Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniatosia13

Rzecz o odchudzaniu z mega wagi ! zapraszam panie z wagą dużo większą niż 100 kg

Polecane posty

Gość gość
Ty gości z 22.21 co ci przeszkadza że kobiety używają życia ? Myślisz że tylko siksy mają na to monopol ? Z***biście że są takie kobitki :-):-):-) życie trzeba przeżyć a nie przewegetować :-) Jak jesteś sfrustrowany lalunią to podaj numer telefonu coś ci zorganizuje :-):-)

Gość gość
No laska poleciała z tą klasą !!! Nie ma to jak wytykać komuś jego udane życie :-) zwłaszcza že pewno sama ma w domu tylko kota albo psa ?

Gość Bono 76
Z******ta babka !!! O co tej gościu wie chodzi ? Czytam i oczom nie wierze poważnie to tylko w trumnie :-)

Gość gość
jak siksy co chwilę piszą o swoich bzykankach, jest równie prymitywne... używać to jedno i super że tak żyje a pisać o tym ciągle na wątku o odchudzaniu to co innego :P Sorry, ale mam podobną babkę w pracy, około 60tki i tylko w kółko na jeden temat do porzygu

Gość gość
No no do porzygu hihihi jak sama masz z tym problem to i słuchać ciężko nie ? Seks to też forma ruchu i działa odchudzające hihihi Spróbuj naprawdę niezłe !!! Ale po co lepiej w robocie obgadywać koleżanki :-) bardziej humanitarne !!! Ogarnij się kobieto !!!! A może raczej tworzę kobieto podobny :-(:-(

Gość gość
czytajcie ze zrozumieniem!! Ja nie piszę, że ma być poważna i nie ma sobie żyć jak chce. Cieszy mnie że w tym wieku też można,ale niech ciągle o tym nie pisze,skoro i młode laski tutaj nie piszą. Moja matka też jest wesoła, dobrze wygląda i trzyma się młodo,ale jakby ciągle mi gadała jaki mają udany seks z ojcem, to byłyby to nie na miejscu,no nie!

Gość vitavitella
No jak.to nie pisza tu młode? Ja mam 29 lat. I akurat uważam że super, ze.uparta ma takiego napalonego.męża, bo ja takiego.nie.mam. i zawsze tlumacze sobie, ze to.przez moj.wyglad. Sama musze go.zaciagac. fajnie.jest jednak.czytać, ze uparta mimo wieku ma.takie namietne.zycie.:) kiedyś tez mialam takiego faceta i.wiem, ze to.jest cudowne. Niestety teraz takich ciraz mniej.

Gość Natafan
No aż się cofnełam i poczytałam ten topik i widzę że właściwie tylko tej uparte 51 wpisy są do rzeczy jakbym miała problem to z taką osobą mogłabym pisać bo nie jest dęta piąte czka uparta tak trzymaj !!!! A ta laska co ją tak to wkurza spadaj na Szczaw znajdź se chłopa !!!

Gość Żyrton6
Uparta nie przejmuj się takimi bździągwami !!! Fajnie że epatujesz swoją miłością do życia :-) J a też bym chciała żeby mój chłop widział we mnie nadal kobietę a nie tylko kucharka , paczkę i sprzątaczki no i niańkę do dzieciaków Pisz dalej bo ożywia ten top :-)

Gość gość
Oj oj jaka oburzona !! Jaka zdemoralizowana ! Sama pewno niejednemu loda robiła a się czepia kobiety która zachowuje się jak na XXI wiek przystało :-) To pewno laska z większości rządzącej taka świętojebliwa :-) Kobiety nie dajcie się takim jak ona Mamusia młodo się trzyma ale pewno ma bawić jej dzieciaki i gotować obiadki a nie się kochać z tatusiem :-(

Gość gość
Szkoda mi was,niech się bzyka całe dnie i noce tylko niech ciągle o tym nie pisze bo to nudne i niesmaczne :P A moja matka pracuje i dzieci nie bawi:P

o :O !!!!!! co się działo 😭 uparta ❤️ na prawdę się nie przejmuj zdaniem osób, których tutaj żeśmy nie zapraszały !!!!!! ❤️ uparta - lubię cię czytać, wnosisz radośc do naszego wątku 👄 Vita :) podzielam Twoje zdanie dziewczyny nie dajmy rozwalić naszego wątku !!!!!!!

jak jest gdzieś w miarę normalnie i miło to zaraz jakaś sucz się wtrąca 😭 mnie dzisiaj waga zaskoczyła sporym spadkiem :D dzisiaj jestem zajęta ale jutro dokladnie się zmierzę i podam

Gość alhea
Witam w niedzielny słotny poranek:):) Jakie zainteresowanie wzbudziłaś Uparta naszym tematem;):P Czekam kiedy u mnie to tańczenie tyle endorfin wyprodukuje;):P Już po śniadanku, dzisiaj cheat day więc jajecznica na bekonie, na słodycze nie mam ochoty. Jerta nie pomogę w sprawie adopcji. Elle to super! Ile Ci jeszcze zostało do końca? robisz 6 tygodnie?

Gość SlodkaZurawina
Hej dziewczyny:) oj chwilę mnie nie było i co się tu dzieje ? Seks to normalna część życia o ile ktoś to robi i używa :) w innych wypadkach to chyba w oczy kole. U mnie dietowo porażka od jutra zacznę na 100% bo mi po tym wszystkim nie wychodzi.

witam dziewczynki, też poczytałąm sobie ostatnie wpisy. OK gosciu fajnie, że do nas zagladasz, zapraszamy częściej, każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie, oby w kulturalny sposób. Nie jesteś stałym bywalcem na naszym wateczku wiec nie do konca nas interesuje Twoje zdanie. My osoby, które przebywamy tu caly czas bardzo lubimy posty upartej, dodają nam otuchy poprawiają nastrój i dają na dzieję .... hihihi że po 60 i jeszce dalej życie seksualne nadal istnieje. Do tego w pewnym wieku seks przestaje być tematem tabu i mowi się o nim jak o każdej innej sferze życia. A czemu my nie piszemy o nim? hmmm może nie mamy się czym chwalić??? Ale specjalnie możemy zacząć opisywać. Uparta ty nasza dobra duszyczko topiku nawet nie myśl o odchodzeniu czy zmianie swoich postów. Taką cię poznałyśmy i taką lubimy. Tak trzymaj. I żeby nikogo nie urazic -opisałam swój punkt widzenia i poglądy. Dziewczynki u nas dziisaj plucha, deszcz ze śniegiem pada, wieje, aż nic sie nie chce. Ja juz po śniadanku, wciagnełąm jagody z jogurtem naturalnym miłęj niedzieli wszystkim życzę

Seks jest super, szczegolnie z moim męzem. Na codzień nie możemy się dogadac, ale jeżeli chodzi o seks - rewlacja. Poza tym mialam wczoraj koszmarny dzień w pracy, Maskara. Ale nie napiszę tego tu, bo to bardziej na zamkniete forum. Pisalam Wam kiedyś dziewczynki , ze bylam 5 lat na forum. Zaczynalysmy od kafeterii, a potem, ktoś nam się zaczal wcinać i przeszlysmy na forum zamkniete Także jak chcecie to dajcie znac, To znaczy pojęcia nie mam jak się je zaklada, ale do glupich nie nalezymy i damy radę je załozyc, na jakimś portalu. Jeżeli chodzi o diete, to ja wczoraj glowy nie mialam i jadlam, jak bylam glodna , co mi w ręce wpadlo, duzo tego nie było. Miłej niedzieli - u nas piekna pogoda.

Gość Uparta 51
O rany !! Od rana poczytałam sobie te nocne wpisy i jestem w szoku :-) ale się dziewczynie zebrało !! Aż mi jej szkoda bo chyba nie do końca na to zasłużyła :-( to pewno nie do końca jej wina że ma tak mało udane życie i drażni ją wszystko to czego sama nie zaznała :-( Bardzo ale to bardzo dziękuję wszystkim za słowa wsparcia :-) Ale może ona ma rację nie powinnam was epatować swoim życiem prywatnym :-) tylko że ja inaczej nie potrafię :-) już pisałam muszę podchodzić do tego odchudzania jak do normalnego życia z jego radością mi i smutkami ponieważ moja walka z tłuszczem nie jest planowane na 2 czy 3 tygodnie tylko ma mi wejść w krew na bardzo długo :-) Ale dzięki niej dotarło do mnie że jestem bardzo fajnie postrzegana przez mojego męża :-) i zawsze tak było bez względu na wygląd czy stan zdrowia :-) (byłam i jestem dla niego kobietą ale i on dla mnie jest mężczyzną a nie ojcem mojego syna ) :-)

Gość SlodkaZurawina
Uparta :) ja ci powiem że z tym to różnie chyba kobiety jeśli czegoś nie mają to mają problem z akceptowaniem tego co ich nie dotyczy...Ja miałam męża przez 9 lat seks był fatalny wymuszony raczej z obowiązku. Za to jestem z moim drugim facetem od 1.5 roku no i seks jest mega...obudził we mnie kobietę i mogłabym to robić ciągle i tak samo mówić o tym. A to też jest pewna dojrzałość jeśli potrafi się o tym mowic. To nie jest średniowiecze. Kurczę na forum piszą o wzdeciach biegunkach zatwardzeniach wrzodach pryszczach i innych i nikt się nie wzburza...to co w czymś tak pięknym jak seks jest niesmacznego. Ja to mam nadzieję że mój facet tak jak twój nigdy nie straci apetytu na mnie:) i możemy nawet uprawiając seks u kresu życia je zakończyć. Kurczę trochę tolerancji. Ale zmieńmy temat. Jestem właśnie po mega śniadaniu niedietetycznym. ..o i za to możecie mnie zbesztac hihi

Gość Uparta 51
Dziewczynki jesteście super !!! Wiecie z tym że nie macie się czy chwalić nie zgadzam się :-( każdy okres w życiu człowieka ma swoje plusy i minusy :-) jak już się uporać ie z dorabianie się , wychowywanie dzieci i ustabilizowane swojej pozycji zawodowej to naprawdę zacznie się cudowny okres waszego życia :-) I tego właśnie wam wszystkim życzę w tą piękną rozśpiewał ptactwem niedzielę :-)

Gość vitavitella
He he ja na jakość też nie mogę narzekać. Nie podoba mi się tylko podejście mojego męża. Z drugiej strony wiem, że jest zmęczony, bo ja też. Dzieci nasze chodzą późno spać, bo nawet po 23. Nie pomaga, że w dzien nie ma drzemek, ze wszystko jest wylaczone i lezymy po ciemku i czekamy na ich zasniecie. Po prostu nie maja snu i nic z tym nie zrobimy. A o godz 24, ciezko o checi na seks po takim dniu. Ja jednak nie odpuszczam i norme trzy razy na tydzien minimum muszę wyrobić :) gdyby sprawa jednak byla w rekach meza to nie byloby tak kolorowo :p

Gość SlodkaZurawina
A my mamy dziś niedzielę we dwoje nie chce nam się siedzieć w chacie w zw z czym postanowiliśmy się przejechać gdzieś tzn jedziemy do Inowrocławia zobaczyć podobno fajne teznie:)

Gość Uparta 51
Axx poczytałam :-) to super brzmi ! Nam też się uda :-) Poczytałam też o tych rozstępach ja ich mam nie za dużo jednak mam :-( z tego co znalazłam na ten temat wynika że nie musimy się aż tak tym martwić :-) ćwiczenia potrafią zdziałać cuda :-) ale nie należy zapominać o odpowiednim nawodnienia organizmu wewnętrznym i zewnętrznym :-) a i kosmetologia też przychodzi nam z pomocą :-) To samo tyczy się skóry której teraz mamy sporo :-( nic nie będzie nam "zwisać" jeśli to nasze odchudzanie wesprzeć ćwiczeniami :-)

Gość Uparta 51
Rany dziewczyny pogoda nam się zpsuła i to na maksa !!! Odpaliłam to nasze okno na świat i ? I reklama za reklamą a co druga z nich jest o jedzeniu :-( to jest karygodne !!! Czysty sadyzm na ludziach na diecie :-( Chyba jednak wrócę do książki :-)

Gość gość
Dzień dobry, kobietki :-) podczytuję Was trochę, podoba mi się Wąż topik. U mnie waga dwucyfrowa, ale żarty się skończyły przy liczniku, który pokazywał 85. Siadł mi totalnie kręgosłup, tak dalej być nie może. Oczywiście jestem weteranką diet przeróżnych i efektu jo jo. Tak też dalej być nie może. Niedawno, rozpaczliwie poszukując diety idealnej dla mnie, trafiłam na dietę skrobiową lub McDougalla. Zaczęłam ją stosować 1 lutego. Waga spada jak szalona, ciuchy robią się cudownie luźniutkie. Niczego nie trzeba liczyć, ważyć ani jeść o określonych porach. Jem mnóstwo ziemniaków, kasz (głównie gryczanej i jeczmiennej, bo te najbardziej lubię). Do tego sporo warzyw nieskrobiowych, trochę owoców. To prawdziwe szczęście znaleźć dietę idealną dla siebie. Z tego, co widzę, ta dieta mało popularna w Polsce, tu na kafe jeden topik znalazłam, ale widzę, że jego żywot nie był długi. Będę do Was czasem zaglądała, jakiś nick muszę sobie sprawić :-)

Gość Pączuś 37
Co za tupet u tego goscia z wczoraj. Nie było mnie wczoraj bo moje kochanie wróciło na sobote i niedziele i korzystaliśmy jak Uparta :)Powiem wam że znam takie osoby aż za dobrze bo mój związek okupiłam naprawdę ciezkimi przeżyciami.Mój partner jest sporo ode mnie młodszy i wiele razy nasłuchałam się podobnych komentarzy .Przewaznie padało to od ludzi nieszczęsliwych i zagubionych w własnym życiu.Wiele osób wrózyło nam żę góra pół roku i sobie pójdzie w świat jak nazarie mineło 6 lat razem nie powiem idealnie nie jest , ale to co do siebie czujemy nas spaja ze sobą i to wystarczy.Bardzo lubie wpisy wszystkich Upartej również tymbardziej że z wigorem i zachowaniem przypomina moją mamę .

Gość Pączuś 37
a jeszcze moje wymiary ważenie mam 24 tak sobie postanowiłam miesiąc temu. Biust-119 talia-110 biodra-128 udo-68 ramie-37 Miłej niedzieli kochane :)

przez tą mega brzydka pogodę dzisiejszy dzień spedzam w kuchni na śniadanie robiłam racuchy an kefirze a na obiad zrobiłąm tak dobrą rybe w sosie cytrynowo - rozmarynowym, że można ją jeść bez końca

Ja też już po obiadku, gołąbek z sosem pomidorowym. Axx też lubię taką rybkę. Dzisiaj tańczyłam zumbę:) Gościu dołączaj, fajnie że powiększa się nasze grono. Ile już schudłaś?