Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiooioioioiio

Kobiety wolą pozbyc sie problemu niż wziąc odpowiedzialnosc

Polecane posty

Gość gośćiooioioioiio

za swoje czyny . Tak drogie morderczynie: lenistwo , wygoda , brak odpowiedzialnosci posuwa was do morderstwa dzieci . Jakim to trzeba byc GNOJEM by zabic swoje dziecko .

Gość gość
Najwygodniej skrobanka i problem z głowy , raczej z pipy

Gość gość
No niestety takie jest wiele kobiet. Najpierw się pieprza i nie mysla o zabezpieczeniu a potem najłatwiej jest zabić. I krzyczą jakies chore hasła ze maja wybór itp. Tak macie wybór: Nie p******ic się bez zabezpieczenia. Bo 90% kobiet tak właśnie wpada.

Gość gość
na forum gdzie są same matki i kobiety w ciąży ty piszesz o mordowaniu dzieci kretynie? No chyba to jest grupa dla tych co dzieci mają i je kochają. Natomiast jeżeli jesteś kolejnym nawiedzeńcem pod wpływem jakiegoś ultra-katolickiego stowarzyszenia i obejrzałeś jakiś prolajfowy filmik w salce parafialnej i musisz teraz dać upust swemu wzburzeniu jak to wy katolickie zje/by macie w zwyczaju, to wiedz debilu, że te mordowane dzieci z powietrza się nie wzięły i gdzie byli zatroskani tatusiowie? a jak tak ci dzieci żal to zacznij od lustracji księży pedofilów, bo tych ku/rew macie na pęczki. A teraz wypierda/laj ob/ciągac lachę proboszczowi ty śmierdząca kato-szmato!

Gość gość
Gdy wszystkie dzieci sie rodziły ( nie pisze o chororych ) nie byłoby niżu demograficznego . lekarze nie pławili by sie w luksusach a " one " miały by czyste sumienie . ALe .......

Gość gość
a te kobiety same się pieprzą i same sobie dzieci robią i to jest tylko ich odpowiedzialność? Słuchaj trollu pier/d/o/l/o/n/y widzę, że wpis tytułowy i dwa następne należą do ciebie. Won stąd!

Gość gość
gość dziś widzisz postacio gosciowa nie każdy w tym kraju jest katolikiem - jak smiem zauwazyc zbyt trudne dla ciebie dla pojecia . I tutaj smiem jeszcze nadmienic , ze to katoliczki czesto są owymi morderczyniami :( a skoro tak nadmieniam to twój bulwers wskazuje iż jestes jedną z tak wielu dzieciobójczyń :( biedne dzieci

Gość gośćiooioioioiio
ha ha ha poruszamy temat kobiet - morderczyn a nie plemnikodawców

Gość gość
Nie jestem katoliczką :D Ale tez nie jestem suka i morderczynią. Zerwałam kontakt ze znajoma bo zamordowała swoje dziecko bo ona nie byla na dziecko gotowa (miała 19 lat). A jej facet chcial żeby urodziła dziecko i chcial jej pomoc a ona i tak zabiła to dziecko.

Gość gość
ty sobie mózg porusz głupia kur/wo dzieci same się nie zrobiły i to zawsze się łączy z kobietą morderczynią czy ci się to podoba debilu czy nie

Gość gość
Biedne dzieci to te, ktore sa niechciane i niekochane.

Gość gość
trolo lolo już nie wpisuj się za 30 gości popierając swój żałosny temacik

Gość gość
gość dziś Biedne dzieci to te, ktore sa niechciane i niekochane. Zgłoś x własnie czyli te które zabito ! które mamusia zabiła bo sie piperzyła i zapomniała ze moze zajsc w ciąze ... a co tam jedna skrobanka mniej czy wiecej :(

Gość gość
gość dziś ty sobie mózg porusz głupia kur/wo dzieci same się nie zrobiły i to zawsze się łączy z kobietą morderczynią czy ci się to podoba debilu czy nie x jak miło ... sam miód z twoich ust i paluszków :)

Gość gość
Przyjeżdża Polak na stację benzynową i się pyta: - ile kosztuje kropelka benzyny? - no nic - to proszę nakropić do pełna.

Gość gość
Autorko , a ciebie to jakoś dotyka osobiście? Ma wpływ na twoje życie? Jak mniemam nie wiec nie wiem gdzie widzisz problem? Zajmij się może soba, a z cudzych macic wyjmij, z łaski swojej, lapska i pysk.

Gość gość
Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak. Pani: Teraz z dwoma ptakami. Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła. Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę. Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa

Gość gość
Hrabina z Hrabią są przy uczcie. Nagle Hrabina pierdnęła: - Niech to zostanie między nami. A Hrabia na to: - Ja wolę, żeby się rozeszło.

Gość gośćoioioioioi
gość dziś Autorko , a ciebie to jakoś dotyka osobiście? Ma wpływ na twoje życie? Jak mniemam nie wiec nie wiem gdzie widzisz problem? Zajmij się może soba, a z cudzych macic wyjmij, z łaski swojej, lapska i pysk. x uderzyłem w czuły punkt ?

Gość gość
Anestezjolog idzie do pacjenta przed operacją i mówi: - Będę pana usypiał - ok - odpowiada pacjent. - Przepraszam, ale muszę pana zapytać - Pan pyta - mówi pacjent. - Pan jest prywatnie czy na kasę chorych? - Na kasę chorych. - Aaa aaa kotki dwa szare bure oby dwa.

Gość gość
Na lekcji religii ksiądz pyta: - Jasiu, gdzie mieszka Pan Bóg? - U nas w łazience. - Jasiu, co ty mówisz? Dlaczego?! - Bo codziennie rano mama wali do drzwi i krzyczy: "Boże, jeszcze tam jesteś?"

Gość gość
09:28 Oczywiscie, ze nie. Usunelam 6 lat temu, a ty mozesz sobie pyskować ile chcesz, bo nie masz na to nawet najmniejszego wpływu. I usunelabym, jeśli bylaby taka potrzeba, raz jeszcze. Tylko uważaj zeby nie zapluc monitora hahaha.

Gość gość
Przychodzi baba do apteki i mówi do aptekarza, że chce kupić arszenik. - Po co pani arszenik? - pyta aptekarz. - Chcę otruć mojego męża, który mnie zdradza. - Droga pani, nie mogę pani sprzedać arszeniku, aby pani zabiła męża, nawet w przypadku gdy sypia z inną kobietą. Na to kobieta wyciąga zdjęcie na którym jej mąż kocha się z żoną aptekarza. - Oooo! - mówi aptekarz - Nie wiedziałem, że ma pani receptę!

Gość gość
Temat założył jakiś nawiedzony ministrant, a wy się podniecacie kretynem. Nie wiecie, że samotni, szpetni i obleśni faceci zawsze mają najwięcej do powiedzenia w kwestii kobiecych narządów rodnych?

Gość gość
Jest sie czym chwalić k****.

Gość gość
gość dziś 09:28 Oczywiscie, ze nie. Usunelam 6 lat temu, a ty mozesz sobie pyskować ile chcesz, bo nie masz na to nawet najmniejszego wpływu. I usunelabym, jeśli bylaby taka potrzeba, raz jeszcze. Tylko uważaj zeby nie zapluc monitora hahaha. x nie tnłąbym morderczyni - usunęłam aha tak to sie delikatnie nazywa . Nazwij jak sie nalezy - JESTEM MORDERCZYNIA

Gość gość
Dlaczego tylko kobiety obarcza się ta odpowiedzialnością ...jestem matką. ..i nigdy nie zrobiłabym krzywdy swojemu dziecku. . Ale denerwuje mnie to....ze to my musimy się zabezpieczać. ..karmić chemia. .wkładać sobie ciała obce. . Żeby facet mógł bez problemu. .stresu.. kiedy tylko chce. . Bo jak odmówisz to obraza.. ulżyć sobie. To my musimy czuwać nad tym zabezpieczeniem. . Być zawsze gotowe. .znosić trudy ciąży. ..nie raz same z tym zostajemy bo facet umywa ręce. ...I zawsze jesteśmy te najgorsze. Do czego Wy faceci jesteście...

Gość gość
Won samotny tłusty nołlajfie!!! Tobie nie grozi że któraś twój żałosny pomiot usunie, bo z takim pasztetem to nawet po dopalaczach żadna nie zechce się pieprzyć.

Gość gość
gość dziś Won samotny tłusty nołlajfie!!! Tobie nie grozi że któraś twój żałosny pomiot usunie, bo z takim pasztetem to nawet po dopalaczach żadna nie zechce się pieprzyć. x rozumiem ze w lustrze sie widziałes/as

Gość gość
nie tnłąbym morderczyni xx a myślisz że któraś kobieta choćby morderczyni chciała tknąć ciebie? Nawet mama Madzi rzyga na twój widok obleśny ćwoku. Zostaje ci tylko kolejny seans z Sashą Grey tłusty samotny knurze