Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiooioioioiio

Kobiety wolą pozbyc sie problemu niż wziąc odpowiedzialnosc

Polecane posty

Gość gość
Tabletka po to tez zabójstwo. Jest wczesnoporonna myślicie ze to krwawienie po zażyciu tej tabletki to co? Poronienie. Cieszycie się ze nie jesteście w ciąży a tak naprawdę to nie okres tylko zabiłyście wczesna ciążę.

Gość gość
gość dziś Zarodek, a potem płód, a nie dziecko -,- I oczywiście wspaniałomyślnie zakładasz, że absolutnie każda kobieta pieprzy się na lewo i prawo i tylko w ten sposób można zajść? I oczywiście nie jesteś w stanie uświadomić sobie, że każdy przypadek jest indywidualny i nikt nie usuwa od tak, z kaprysu? Ale oczywiście jak każdy obronca zarodków troszczysz się o te nienarodzone, a jak kobieta urodzi, a potem znajdzie się kolejny niemowlak na śmietniku/w rzece, to już można mieć w d***e, bo misja spełniona, nie usunęła, a co potem to już nieważne. Hipokryzja pro-lajferów zawsze mnie bawiła. Czy jeśli tak bronisz tych zarodków, to czy pomagasz finansowo/dostarczasz jedzenie/używane ubrania/cokolwiek kobiecie, którą odwiodłaś od aborcji? Oczywiście, że nie, bo najważniejsze są zarodki :) Sama nie zrobiłabym aborcji (no ewentualnie w ekstremalnych przypadkach), ale nie zaglądam w macice innym!

Gość gość
hmm wiecie ze jeszcze 30 lat temu kobiety skrobały sie na potęgę ? wiekszosc waszym matek , ciotek ,nawet babc ma co najmniej jedna aborcje za sobą wiecie o tym ? zapytajcie sie swoich matek jak byli kiedyś ...jedna kolejka do dentysty druga kolejka na "ten" zabieg . Te kobiety zyja miedzy nami i wierzcie mi ze normalnie funkcjonuja i nie odstawiają cyrkow pt ta jest morderca a tamta nie .

Gość gość
gość dziś Zabójstwo blastocysty! Wiesz, jak wygląda blastocysta? Sprawdź sobie :) Ciąża zaczyna się od zagnieżdżenia zarodka, a tabletka po nie dopuszcza do zagnieżdżenia/opóźnia owulację, ale dobra. Zaraz się dowiemy, że każda kobieta jest morderczynią ,bo mamy okresy, a ta biedna, bezbronna komórka jajowa mogła być szczęśliwym dzieckiem :D

Gość gość
gość dziś Tabletka po to tez zabójstwo. Jest wczesnoporonna myślicie ze to krwawienie po zażyciu tej tabletki to co? Poronienie. Cieszycie się ze nie jesteście w ciąży a tak naprawdę to nie okres tylko zabiłyście wczesna ciążę. x tabletka po nie jest poronna tylko zabezpiecza przed zapłodnieniem i nie po niej nie ma krwawienia . Dlatego bierze sie nia do max 72 po stosunku . Doczytaj a potem sie wypowiadaj

Gość gość
Taasa i te teorie , blacysta , zarodek płod - he he TO DZIECKO OD POCZECIA i nie tłumaczcie sobie tego wąłsnymi nazwami bo to nie zmienia ze zabijacie dzieci

Gość gość
A myślisz ze to nie zaszkodzi ewentualnej ciąży?

Gość gość
nie karmcie tego trolla uznającego tabletkę "po" za morderstwo dziecka!!!!

Gość gość
gość dziś Może według Ciebie miesiączka to poroniony niemowlak?

Gość gość
gość dziś A myślisz ze to nie zaszkodzi ewentualnej ciąży? x nie wnikam w temat bo mnie nie dotyczy - jesli nie chce dziecka zabezpieczam sie . Jesli antykoncepcja zawodzi biore odpowiedzialnosc na siebie i wychowuje i kocham bo to moje dziecko :)

Gość gość
Miesiączka nie. Ale krwawienie po tabletce juz tak.

Gość gość
taaa dziecko od poczęcia :o SPIER/DALAJ TROLLU!

Gość gość
gość dziś gość dziś Może według Ciebie miesiączka to poroniony niemowlak? x dobrze sie czujesz ? czy za duzó aborcji przesszłas ?

Gość gość
gość dziś Miesiączka nie. Ale krwawienie po tabletce juz tak. x co ty piepzrysz nie krwawi sie po tabletce " po " okres masz normalnie jak winien byc

Gość gość
gość dziś No to się doigrałaś z tymi oszczerstwami. :) Jestem tą samą osobą, która napisała Ci wypracowanie nt. hipokryzji pro-lajferów, ale miarka się przebrała.

Gość gość
Usunęłam dwa razy 10 i 6 lat temu, a teraz mam dziecko chciane, kochane i jest super, nie mam traumy, nie fisiuję i w dodatku wszystko odbyło się zgodnie z prawem, legalnie i w biały dzień tylko się nie popłacz czasem :D

Gość gość
gość dziś Usunęłam dwa razy 10 i 6 lat temu, a teraz mam dziecko chciane, kochane i jest super, nie mam traumy, nie fisiuję i w dodatku wszystko odbyło się zgodnie z prawem, legalnie i w biały dzień tylko się nie popłacz czasem x wspólczuje , biedne dzieci . A co im powiesz kiedy po zmartwychwastaniu je spotkasz ? och dzieci zabiłam was bo przeszkadzałyscie mi w karierze albo byłam zbyt młoda :) :P

Gość gość
gość dziś Ona chyba myli pigułkę dzień po z wczesnoporonnymi :D

Gość gość
gość dziś Usunęłam dwa razy 10 i 6 lat temu, a teraz mam dziecko chciane, kochane i jest super, nie mam traumy, nie fisiuję i w dodatku wszystko odbyło się zgodnie z prawem, legalnie i w biały dzień tylko się nie popłacz czasem x chwalisz sie czy użalasz ?

Gość gość
Nie zes/raj/Cie sie ta ekscytacja nt. cudzych macic. Idź jedna z druga kurze poscieraj, poodkurzaj, umyj kibel i obiad zrob-przynajmniej cos pożytecznego zrobisz bo wasz jad kazda ma w doopie! Nikogo sumienie nie ruszy bo ktos uroił sobie ze USUNIĘCIE CIAZY to zabójstwo-śmiech na sali. Jak to mówią-psy szczekają a karawana jedzie dalej :D wiec w sumie tyle waszego całkiem zbędnego ujadania. Aborcja BYŁA JEST I BEDZIE dostępna a kobiety USUWAŁY USUWAJĄ I BEDA NADAL mimo waszego bezproduktywnego jazgotu :D łapka!

Gość gość
gość dziś Nie zes/raj/Cie sie ta x\ojej a ta znów z tym miodem w ryju :P

Gość gość
wspólczuje , biedne dzieci . A co im powiesz kiedy po zmartwychwastaniu je spotkasz ? och dzieci zabiłam was bo przeszkadzałyscie mi w karierze albo byłam zbyt młoda xxx "po zmartwychwstaniu" hahahahahaha :P wypier/dalaj katolu o/bciągać proboszczowi :P

Gość gość
gość dziś wspólczuje , biedne dzieci . A co im powiesz kiedy po zmartwychwastaniu je spotkasz ? och dzieci zabiłam was bo przeszkadzałyscie mi w karierze albo byłam zbyt młoda xxx "po zmartwychwstaniu" hahahahahaha jezyk.gif wypier/dalaj katolu o/bciągać proboszczowi x po pierwsze juz ci matole pisałam ze nie kazdyw tym katolickim kraju jest katolikiem :) a po drugie to ponad 80 % spoleczenstwa polskiego pzryznaje ze nalezy do tej religii i są katolikami :) to jesli co druga kobieta robiał skrobanke to kto sie nim poddawał ? katoliczki czy nie/innowierzace ? hę ?

Gość gość
Szczekają tyle te co dzieciaka do kanalizy kazały wlac . Niestety ale tłuamczenie siebie brakiem wierzeń nie uwalnia od odpowiedzialności przed Stwórcą . Ty możesz sobie mówic****isać pierdoły ale rzeczywistośc wygląda inaczej .

Gość gość
gość dziś Którego Stwórcę masz na myśli?

Gość gość
gość dziś To nie jest takie proste, statystyki wynikają z faktu ochrzczenia, bo jak wiadomo statystyka wygląda tak,a nie inaczej, bo nie można się wypisać z tej instytucji.

Gość gość
Moja siostra usunela ciaze bo zmusil ja do tego jej narzeczony szantazem i rozstaniem ,jak sie pozniej okazalo jest zonaty i ma dzieci...facet prowadzil podwojne zycie...pare lat sie leczyla z depresji i nadal jak widzi male dzieci na jej twarzy widac usmiech i bardzo smutne oczy.Ja tez kiedys uwazalam ze kazda kobieta ktora usuwa dziecko to morderca, a dzis...jak widze moja siostr widze tragiczna historie oszukanej i zmanipulowanej kobiety.

Gość gość
gość dziś gość dziś To nie jest takie proste, statystyki wynikają z faktu ochrzczenia, bo jak wiadomo statystyka wygląda tak,a nie inaczej, bo nie można się wypisać z tej instytucji. x mozna bo ja to zrobiłam niestety czesto śluby katolickie i chrzty sa na pokaz i nie ma to nic wspólnego z wiara w Boga , wiec nie tyle statystyki z powodu braku " świezych " danych a z powoddu braku rozumu ludzi

Gość gość
gość dziś Moja siostra usunela ciaze bo zmusil ja do tego jej narzeczony szantazem i rozstaniem ,jak sie pozniej okazalo jest zonaty i ma dzieci...facet prowadzil podwojne zycie...pare lat sie leczyla z depresji i nadal jak widzi male dzieci na jej twarzy widac usmiech i bardzo smutne oczy.Ja tez kiedys uwazalam ze kazda kobieta ktora usuwa dziecko to morderca, a dzis...jak widze moja siostr widze tragiczna historie oszukanej i zmanipulowanej kobiety. x przeciez nie musiała usuwac ! ale siostra i tak jest morderca . kazda kobieta która usuneła jest morderca

Gość gość
gość dziś Według autorki to nieważne i tak jest morderczynią, bo... bo tak. Dla autorki ważne są zarodki, a nie żywy człowiek, który ma uczucia, plany ,wspomnienia etc. którego wybór może nie być tak oczywisty.