Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiooioioioiio

Kobiety wolą pozbyc sie problemu niż wziąc odpowiedzialnosc

Polecane posty

Gość gość
Tak po prawdzie -50% tego "problemu" to problem faceta ... .no dobra temat jest o kobietach. Gwałty to jakieś 10% facet szmata oszust czy jak tu któraś pisała kryptopedał to kolejne 40-50% Ale reszta problermu to jak tu pisano dajki co" nie wiedzą" że od dymania zachodzi sie w ciążę .Odliczywszy durne nastolatki/patologię itp to zostaje te 30% co z zimną krwią zabiją "problem" a potem znów dadzą bez gumy czy nawet tabletek. Z takich rekrutują sie morderczynie dzieci donoszonych a kiedyś strażniczki z Buchenwaldu czy temu podobne potwory . Zresztą agresywne reakcje na posty założycielki tematu to potwierdzają .

Gość gość
Wyjmijcie już te łapska i pyski z cudzych macic zboczone idiotki :o jesteście chore i tyle!

Gość gość
gość dziś Cóż za dedukcja :D Wyobraź sobie, że nie trzeba przejść aborcji, by być oburzonym przemyśleniami osoby, która w KAŻDYM przypadku nazywa kobietę morderczynią, nawet kiedy ciąża zagraża jej życiu. Wystarczy mieć trochę bardziej otwarty umysł i podchodzić do innych po ludzku, że moje życie, to moje życie, nie usunęłabym, ale inne kobiety mają wybór i nie mam zapędów, aby być władcą ich macic. Co do liczby przypadków z gwałtu sprzeczałabym się, biorąc pod uwagę ile kobiet pada ofiarą jakiegoś zwyrodnialca ogółem, statystyki są mniej optymistyczne, niż Twoje, więc i ciąż z gwałtów pewnie jest nieco więcej. Ja np. potrafię przeanalizować różne możliwości, ponieważ nic nie jest oczywiste, a wiem to, ponieważ przeze mnie zachorowała moja matka i nie miałabym żalu, gdyby mnie usunęła, wiedząc wcześniej o wyroku śmierci, który jej podarowałam. :)

Gość gość
Ogolnie osoba która założyła ten temat jak i ludzie ktorzy sie z nia zgadzają nadają sie juz na leczenie u psychiatry. Bronicie płodu/zarodka/zlepka komórek itd. nadajecie mu cechy jakich nie ma-człowieka. Zycie jest dla was takie cenne! Człowieka ktory juz jest na tym swiecie kopiecie. Staracie sie dowalić każdemu-bo matka kp, bo miała cc, bo jest eko, bo ma dziecko-gowniaka, bachora, bękarta, bo jest krowa rozpłodowa, bo śmie poprosić o miejsce siedzące w autobusie, bo śnieg kur/wa. Taka ta wasza podwójna moralność-nad kawałkiem czegos w macicy innej kobiety sie rozczulacie ale nad ludzmi ktorzy juz żyją nie, bo po ch/uj. Lepiej wylać wiadro pomyj i dowalić-co z tego ze ten człowiek ma uczucia i moze mu byc zwyczajnie przykro, co z tego ze ten człowiek przezywa stres orzez wasze chamskie zachowanie. Nieważne, wazne jest kazać urodzić. Co sie pozniej dzieje z jego matka i tym dzieckiem-nieważne. Hipokrytki z was ale najlepsze w tej całej historii jest to ze nic wam nie da krzyk-morderczynie/nic totalnie nic. Dla mnie i reszty to USUNIĘCIE płodu/zarodka itd udowodnij ze nie. Kobiety usuwały, usuwają i beda. Ot, cała historyja.

Gość gość
A facet to co zostawia ridzine wyzeka sir dziecka. I kobieta sana musi radzic a czasaem nie da rady. Kiedys sir razem wychiwalo. A tread facet zarabiac ma dziecko nie chce. Woli sportiwe auto kupic.nie możemy wszystkiego zwalac na kobietę. Faceci leniwi nie chcą utrzymać wziąć odpowiedzialności. A jak kobieta siedząc z noworodkiem ma zarobić na dziecko.

Gość gość
prawda! rozkminiacie nad tym co jest w cudzej macicy ale jak już człowiek jest na świecie to śmieć, szmata, bachor, krowa :o

Gość gość
Faceci też namawiają do usunięcia. A poza tym antykoncepcja też jest zła. Bo facet chce przyjemności ale chce zabezpieczenia. Nie rozumie len egoista że seks jest do splodzenia dziecka a nie dla przyjemności. A jak zrobi dzieciaka to się umywa.

Gość gość
(15:03) W punkt!!!

Gość gość
Kobieta urodzi nie żabije. To narzekanie ze trzeba nianczyc utrzymywać i ze d***** szmata bachira ma. Takie są gorzej traktowane. A ci co usuna to nic cicho sza. A facet zostawi z dzieckiem i go nikt wyzywać od szmat nie będzie.

Gość gość
Kobiety często są w kropce które chcą usunąć zero wsparcia od partnera rodziny. A obrońcy życia ich nie karaja nie wyzywaja. Tylko pomagają wspierają w trudnych sytuacjach. Ten kto nie był w trudnej sytuacji bez wyjścia z dzieckiem ciąża tego nie zrozumie. Ciąża przed ślubem to Afrykanie palcami. Czyli stwie dzenue że ta ciąża to przekleństwo w styd i nie można jak mieć. To chy a lepiej ze się chodzi w ciąży. Niz usowa. Kobieta w tych czasach nie ma wsparcia.

Gość gość
Ogólnie wszystko wychodzi w tematach 500+ Ryja paszcza tam ze zrobiłaś sobie bachora to tera utrzymuj. Usunęłas dziecko-człowieka jestes morderczynią. Zarodek ważniejszy niz człowiek. Takie rozumowanie

Gość gość
Kobieta karmi na ławce w parku dziecko zaslonieta chusta. I każdy podchodzi do niej i pluje w twaz że jak jej nie wstyd. I jak w tych czasach można nie zwariować od maciezynstwa. Coraz więcej kobiet nie ma szacunku i wsparcia tylko pogardę bo karmi piersią. Albo się krzyczy na nią bo dziecko płacze. Wszystko na barkach kobiety. Kobiety teraz usuwają bo nie mogą wytrzymać wszystkiego. Zero wsparcia szacunku. Do okienka oddają bo nie radzą. Ale nie zabije do okienka odda. I taka jest gorzej krytykowana niż abircjinistka. A facet co bawi się ile chce i kizysta. Zamiast zapewnić dziecku byt bezpieczeństwo. Co za czasy. Nie możemy zwalac wszystkiego na kobietę.

Gość gość
Ja nie popieram abircjinistek ale też nie karma. Bo czasem bieda patologia w rodzinie partner ja olał i ciążę. I to prowadzi do załamania psycha nie wytrzyma. Nie ma co się klucic bo takie klutbie prowadzą do nerwów i jeszcze więcej zabójstw i aborcji. Bo zamiast wspierać się rozumieć się pomagać kobiecie jeden drugiemu to wy się klucicie. I DILEWACIE OLIWY DO OGNIA

Gość gość
Oho! Ucichły te ktore najwiecej obrażają ludzi juz istniejących. Chwila refleksji co? Nagle sie okazuje ze zachowujecie sie gorzej niz bydło w stosunku do bliźniego? Mam nadzieje ze dotarło.

Gość gość
A FACECI WOLA UCIEC I ZOSTAWIC NIZ WZIAC ODPOWIEDZIALNOSC. Kobieta nie może pilnować dziecka razem zarabiać itp. I jak żyć co jeść. BOZE CO WY RIBICIE. poza tym Bóg stracą takich FACETOW do piekła. Czytałam o tym.

Gość gość
Facet taką samą odpowiedzialność ponosi. Kobieta sama sobie dziecka nie zrobiła.

Gość gość
W bibli pisze. Ze grzech wolacacy o pomstę do nieba to uciskanie kobiet w ciąży i wdów samotnych matek. I trzeba im pomuc. Bo jak pomocy nie ma to wiecie ci w tych czasach kobiety nuevwytzymuja psychicznie. I mamy to co mamy. Karmić normalnie nie można pierssia mimo że się zasłaniają.

Gość gość
gość dziś Tabletka po to tez zabójstwo. Jest wczesnoporonna myślicie ze to krwawienie po zażyciu tej tabletki to co? Poronienie. Cieszycie się ze nie jesteście w ciąży a tak naprawdę to nie okres tylko zabiłyście wczesna ciążę. x To jest bomba hormonalna, a nie trucizna. Kocham takie tematy, które zakładają sfrustrowane niemyślące osoby, mające potrzebę jakiejś misji. Jak chcesz ciulu jeden z drugim, żeby było mniej aborcji, to weź się za tych zapładniaczy, którzy nagle przestają znać matki swoich dzieci i odwracają się na pięcie, albo wymuszają aborcję. Jak kobieta nie ma wsparcia, jest wystraszona itd, to się takiemu chu.jowi uda. Biedactwo nie dojrzało do ojcostwa, to niech chociaż dojrzeje do gumki.

Gość gość
gość dziś prawda! rozkminiacie nad tym co jest w cudzej macicy ale jak już człowiek jest na świecie to śmieć, szmata, bachor, krowa pechowiec.gif x O! Trafione w dziesiątkę. Co mnie obchodzi, że stoisz w autobusie. Że kolejka do kasy? Twój brzuch, twój bachor. Tylko jak któraś usunie z powodów zdrowotnych, czy gwałtu, to nagle według tych osób, to jest niewinne dzieciątko. To weź debilu ustąp jej miejsc w tym autobusie, czy tramwaju, żeby w razie jak się wyp***********a pysk nie poroniła.

Gość gość
Tak, tylko to nie facet chodzi w ciąży 9 m-cy, to nie facet cierpi w czasie porodu i bierze na siebie ryzyko powikłań łącznie ze śmiercią, to nie facet siedzi później w domu z dzieckiem. Facet w najlepszym razie płaci kilka stówek miesięcznie i ma w du/pie, (mowa o niechcianym dziecku), a w najgorszym pryska zagranicę i kobieta musi się sama męczyć. Pół biedy jak ma kasę albo rodzina pomoże, ale jak nie ma wsparcia i finansowo słabo, to porażka... W pracy trzeba być dyspozycyjnym, zwykła praca w sklepie odzieżowym jest do 18.00, jak nie ma z kim dziecka zostawić, to kaplica. I taka dziewczyna też ma trudniej później sobie życie ułożyć. Dlatego rozumiem, że niektóre wolą usunąć. I nie piszcie, że to morderstwo itp. Nie jest to żadne morderstwo, tylko usunięcie zapłodnionych komórek... Oczywiście trzeba to zrobić na początku ciąży... Nie można porównywać zarodka do urodzonego dziecka, bo to chore. Zresztą temat stary jak świat, aborcje były, są i będą. Są zwolennicy i przeciwnicy. Jedna strona drugiej nie przekona.

Gość gość
wszystko najlepiej zrzucić na kobietę jak jest ciąża, co sama sobie to dziecko zrobiła? bo my musimy się martwic o przyszłość, o byt ,co dalej ,a facet ma to w p******e, źle się zabezpieczyłaś babo twoja wina , a dlaczego kobiety maja się zatruwać antykoncepcja? tab niszczą organizm ,zakrzepice żył można dostać lub raka ,to facet niech wyskakuje z dydkiem bo to on robi dzieci, a do odpowiedzialności to go niema tylko kobieta. Prawda jest taka ze odpowiedzialność powinni brać, kobieta i mężczyzna a zwłaszcza mężczyzna, bo on robi dzieci, to niech zakładają gumki a nie dla swojej wygody wola bzykać się bez gumek, a my musimy myśleć o wszystkim a mężczyźni tylko myślą dolem

Gość gość
jak kobieta traci poczucie bezpieczeństwa u mężczyzny to odrazu wyzywana jest od suk zimnych dziwek bo nie odpowiedzialna a ten debil co ja zapłodnił i zostawił sama samotna w ciąży odpowiedzialny jak wkładał pytam się jaka odpowiedzialność ponoszą mężczyźni ciągle tylko się słyszy na temat kobiet ze usuwają porzucają to gdzie są partnerzy tych kobiet ? mężczyźni są w tym momencie odpowiedzialni??Żaden odpowiedzialny mężczyzna nie zostawił by kobiety w ciąży, bo nagle nie dorósł do ojcostwa, a jak seks uprawiał to był dorosły? Dlatego więcej szacunku dla kobiet co usuwają ciąże, bo nie maja oparcia w partnerze.

Gość gość
A jak rozkladały nogi to owo "oparcie w partnerze " miały ?! Chyba że oparte o jego fallusa haha!

Gość gość
do gosc15;42 umialy a jak brzuch urósł to odszedł debil ,a póki nie była w ciąży to umiał zarabiać pieniądze, tylko jak brzuch rośnie to ma dwie lewe ręce do pracy, dzieciaczku, niewykształcony albo zrobiony zatrutym plemnikiem ,to mężczyzna ma zapracować na rodzinę i niech zakłada gumki, jak nie umie wyskoczyć, nie każda kobieta ma zdrowie na antykoncepcje a seks jest dla dorosłych, na pewno nie dla ciebie, bo ty nic o życiu nie wiesz.

Gość gość
Kobiety maja brać odpowiedzialność? a te k***sy p********e odpowiedzialności, zaangazowania się boja fiuty, niech mężczyźni nie są tacy świeci jakby im zależało na kobiecie i dziecku to by walczyli o ten płód a nie zrobili swoje, a ty babo rób co chcesz i raczki umywają, mało to księży ma dzieci, kryminalistów, g****icielow i innych pedofili oni nie grzeszą? te jaja powinniście mieć obcinane zaraz po urodzeniu, to byście nie tylko fiutem myśleli, do odpowiedzialność to wogole nie jesteście, najlepiej zostawić kobietę w ciąży sama i iść w p**du, a co ona zrobi z bachorem to mnie nie obchodzi, k*****e a zrobić potrafiłeś?

Gość gość
Autorze, jakim to trzeba być gnojem by porzucić kobietę w ciąży lub namówić ja do aborcji i jeszcze dać jej na to kasę, jakim trzeba być hujem. Wy tylko na kobietę wchodzić potraficie i zero odpowiedzialności z waszej strony.