Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiooioioioiio

Kobiety wolą pozbyc sie problemu niż wziąc odpowiedzialnosc

Polecane posty

Gość gość
gość dziś co? czuły punkt PASZTECIE? nie zamoczyłeś i już nie zamoczysz ale chociaż nie zazdrość innym hahahahaha

Gość gość
- Jasiu, wymień czterech naszych największych polityków: - Wałęsa... Kuroń... Mazowiecki... i... Havel. - Jasiu, Havel to przecież Czech! - Nie, czterech!!

Gość gość
Facet jedzie samochodem i słyszy w radiu dla kierowców: - ... Uwaga! Jakiś wariat na autostradzie A4 jedzie pod prąd... Słysząc to, odzywa się: - Jeden wariat? Są tu ich tysiące...

Gość gość
- Tyle się złego naczytałem na temat alkoholu - mówi Antek do kolegi - że wreszcie sobie powiedziałem: czas raz na zawsze z tym skończyć! - Z piciem? - Nie, z czytaniem.

Gość gość
gość dziś gość dziś co? czuły punkt PASZTECIE? nie zamoczyłeś i już nie zamoczysz ale chociaż nie zazdrość innym hahahahaha x niepowtarzaj po mnie tylko wymysl cos nowego , myslenie nie boli heh

Gość gość
pasztet, pasztet PASZTEEET!!! i co mi zrobisz prawiczkowy pasztecie? :P

Gość gość
gość dziś pasztet, pasztet PASZTEEET!!! i co mi zrobisz prawiczkowy pasztecie? jezyk.gif x to kobieta , matka moze byc prawiczkiem ? cos ci sie dziecko pomyliło :) :P

Gość gość
- Wodociągi? - Tak, słucham? - Z kranu płynie woda. - A co ma płynąć? - Sądząc po rachunku to k***a bourbon.

Gość gość
09:43 I dzięki Bogu, ze byś nie tknal, bo być tknieta przez takiego kogoś to żaden zaszczyt.

Gość gość
gość dziś nie bredź pisze wyraźnie, że nie "tknąłby morderczyni i uderzył w czuły punkt", a ty wiesz, że jest kobietą i w dodatku matką? Won następny nawiedzeńcu :P won PASZTETY!

Gość gość
Pytanko: czy jeśli ten płód chce zamordować kobietę, rozwijając się np. pozamacicznie, to co wtedy? Mam się cieszyć? :D A jak ten płód jest boskim owocem miłości z gwałtu, to też? Już pomijam, że są tabletki po i można pójść na spokojnie do apteki, no chyba, że blastocystę tez można zamordować? :D

Gość gość
Przychodzi koń do baru: - Piwo proszę. - 10 zł. Kiedy koń powoli sączy piwo barman zagaduje: - Rzadko widujemy tu konie. - Nie dziwię się! Piwo za 10 zł...

Gość gość
Same morderczynie sie udzielaja i od pasztetów wyzywają . Fleeeee morderczynie

Gość gość
Lekcja biologii. Nauczycielka tłumaczy: - Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne. Głos Jasia z tyłu klasy: - K*rwa! A ja je wąchałem!

Gość gość
tak, tak same morderczynie... ja prdl, że też twoja matka nie mogła być taką morderczynią jednego debila mniej by było

Gość gość
gość dziś Same morderczynie sie udzielaja i od pasztetów wyzywają . Fleeeee morderczynie xx a wiesz, że nazwanie kogoś publicznie mordercą to ciężkie oskarżenie? wiesz, że nie jesteś tu anonimowy/a?

Gość gość
Wiejska dyskoteka. Chłopak podchodzi do dziewczyny: - Tańczysz? - Póki co, nie... - zalotnie odpowiada dziewczyna. - Świetnie. Chodź, pomożesz traktor popchnąć.

Gość gość
Małżeństwo z wieloletnim stażem. Kłótnia. Zdenerwowany On: - Ostrzegam cię, napiszę na twoim nagrobku "Tu leży moja żona, zimna jak zawsze..." Na to ona: - A ja każę wyryć na twoim: "Tu leży mój mąż, nareszcie sztywny!"

Gość gość
A ten wulgarny język to masz kobieto od aborcji, czy już wcześniej byłaś taka prymitywna? Jednak to prawda, że po aborcji człowieka opętują demony -rzucasz się jak opętana. Nieuświadomione wyrzuty sumienia a będzie jeszcze gorzej. Próbowałaś posiedzieć sama z sobą w ciszy, czy zagłuszasz prawdę "szybkim życiem" ? Założę się, że boisz się ciszy i prawdy o sobie.

Gość gość
pies co zalozyl temat nie ma prawa glosu co do aborcji , taki chuj zrobi dziecko a potem kobieta zostaje sama i sama musi sobie radzic , jak zdecyduje sie usunac to jej sprawa i jej cialo i odp********e sie od kobiet co usunely , ja nie usunelam ale nie oceniam, pilnujcie siebie

Gość gość
Baca budzi gaździnę w nocy i mówi: - Maaaryśka łodwróć ze sie przodym ku mnie! - A coo bedzies mnie uzywoł? - Niee, ino se bedzies pierdzieć ku ścianie HEJ!

Gość gość
Aborcja to zabójstwo własnego dziecka. Morderstwo bezbronnego i z tego co wiem, chyba prawnie w Polsce zakazane, kogo więc chcesz oskarżać o nazwanie Cię morderczynią? Sama przyznałaś się, że to zrobiłaś. Udostępnisz więc swoje IP, żeby wymiar sprawiedliwości mógł zająć się Twoim przypadkiem?

Gość gość
gość dziś tak boję się prawdy o sobie :) Mam jedno planowane dziecko i nigdy nie usunęłam żadnej ciąży :) a ty wymyślasz jakieś scenariusze i historyjki na temat tego kim jestem i co robię hahaha to się leczy PASZTECIE, zajmij się lepiej swoim życiem osamotniona oblecho :P

Gość gość
Usunie - morderczyni Odda do bidula - wyrodna matka Zostawi, ledwo wiążąc koniec z końcem - patologia Witamy w tolerancyjnym, pełnym zrozumienia społeczeństwie :D

Gość gość
Wy się kobietami nazwywacie? K***y. Dajecie d**y debilom to tak macie. Ale nawet jakbym została sama w ciąży to nie zabiłabym dziecka. Nie jest nic winne ze matka dala d**y kretynowi. Jesteście morderczyniami. Taka prawda. A wasz język to ostatnie dno! Tfu.

Gość gość
gość dziś Masz błędne informacje: 1. W Polsce można usunąć w 3 przypadkach 2. Nawet, jeśli kobieta usunie nielegalnie, to nie jest pociągnięta do żadnej odpowiedzialności karnej.

Gość gość
gość dziś gość dziś Masz błędne informacje: 1. W Polsce można usunąć w 3 przypadkach 2. Nawet, jeśli kobieta usunie nielegalnie, to nie jest pociągnięta do żadnej odpowiedzialności karnej. x własnie id latego tak czesto zabiaja te bezbronne dzieci bo wiedza ze nikt im sie doopy nie dobierze . koniecznie powinni to zmienic to moze zamist sie pieprzyc na lewo i prawo pomyslaly by o konsekwencjach .

Gość gość
gość dziś To nie ja napisałam, że usunęłam ciążę chora istoto :) napisałam tylko, że nie możesz nazywać wypowiadających się tu "samymi morderczyniami", bo wybacz ale nie nazwałaś jedynie tej która to napisała a wszystkie, które nie zgadzają się z autorem. Tylko tyle, a sprawiedliwością to ty mnie nie strasz, bo prędzej po ciebie z psychiatryka przyjadą :)

Gość gość
gość dziś Nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie (pomijam, że na oszczerstwa jest paragraf). Czy jeśli jestem w ciąży pozamacicznej, to mam się cieszyć i radośnie wylądować w piachu? Czy jeśli płód jest boskim owocem miłości gwałciciela, to też kobieta ma urodzić i kochać? Po 3. Tabletka po, coś Ci to mówi? No chyba, że zaraz wylecisz z zabójstwem blastocysty?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie uzyskałam odpowiedzi na pytanie (pomijam, że na oszczerstwa jest paragraf). Czy jeśli jestem w ciąży pozamacicznej, to mam się cieszyć i radośnie wylądować w piachu? Czy jeśli płód jest boskim owocem miłości gwałciciela, to też kobieta ma urodzić i kochać? Po 3. Tabletka po, coś Ci to mówi? No chyba, że zaraz wylecisz z zabójstwem blastocysty? Zgł x gdybys doczytała dokładnie :P czy dziecko z gwałtu nie jest dzieckiem ? czy chore dziecko nie jest dzieckiem ? tabletka po " nie zabija " blokuje zapłodnienie :P