Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hindus zlamal mi serce i zniszczyl zycie

Polecane posty

Gość gość
Ty nie masz dola przez nikogo ,tylko przez wlasna naiwnosc . odbierz sobie zycie a on przywiezie zone i zaopiekuje sie twoim dzieckiem .

Kiedys namowil by cie na urop w Indiach , tam by cie zmija ugryzla , zaraz by cie spalili i on by przyjechal z zona . Oni pozbywaja sie zon (jak im jakas nie pasuje ) , oblewaja latwopalna kerozyna i podpalaja , kobieta umiera w strasznych cierpieniach x :D :D :D Ta wypowiedź pewnikiem jest jakeigoś fanatycznego katolika. Palenie żon w Indiach odbywa się na o wiele mniejszą skalę niż się Tobie wydaje , to raz. Żona palona jest DOPIERO po śmierci męża to dwa. Cały obrząd palenia żony jest DOBROWOLNY i nikt kobiety nie podpala, bo robi to ona sama DOBROWOLNIE, by pokazać swoje oddanie mężowi

Gość gość
wspolczuje Autorko i zycze Ci abys znalazla prawdziwego mezczyzna i milosc 🌼 tego kwiatu pol swiata:) tylo nie zamykaj sie na innych mezczyzn:)

Gość gość
najlepiej odetnji sie od niego calkowicie i zacznij nowe zycie (przy okazji dobrze byloby odebrac mu prawa rodzicielskie)

Gość gość
Ja pisalam o tym ,ze mezczyzni podpalaja swoje zony i to jest prawda , jestes nie doinformowany . Tam gotuje sie na maszynkach z kerozyna , ( uzywana jest w samolotach ) , kobiety nosza dlugie suknie , sa polewane kerozyna i podpalane , tego nie mozna udowodnic ( wyglada na wypadek ) a kobieta umiera w stasznych mekach , ma poparzone cale cialo . Ja nikogo tu nie strasze , ale wiem ,ze tak pozbywaja sie mezczyni niechcianych zon jeszcze dzisiaj ,potem zenia sie z inna , moze bogatsza ? jak mezczyzna umrze i jest palony na stosie to czesto kobieta tez daje sie z nim razem spalic , to jest tradycja i czesto rodzina popycha ja do ognia jezeli ona sama nie chce tego zrobic .

Gość gość
I nie jestem zadna fanatyczna katoliczka , mam wiele informacji na ten temat bo Indie zawsze mnie interesowaly .

A byłaś kiedykolwiek w Indiach? Czy piszesz o czymś z czym w ogóle styczności nie miałaś? Bo mnie się wydaje,że te drugie :D

Gość gość
haha, jak można się wiązać z gościem z kompletnie innego kręgu kulturowego i cywilizacyjnego, nie macie wspólnej tożsamości, wartośc****ewnie ledwo dukał po Polsku. Tak samo te baby od egipcjanina czy innego nigeryjczyka. Masakra. Nic nie mam do obcokrajowców o ile są już w pełni ZASYMILOWANI, na uczelni miałem doktoranta czarnoskórego, człowiek w porządku naprawdę , chrześcijanin. Jako facet, naprawdę np: nie chciałbym kobiety z bliskiego wschodu...w burce, nafaszerowanej islamską ideologią. Co wy widzicie w takich gościach, wystarczy minimalna wiedza o świecie zeby się trzymać od takich z daleka. No i na koniec prozaiczny przykład, jak żartuje cytatem z "misia" to chciałbym być zrozumiany...zakorzenienie w kulturze, tradycji. Naprawdę nie wiem, jak mógłbym nadawać na tych samych falach z indyjką.

Gość gość
Pavlo1985 dziś A byłaś kiedykolwiek w Indiach? Czy piszesz o czymś z czym w ogóle styczności nie miałaś? Bo mnie się wydaje,że te drugie smiech.gif x w Indiach jeszcze nie bylam ale mialam narzeczonego Hindusa , znam ich kulture , tradycje , upodobania , przeczytalam wiele reportazy , obejrzalam wiele fimow ,ktore moj eks nagrywal , duzo czasu potrzebowalam ,zeby zdobyc jak najwiecej informacji i w koncu zrezygnowalam z tego malzenstwa , bo zrozumialam , ze ja i on to dwa rozne swiaty , nie dalo sie tego pogodzic . W przyszlosci z pewnoscia zwiedze Indie bo to juz zawsze bylo moim marzeniem .

Gość gość
Tu autorka. Kultura kultura a charakter to charakter. Gdyby mi powiedzial sluchaj bede sie musiall ozenic bo tego oczekuje moja rodzina to wszystko byloby inaczej. Ale on mnie najzwyczajniej w swiecie oszukal. I to z premedytacja. Klamal nawet jak wrocil z Indii ze slubu nie bylo. Dopiero ktos zyczliwy mi wyslal zdjecia z jego slubu i jak mu je pokazalam to sie przyznal. Malo tego, jak byl w indiach to klamal ze pojechal tylko odwiedzic rodzicow, wymyslal niestworzone rzeczy a jak dziecko bylo chore i pisalam setki smsow zeby odebral telefon to wylaczal komorke i nie odzywal sie kilka tYgodni. Jak wrocil to dopiero wtedy sie zaczal kajac. Dzis np pisal maile ze powinnam z nim byc bo liczY sie tLko milosc a nie aranzowane malzenstwo i ze bede zalowala ze go kopnelam.

Gość gość
Mnie boli najbardziej to klamanie, wymyslanie bzdur o chorYm ojcu itd. Ze mna snul plany szczegolowe dotCzace codziennego zycia, wakacji, dziecka, planowalismy drugie dziecko....a caly czas wiedzial ze leci sie ozenic. Wspomne jeszcze ze o tej podrozy poinformowal mnie 3 godzin przed wylotem!

Gość gość
No po prostu smiec totalny i juz. Na zlosc jemu wlasnie ze bede szczesliwa, wychowam naszego synka na dobrego czlowieka a on niech sie meczy z brzYdka gruba aranzowana zonka i niech zdycha na wspomnienie mojej dobroci i milosci jaka mu dawalam.

Gość gość
co za problem zgłosić do urzędu, że podstępem wyłudził wizę? Urząd mu ją odbierze, po zgłoszeniu.

Gość gość
On moze myslal ,ze ty sie niczego nie dowiesz , moze mial z toba plany , bo u nich jeszcze tak jest ,ze czesto slub jest tylko religijny i nawet nie ma slubu cywilnego .Jednak ten slub tradycjonalny jest wazny i nie ma rozwodow. Jezeli tam nie bral slubu cywilnego, nie jest to nigdzie rejestrowane, to bez problemow mogl by wziazc z toba slub w Polsce, z toba mieszkac a zonce wysylac kase .

Gość gość
Ja bym nic nie zglaszala ,bo to moze byc niebezpieczne , oni wszyscy sobie pomagaja . Najlepiej zerwac z nim kontakt i niczego od niego nie chciec .

Gość gość
Dziecko chcial bardzo on, nie ja. Czy 2 lata to szybko, nie wiem, ale faktem jest ze mamy cudnego synka ktorego nie uznala jego rodzina, ani razu nikt z jego rodziny nie zabiegal aby go zobaczyc. A slub w Indiach mial byc wielka tajemnica. Niepojete jest dla mnie to ze takze jego siostra i brat uczestniczyli w tym spisku, oboje ludzie dorosli, maja swoje rodziny, dzieci. Jednak wspolnie uknuli ten plan. Niestety zrozumialam za pozno ze dla nich biala dziewczyna to smiec:-(

Gość gość
No wlasnie zerwalam wszelkie kontakty. Nigdy nie pozwole mu juz zobaczyc dziecka ani mnie. Niech zdycha przy aranzowanej zonie, ktora go nie kocha i cale zycie bedzie ja utrzymywal. Mysle ze nieraz zateskni za normalnoscia ktora mielismy i Bog jeden wie jak go kochalam i dbalam o niego i jego synka. Syn jak kiedys bedzie chcial to niech go odnajdzie i spojrzy w oczy. Ja juz nie mam zamiaru. Wyplakalam oczy przez 3 miesiace, biore silne leki uspokajajace ale nie dam sie zlamac i nie pozwole sie wiecej szmacic.

Jesteś strasznie naiwna i infantylna jak można tak szybko zrobić sobie dziecko z mężczyzną którego nie znasz? Tym bardziej, że chyba każdy wie o co chodzi zazwyczaj czarnym czy ciapatym. Czarny/ciapaty jest dobry na seks, na chwilę uniesienia, na egzotyczną przygodę z polotem, na zaspokojenie ciekawości czy na kochanka.

Gość gość
No ale na utrzymanie dziecka to chyba powinien placic ? czy tez z tego zrezygnujesz ?

Czy to przypadkiem nie jest prowo? Przed chwila twierdziłaś, że płakałaś 2 miesiące a teraz nagle 3?

Gość gość
No proszę, sama jesteś sobie winna, a śmiesz pytać: gdzie był Pan Bóg. Nie musiałaś się z nim pie.przyć, miałaś wolną wolę i od ciebie zależało, co z nią zrobisz, więc nie obwiniaj Boga za swoje CUDZOŁÓSTWO i głupotę.

Gość gość
Dajcie juz spokoj czy jestem infantylna czy naiwna. Smiec mnie naprawde potwornie oszukal i zranil, nie zycze nikomu. I niestety nie jest to prowo. Bardzo bym chciala zeby bylo prowo.

Gość gość
No i wlasnie jestem na etapie sprawdzania z prawnikiem jakie mam szanse na alimentY.

Gość gość
Wiecie jak to sie skonczylo? Ja wiem..... Ta dziewczyna nie wytrzymala i sie zabila wkoncu.... Tragiczna historia.

Gość gość
no to trzeba nie miec honoru żeby przez ciapasa takie drastyczne rozwiazania wybierac, czy w ogole z powodu faceta.

Gość gość
On naprawde zniszczyl jej zycie i nie umiala sobie z tym poradzic, a raczej z tym ponizeniem. Mam nadzieje ze to bedzie przestroga dla innych dziewczyn.