Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość

Chcę faceta: inteligentnego i wartościowego Spotykam: debili, recydywistów i facetów bez perspektyw. Gdzie szukać wartościowych?? Każda randka konczy się moim zażenowaniem ich zatrważającym poziomem wiedzy, brakiem wartości, przesłością seksualna. Spotkałam jednego na poziomie ale on nie jest zaintersowany zwiazkiem tylko ******iem.

Gość gość
Wartościowi, z jakąś tam wiedzą, siedzą w domach, nieraz nie szukają kobiet, bo nie chcą. Dlatego ich nie spotykasz.

Gość gość
Dzis ciezko o pozadnego faceta. Jak widze jak moje znajome za przeproszeniem p***y ktore maja swoje zdanie szlajaja sie po knajpach to maja wlasnie takich facetow. A ja spokojna zawsze trafiam na cpunow, klamcow, recydiwistow i po prostuu deebili. Zycie :/

Gość pieknyjakniebo
nieśmiałego sobie wyrwij

Gość gość
Wkurza mnie to. Często gram na randkach z facetami w taka gre na telefonie sprawdzajacą wiedze. Zawsze wygrywam. Powiedziałam sobie że wyjdę za faceta który ze mną w to wygra ale chyba sie nie doczekam.

Gość gość
Każdy inteligentny facet szuka kobiety o dobrym sercu a nie takiej rozkapryszonej ,roszczeniowej laluni która patrzy tylko i wyłącznie czy facet będzie jej w stanie kupić autko za 50 tys.

Gość gość
To sobie teraz baby poszukaj jak ci się nie podoba !

Gość gość
Może właśnie temu, że jesteś "spokojna"? widzą w Tobie łatwą ofiarę którą można omamić... Zastanów się nad tym.

Gość gość
O co ci chodzi z tą wiedzą ? Ja bym cię zagiął w każdej dziedzinie ale wątpie czy byś ze mną chciała być.

Gość gość
Własnie ja czasem jestem w jakimś klubie czy pubie. Tam raczej mozna potanczyc z kims ale po krótkiej rozmowie widac ze facet albo zaintersowany seksem albo nie potrafiący sklecic zdania, czesto przerywniki k****. Nieśmiały mógłby byc ale gdzie takiego znajde?

Gość gość
Wątpie czy bys ze mna wygrał. Tam jest wiedza ogolna taka jak w 1 z 10. A ja nie jestem jakas spokojna.

Gość gość
gość dziś grasz w quizowanie??

Gość gość
Ja nie jestem taka zeby mnie wykorzystac. Szczerze to ja szukam faceta bo mam ochote na seks a łącze seks z miłoscia wiec nie pojde do łozka z byle kim tylko zeby sie zaspokoic. Muszę miec zwiazek, zaufanie itp. Jestem po rozstaniu z facetem z którym byłam kilka lat i mam chcice

Gość gość
Nieśmiali, inteligentni, z wiedzą, z pasjami, nie chodzą zazwyczaj na dyskoteki. Przeważnie albo spędzają czas w swoim klimacie, z kumplami, albo w domu.

Gość gość
Grasz na randkach w grę sprawdzającą wiedzę? :-D A co jeśli wygra facet zupełnie nie w Twoim typie? Wyjdziesz za Niego, a potem gazeta na twarz i za ojczyznę? :-D

Gość gość
Tak ale co ty masz z tego ,że wszystko wiesz? Mógłbym z tobą trochę porywalizować pewnie z początku byłoby to ciekawe ale co później? Nikt nie lubi mądrali.

Gość gość
Oj no jak ktoś nie jest w moim typie to wtedy nawet nie gram. Nie chodzi że jest brzydki tylko nie w moim typie. Czyli najlepiej szukac wśród znajomych znajomych..... to bedzie ciezko.

Gość gość
Jakich mądrali ? Ja tylko chce żeby facet podstawowe rzeczy wiedział. Jak gość nie wie gdzie leży Kanada albo kto jest prezydentem PL to sorry ale nie powiesz mi że jest mądry. Ja nie wymagam żeby był jakimś globusem tylko żeby nie był taki jak ci którzy odpowiadają na pytania w matura to bzdura.

Gość gość
Ja gram w quizwanie podaj maila to zagramy :) Zobaczymy czy jesteś taka wszechwiedząca

Gość so what who cares
JA i tylko JA, taki pogląd to już w starożytności był i przeszedł, zwali to chyba solipsyzmem... poza tym gdyby mnie facet na pierwszej randce wyciągnął quiz i zabawiał się w odpytywanie, to kazałabym mu się puknąć w czoło i spieprzać do jakiegoś kółka zainteresowań tematycznych

Gość gość
Skoro przebywasz w takim towarzystwie, to co się dziwić, że na takich trafiasz.

Gość gość
ile masz lat autorko?

Gość gość
podaj nick to cie zaprosze

Gość gość
nick kamilnce

Gość gość
mam 23 lata

Gość gość
Serio nie wierze ,że tacy idioci istnieją.

Gość gość
jacy idioci??? Ze niby jak ja?

Gość gość
Nie chodzi mi o tych co nie wiedzą ,że dudzieczek jest prezydentem.

Gość gość
autorko dlaczego nie jesteś dziewicą czystą aż do ślubu.

Gość gość
Mówie wam że teraz pełno idiotów i często na takich trafiam. Bezsensu. Chcę faceta na moim poziomie albo inteligentniejszego którego mogłabym sie zapytac jak czegos nie wiem.