Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
Ja to nazwalam testem tu na forum. Pytacie jak sprawdzam inteligencje i wartosciowosc. Napisalam ze grajac w testy i obserwujac sposob wyslawiania sie itp

Gość gość
"wartościowość" ? No to pojechałaś :-D Znasz przysłowie : " Bułkę przez bibułkę, a... chu/ja pełną gębą" ?

Gość gość
Czepiasz sie slow. :-) pisze na tel i jak widzisz czasem cos mi poprawi slownik. Zaraz wszyscy mi wyskocza ze jestem glupia itp.

Gość gość
A wartosc poprawilo na wartosciowosc bo tel sie przyzwycZaił do moich rozmów gdy mialam rozszerzona chemie :-)

Gość gość
Wymagasz inteligencji to pisz po polsku. W słowniku Twojego telefonu figurują nieistniejące słowa ?

Gość gość
Słowo wartosciowosc istnieje. Jeśli mialbys do czynienia z chemią to bys wiedzial. Nie istotne. Wiem ze to kafe wiec będziecie po mnie jechac juz z powodu tego ze nie chce byc z pierwszym lepszym

Gość gość
To jest właśnie idealny przyklad idiotow. Nie znaja jakiegos specjalistycznego slowa i juz wywyzszaja sie ze ktos jest jednak mniej inteligentny . Tak nie jest

Gość gość
Otóż.. jestem kobietą, która świadomie Cię sprowokowała Atorko. Piszesz coś i nie czytasz co? Telefon to tylko maszyna. Gdybyś teraz pisała z facetem Twojego pokroju oblałabyś test, prawda? :-D Nie lepiej w wyborze rozmówcy kierować się intuicją, a nie "testem"?

Gość gość
Wartościowość to specjalistyczne słowo? No nieźle :D toz to chemia w gimnazjum

Gość gość
Autorka jest trochę p******a i tyle. Jestem wartościowym facetem z przyszłością, powodzi mi się w życiu, jestem oczytany i częściej bywam w teatrze niż w kinie, ale - lubię wyjść do klubu i wypić parę drinków, możesz ze mnie zrobić alkoholika imprezowicza ale ja uważam że czasem się człowiekowi należy, - na początku znajomości będę w tobie widział tylko obiekt seksualny, bo jestem hetero, - nie zamierzam się spinacze żeby dobrze wypaść bo jak zaznaczyłem m początku znam swoją wartość,

Gość gość
Nie uwazam zebym byla p******a ale skoro tak twierdzisz to masz do tego prawo :-). Skoro w kobietach widzisz tylko obiekt seksualny bo jesteś hetero to wedlug moich standardow nie ma sie co toba bardzirj interesować

Gość gość
I mam do czynienia z chemią. Z taką, której podświadomie szukasz w facetach, których nazywasz istotami i"testujesz" zamiast wysłuchać co mają do powiedzenia.

Gość gość
Wartościowi, mądrzy, inteligentni, zazwyczaj mają w d***e kobiety. Mają za to inne pasje i zainteresowania.

Gość gość
Za bardzo sie zaangazowaliscie w slowo test. Ta gra to testy abc dlatego mowicie ze ich testuje. Ja ich poznaje, rozmawiam i po tym stwierdzam czy to jest to. Z reszta co ja sie bede tlumaczyla jakims sfrustrowanym kobiet

Gość gość
Stulecie mordy wszyscy faceci to idioci a kobiety to szmaty i tyle w temacie

Gość gość
17:38 autorko powiedz mi jak będzie wyglądało twoje ewentualne małżeństwo w wieku np 37 lat. Po tym co piszesz to będziesz sobie z mężem testy strzelala a ja bym wolał minetke Ci strzelić. :) I uwierzcie mi że prawie każdy facet tak ma.

Gość gość
Nie ma we mnie grama frustracji. Mam to czego Ty tak usilnie szukasz. Chciałam tylko uświadomić Tobie, że Twój sposób szukania faceta jest do bani, ot co.

Gość gość
Możesz sobie konika strzepac od minetki będę mieć przetestowanego faceta

Gość gość
Oj, cienko to widzę Autorko. Ale życzę powodzenia.

Gość ItsDone
Pogubiłaś się i zatraciłaś w tym wszystkim autorko. Nic więcej do dodania nie mam. Szczerze: to każdy nie będzie Ci odpowiadał, bo zawsze będzie coś na rzeczy.

Gość gość
Taki który dobrze wypadnie na teście nie będzie umiał minetki, a jeśli trafi się taki co przejdzie i test i będzie miał umiejętności nie pozwoli sobie na te "testowanie".

Gość gość
gość 17:55 wyjął mi to z ust :-P

Gość gość
powiem więcej, nie ważne ile lat będzie miał ;)

Gość gość
Oj, to grubo :-D

Gość przerost tresci nad forma
w quizowanie?? >>to dobry sposób :D naprawdę podziwiam inwencję twórczą też bym tak zrobil. chętnie zagram ale nie jestem zainteresowany randką :D

Gość hipokrytki walcie się
testuj od razu długość i grubość, będzie szybciej i prościej

Gość hipokrytki z dildem
zróbcie od razu test na długość i grubość, będzie szybciej i prościej

Gość gość
Jak byłam kiedyś w saunie to kilku fajnych golasów widziałam. Nawet bym się nie spodziewała że są takie sauny w których wszyscy siedzą nago.Czy wartościowi to nie wiem bo ta ich nagości nas trochę spłoszyła.

Gość gość
I wciąż wartosciowych nie ma

Gość gość
mylisz się, są! ale ten temat jakoś nie przyciąga wartościowych i inteligentych, sama pomyśl dlaczego!