Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zobić aby sukienka bez ramiączek nie zsuwała się ?

Polecane posty

Gość gość

W sobote mam studniówke i jakis miesiąc temu kupiłam rozłozystą sukienke bez ramiączek, do tej pory wydawało mi sie ze nie powinna sie zsuwać jednak ostatnio kiedy ją przymierzyłam zauwazyam ze w trakcie szybszych ruchów troche sie zsuwa co jest niewygodne... nie jest za duza oczywiscie, mniejsza by sie nie dosunęła :P i mam pytanie co zrobic abym nie musiała sie przejmowac zsuwającą sie sukienką ? po jakims czasie moge dopiąc jakies ramiączka ale na czas polonez zdjęc i poczatek imprezy wolałabym bez bo w ta sukienka swietnie wygląda bez ramiączek ;) w ostatecznosci skombinuje ramiączka bo to bez sensu isc i ciągle sie przejmowac i podciągac kieckę ale moze macie jakies sposoby na to ? słyszałam o tasme dwustronnej do ubran ale to w ogóle zdaje egzamin ? nie odklei sie zaraz ?

Gość gość
bo do takiej kiecki to trzeba cycki mieć

Gość gość
to chyba jasne ze jakby miała spaśc to bym jej nie kupiła

Gość gość
Wystarczy mieć dobrze dobrany stanik i lekko ją do tego stanika przyszyć, całość będzie się trzymać na mur-beton :)

Gość gość
Jest to uwarunkowaniem wielkością cycków

Gość gość
założyć szelki

Jeśli sukienka się zsuwa, to oznacza, że nie jest dobrze dopasowana. I najlepiej ją zwężyć u góry u krawcowej.

Dobry stanik. Biustonosz opus nie dość, ze ma piękny czarny kolor to wykonany jest niemal całkowicie z seksownej koronki. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Zachęcam do zapoznania się z ofertą.

Gość gość
Jest taka taśma (niewidoczna) z przylepcem z obydwu stron. Jak podłożyła pod sukienkę to będzie trzymać.