Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile kosztuje naciagniecie plotna na blejtram?

Polecane posty

Gość gość

takie pytanie od poczatkujacej malarki, mozna w ogole naciagnac namalowane dzielo na blejtram, jesli tak to ile to kosztuje? boje sie robic tego sama

Gość gość
Na Reeperbahn to już nawet za kilka euro ;-)

Gość gość
bardzo smieszne

Gość gość
Przepraszam jeśli uraziłem ;-) skojarzenia! :-) 1) musisz mieć odpowiedni zapas niezamalowanego płótna 2) ramka prosta z listewek, jeżeli płótno spore wtedy jeszcze listewki poprzeczne 3) zadbaj o ułożenie płótna na rogach, mocuj wstępnie pinezkami, jeżeli będziesz pewna, że płótno dobrze naciągnięte wtedy wykorzystasz małe gwoździki 4) jeżeli to dzieło jest DZIEŁEM idziesz do profesjonalistów pozdroofka

Gość gość
witam, a ile kosztuje oprawienie dziela u specjalistow?

Gość gość
Zapłacisz od szacunkowo od 100 do 1000 zł. Nie ma stałego cennika, wszystko zależy od miasta, dzielnicy, lokalizacji i tego jaką wartość obraz przedstawia. Czeka cię obejście kilku takich punktów wraz z dziełem pod pachą i zorientowanie się w ofertach. Powodzenia młoda malarko! :-)

Gość gość
naciaganie jest bardzo proste, choc dobrze,zeby ktos ci na poczatku pomogl, przytrzymal> Najlpeije po prostu kup gotowy blejtran z zagruntowanym plotnem, nie jest to drogie, zadzwon do sklepu dla plastykow, zalezy od wielkosci. Pierwsze slysze,zeby ktos naciagal plotno za pieniadze.

Gość gość
aa, teraz przeczytalam, ze juz masz to namalowane. Zalezy w jakiej technice, bo jesli grubo kladziony olej, moze sie polamac, wiec ostroznie . Ale nadal mozesz to zrobic sama.