Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta, mężczyzna i wibrator. Jak to u was wygląda?

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem w jaki sposób wykorzystujecie w łóżku wibratory? Czy jest to dla was tylko pomocnik w razie nieobecności męża czy bawicie się również podczas pieszczot z mężem? My przeważnie wyobrażamy sobie że nasz wibrator to obcy mężczyzna poznany na zbiorniku i że zabawiamy się w trójkącie. Dobrze założyć smakowe prezerwatywy na wibrator to jak jest dobrej jakości to można sobie wyobrazić że jest prawdziwy. Na koniec najbardziej lubię położyć się na plecach, wsunąć sobie od spodu wibrator w tyłek, a mąż wchodzi we mnie od góry w pochwę. Chyba nie ma przyjemniejszego fizycznie seksu jaki można przeżyć we 2 osoby.

Gość gość
Proponuję spróbować tak, mąż w tobie a ty zabawiasz się nim z łechtaczką od góry. rewelacja

Gość gość
Wibrator w dupce a on w cipce ach kofam to odwrotnie tez

Gość gość
Ja wolę jednak wibrator w tyłku bo wolę mieć nad nim kontrolę. Lubię czuć tam drugiego penisa ale lepiej żeby się nie ruszał za bardzo tylko mnie wypełniał i dociskał wewnętrzne ścianki pochwy do penisa męża który w niej jest. Uwielbiam gdy mi tą dolną część pochwy tak razem ściskają między sobą.

Gość gość
mam pytanie czy nie boli jak wkładasz wibrator do pupy bo też tak mi się marzy. Czy próbowałaś wkładać wibrator do pupy męzowi?

Gość gość
dziękuję za odpowiedź