Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiooioioioiio

Kobiety wolą pozbyc sie problemu niż wziąc odpowiedzialnosc

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nie, Moja Droga, apostazja nic nie zmienia, bo nawet ochrona danych osobowych nie zmienia faktu, że przy nazwisku masz jedynie dopisek, że była apostazja, ale wykreślić Cię z ksiąg nie wykreślili, zatem nadal jesteś (według Nich) katoliczką i dodatkowym procentem w statystyce.

Gość gość
gość dziś gość dziś Moja siostra usunela ciaze bo zmusil ja do tego jej narzeczony szantazem i rozstaniem ,jak sie pozniej okazalo jest zonaty i ma dzieci...facet prowadzil podwojne zycie...pare lat sie leczyla z depresji i nadal jak widzi male dzieci na jej twarzy widac usmiech i bardzo smutne oczy.Ja tez kiedys uwazalam ze kazda kobieta ktora usuwa dziecko to morderca, a dzis...jak widze moja siostr widze tragiczna historie oszukanej i zmanipulowanej kobiety. x przeciez nie musiała usuwac ! ale siostra i tak jest morderca . kazda kobieta która usuneła jest morderca XXX Wypowiedz sie jesli przezyjesz cos takiego.Latwo jest oceniac.Jesli bedziesz kiedys w takiej sytuacji to pogadamy.

Gość gość
Jezeli w pierwszych tygodniach jest zarodkiem potem płodem i mozna usunąc a tym płodem do chwili narodzin top dlaczego nie usuniesz 8-9 mcznego płodu ?

Gość gość
gość dziś gość dziś gość dziś Moja siostra usunela ciaze bo zmusil ja do tego jej narzeczony szantazem i rozstaniem ,jak sie pozniej okazalo jest zonaty i ma dzieci...facet prowadzil podwojne zycie...pare lat sie leczyla z depresji i nadal jak widzi male dzieci na jej twarzy widac usmiech i bardzo smutne oczy.Ja tez kiedys uwazalam ze kazda kobieta ktora usuwa dziecko to morderca, a dzis...jak widze moja siostr widze tragiczna historie oszukanej i zmanipulowanej kobiety. x przeciez nie musiała usuwac ! ale siostra i tak jest morderca . kazda kobieta która usuneła jest morderca XXX Wypowiedz sie jesli przezyjesz cos takiego.Latwo jest oceniac.Jesli bedziesz kiedys w takiej sytuacji to pogadamy. x bez wzgldedu na sytuacje i okolicznosci kazdy co zabił jest morderca i nic go nie tłumaczy . Jesli ukradniesz to głod tłuamczy cie z kradziezy . pomysl

Gość gość
gość dziś Chociażby dlatego, że 3 miesiąca jeszcze mózg nie jest na tyle wykształcony i nie czuje bólu? Tzn połączenia nerwowe etc.

Gość gość
gość dziś gość dziś Chociażby dlatego, że 3 miesiąca jeszcze mózg nie jest na tyle wykształcony i nie czuje bólu? Tzn połączenia nerwowe etc. x to wez sobie morfinke i tez sie zabij

Gość gość
gość dziś Rozumiem, że chcąc ratować swoje życie też jestem morderczynią? Czy Agata Lamczak nie miała prawa do życia? Aaa ,zapomniałam - przecież ona była tylko bezużytecznym inkubatorem :) Niestety, ale z tej historii nie było ani różowego bobasa, ani szczęśliwej matki, tylko 2 trupy, bo lekarz nie miał sumienia leczyć pacjentki, bo ciąża. :)

Gość gość
gość dziś gość dziś Rozumiem, że chcąc ratować swoje życie też jestem morderczynią? Czy Agata Lamczak nie miała prawa do życia? Aaa ,zapomniałam - przecież ona była tylko bezużytecznym inkubatorem usmiech.gif Niestety, ale z tej historii nie było ani różowego bobasa, ani szczęśliwej matki, tylko 2 trupy, bo lekarz nie miał sumienia leczyć pacjentki, bo ciąża. usmiech.gif x swoje zycie ? egoizm ?

Gość gość
No autorze do tej pory myślałam że masz racje. Ale przesadzasz. Ja tez nie popieram aborcji jednak nie zawsze oceniam źle takie kobiety. Morderczyniami sa dla mnie te które robią to tylko dla wygody. A ty autorze zaraz napiszesz ze morderczynie to tez te które poroniły bo to na pewno ich wina.

Gość gość
gość dziś Powiem Ci coś, może pomyślisz, zanim coś napiszesz. ZABIŁAM WŁASNĄ MATKĘ. Tak, zabiłam ją, ciąża uaktywniła chorobę, potem męczyła się 11 lat, narządy wysiadały jej po kolei, jej życie składało się ze spania i wizyt w szpitalu naprzemiennie. Na samym końcu, nawet mimo śpiączki farmakologicznej było widać po twarzy, że ją boli i cierpi. Zaraz się dowiem, że przecież to takie z******te, że żyję. Nie, to nie jest z******te, bo gdyby nie ja, to ona by żyła i nie cierpiałaby tyle czasu. Więc zastanów się, zanim zaczniesz osądzać kogokolwiek :)

Gość gość
gość dziś No autorze do tej pory myślałam że masz racje. Ale przesadzasz. Ja tez nie popieram aborcji jednak nie zawsze oceniam źle takie kobiety. Morderczyniami sa dla mnie te które robią to tylko dla wygody. A ty autorze zaraz napiszesz ze morderczynie to tez te które poroniły bo to na pewno ich wina. x Pytałem wyzej czy jesli ukradniesz zwalnia cie cos z tego ze jestes złodziejem ? jesli zabiłes pozostajesz morderca . Takie sa fakty . co do poronienia to teoja fantazja nie zna granic :P

Gość gość
to dalej posyłajcie swoje dzieci na lekcje religii zamiast lekcje o wychowaniu w rodzinie, często zresztą prowadzone przez zakonnice i księży. Gdyby młodzież wiedziała że kondomów nie zakłada się na głowę to nie byłoby problemu aborcji. Edukacja przede wszystkim

Gość gość
Chyba zachodząc w ciążę byla świadoma ze jest chora. Sorry. Jakbym byla chora i zaszła w ciążę to wolałabym żeby to dziecko ratowali a nie mnie. Dziecko ma cale życie przed sobą a ja jakbym byla chora to i tak bym nie pożyła długo.

Gość gość
gość dziś gość dziś Powiem Ci coś, może pomyślisz, zanim coś napiszesz. ZABIŁAM WŁASNĄ MATKĘ. Tak, zabiłam ją, ciąża uaktywniła chorobę, potem męczyła się 11 lat, narządy wysiadały jej po kolei, jej życie składało się ze spania i wizyt w szpitalu naprzemiennie. Na samym końcu, nawet mimo śpiączki farmakologicznej było widać po twarzy, że ją boli i cierpi. Zaraz się dowiem, że przecież to takie z******te, że żyję. Nie, to nie jest z******te, bo gdyby nie ja, to ona by żyła i nie cierpiałaby tyle czasu. Więc zastanów się, zanim zaczniesz osądzać kogokolwiek x nie osadzam a informuje :P zasadnicza róznica . Zwalnia cie cosz tego ze nie jestes morderczynią ?> nie ! ból i cierpienie nie jest tłumaczeniem

Gość gość
gość dziś Chyba zachodząc w ciążę byla świadoma ze jest chora. Sorry. Jakbym byla chora i zaszła w ciążę to wolałabym żeby to dziecko ratowali a nie mnie. Dziecko ma cale życie przed sobą a ja jakbym byla chora to i tak bym nie pożyła długo. x no wreszcie ktos myślący !

Gość gość
gość dziś Ty tak na poważnie? Ciekawe podwójne standardy, zarodki ratujemy za wszelką cenę, a kobieta może wylądować w piachu, bo to tylko inkubator, który nie ma prawa do życia.

Gość gość
Wiesz skoro porównujesz dziwke co wpadła jak się p******ila na imprezie z pierwszym lepszym do kobiety która ma ciążę pozamaciczną i na 100% umrze a dziecko i tak się nie rozwinie do momentu żeby mogło zyc samodzielnie. Albo do ofiary gwałtu. Jesteś bardzo ograniczony. Rozumiem ze swojej dziewczynie w ciąży pozamacicznej kazałbyś umrzeć?

Gość gość
gość dziś gość dziś Ty tak na poważnie? Ciekawe podwójne standardy, zarodki ratujemy za wszelką cenę, a kobieta może wylądować w piachu, bo to tylko inkubator, który nie ma prawa do życia. x lekarz nie miał sumienia leczyc ? a co to jeden lekarz na tym swiecie ? oboje maja prawo do zycia ale nie za zycie drugiego

Gość gość
Morderczynie łączmy sie xD

Gość gość
gość dziś Piszę o cierpieniu mojej matki, idiotko, która żyłaby, gdyby nie ja.

Gość gość
gość dziś Wiesz skoro porównujesz dziwke co wpadła jak się p******ila na imprezie z pierwszym lepszym do kobiety która ma ciążę pozamaciczną i na 100% umrze a dziecko i tak się nie rozwinie do momentu żeby mogło zyc samodzielnie. Albo do ofiary gwałtu. Jesteś bardzo ograniczony. Rozumiem ze swojej dziewczynie w ciąży pozamacicznej kazałbyś umrzeć x ciaza pozamaciczna to inny temat

Gość gość
gość dziś Nawet Kościół jest w tym przypadku za wyborem mniejszego zła, czyli życia za życie.

Gość gość
gość dziś gość dziś Piszę o cierpieniu mojej matki, idiotko, która żyłaby, gdyby nie ja. x to chyba ty " idiotko " nie rozumiesz co ja pisze !

Gość gość
gość dziś Kto był świadomy, że jest chory?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nawet Kościół jest w tym przypadku za wyborem mniejszego zła, czyli życia za życie. x tzn ?

Gość gość
gość dziś To, że Kościół dopuszcza w tak ekstremalnej sytuacji chęć życia matki, chociaż chwali heroizm, ale jednak daje wybór.

Gość gość
gość dziś Rozumiem, co piszesz, ale to Ty nie wyłapałaś przejaskrawionego nazewnictwa, którego użyłam na potrzeby przykładu, by pokazać Ci, że są 2 strony medalu. Owszem, mam wyrzuty sumienia, że gdyby wiedziała wcześniej, to mogłaby żyć, ale nie mam aż takich przemyśleń, by nazywać się morderczynią, tym bardziej Ty nie masz prawa tak mnie nazywać, bo to już zakrawa o fanatyzm :)

Gość gość
Moja mama opowiadala mi ze jej siostry 30-40lat temu kilka razy usuwaly ciaze.Mojego kolegi ojciec gin raz w tyg. przyjmowal u siebie w domu kobiety na te zabiegi i to po kilka czekalo w kolejce pokoj odpowiednio przystosowany anestezjolog bral w tym udzial oczywiscie .W swoim otoczeniu znalam tylko jeda dziewczyne ktora poddala sie aborcji bo jej chlopak kazal ( okazalo sie ze byl gejem a ona byla jego przykrywka) glupia usunela dziecko

Gość gość
a wy dalej tłumaczycie się przed tym kato-talibskim trollem i dalej go karmicie? nie widzicie, że on ma z was polew?

Gość gość
Co za chory naród. ...Masakra