gość gość
Czy minister Jasiński też jest wg ciebie z PZPR? A Piotrowicz jest z PZPR czy z PiS?

Gość gość
wyhodowaliście fanatyka a teraz próbujecie się wypierać. x nie mam nic wspólnego z wyhodowaniem jakiegokolwiek fanatyka i to co piszesz jest po stokroć bardziej obraźliwe niż przekręcanie nazwisk. Kto go wyhodował.? Shatyn ? Ktoś inny ? Kto ? Psychiatra ci nawet nie pomoże. 🖐️

Gość gość
"A ja sobie nie życzę by pisano "psychopata z PO" to pomówienie i obraza mnie jako ich wyborcy cool.gif Domagam się przeprosin chyba że ciebie chamie tak wychowano że nawet na to cię nie stać." x możesz sobie nie życzyć ale skoro cyba był w PO i zamordował z nienawiści człowieka to pisanie o nim "psychopata z PO" jest w pełni uprawnione.

Gość gość
psychiatra? już nie. co najwyżej ortopeda by się przydał.

Gość gość
możesz sobie nie życzyć ale skoro cyba był w PO i zamordował z nienawiści człowieka to pisanie o nim "psychopata z PO" jest w pełni uprawnione. X nie bo on nie był z PO. byłby "z PO" tylko w jednym wypadku. gdyby wtedy należało do PO. a nie należał. Czy minister Jasiński też jest wg ciebie z PZPR? A Piotrowicz jest z PZPR czy z PiS?