Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰 bez kompleks贸w

Moja dziewczyna i jej kompleksy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 bez kompleks贸w dzi艣 Mia艂am o Tobie dobre zdanie, a偶 do tego wpisu. Twoja kobieta ma niedowage i to jest FAKT, ona o tym wie, widzi, zdaje sobie z tego spraw臋. Zwa艂y t艂uszczu, jakie wisz膮ce ty艂ki? O czym Ty piszesz? ty si臋 chyba z jakimi艣 babciami zpotyka艂e艣 cz艂owieku. Ja mam 1,62, nieca艂e 60 kilo wagi i 偶adnych wiszacych po艣ladk贸w, zadnych zwa艂贸w t艂uszczu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Pr臋dzej wychudzona dziewczyna b臋dzie mia艂a obwis艂膮 i pomarszczon膮 sk贸r臋 ni偶 ta o wadze normalnej, bo sk贸r臋 co艣 musi napina膰, a 偶eby mia艂o co j膮 napi膮膰, to trzeba mie膰 co艣 pod ni膮... same ko艣ci do tego nie wystarcz膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hehehe no faktycznie twojej dziewczynie ma co zwisa膰, bo przy takiej wadze to nawet mi臋艣nie jej zanik艂y, o piersiach i ty艂ku nie wspominam, bo pewnie tego nie ma.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autor to ukryty gej Dziewczyna faktycznie nieatrakcyjna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przy takiej wadze to cud ze ona jeszcze zyje ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 bez kompleks贸w
A czy ja twierdz臋, 偶e Tobie co艣 zwisa ? Opisuje moje kole偶anki z pracy. Nie jakie艣 stare baby tylko dziewczyny ok. 30-stki. Nie tylko sk贸re maj膮 opi臋t膮 ale r贸wnie偶 spodnie, kt贸re ma艂o co nie p臋kn膮. To wcale nie jest atrakcyjny widok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
40kg przy tym wzro艣cie to lekka przesada nawet jak na osob臋 z szybkim metabolizmem. 3/4 jej wagi to g艂owa, organy wewn臋trzne, krew, sk贸ra i ko艣ci. Tak niska waga jest niebezpieczna dla zdrowia i sprzyja r贸偶nym chorobom.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ch艂opie zapisz j膮 do masa偶ysty na cykl masa偶y izometrycznych, skorelujcie to z dietetykiem, zrobicie i mase i rze藕be

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
psychiatra , lub psycholog tylko mo偶e jej pom贸c, skoro piszesz 偶e nie ma zaburzen odrzywiania , ale problem pewnie tkwi w jej g艂owie, czy ona ma si艂臋 na cokolwiek,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 bez kompleksuf
Kupilem jej pasze sruciana I juz przytyla 1,5 kg !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
BMI=13 niewyobrazalne !

Udost臋pnij ten post

Nie r贸b jej takich niespodzianek ze 艣wiat艂em. Pogadaj z ni膮 do艣膰 d艂ugo powiedz to co my艣lisz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pogadaj z ni膮 do艣膰 d艂ugo powiedz to co my艣lisz Ale koniecznie po ciemku ! Nie zapalaj juz wiecej swiatla, zaoszczedzisz na pradzie.

Udost臋pnij ten post