Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jeśli wywalę kogoś z facebooka, to czy on to będzie od razu wiedzieć?

Polecane posty

Gość gość

jak w/w

Gość gość
Nie. Skapnie się tylko wtedy gdy sam zainicjuje kontakt np wejdzie na Twój profil i zobaczy, że może dodać cię do znajomych. Także usuwaj :D

Gość gość
jesli nie ma np 3 tys znajomych to moze zauwazyc, ze kogos ubyło i oczywiscie latwo dojsc kogo( nie bedzie tego kogos wsrod znajomych, a ma nadal profil)

Gość gość
do wywalenia mam ze 20 osób z ok. 80 znajomych, którzy wkutwiają mnie wrzucaniem 100 zdjęć z wakacji, 50 zdjęć codzoennie swoich dzieci, 20 fot żarcia, meldowania na każdym kroku, że ktoś okupuje kibel, wsiadł do czartera, koczuje na lotnisku, o słit fociach z rąsi nie wspominając :O

Gość gość
Możesz jeszcze zrobić inny manewr. Nie usuwaj tych osób ze znajomych, ale ustaw opcję "przestań obserwować użytkownika xxx" - spowoduje to, że będziesz miała tą osobę w znajomych, ale nie będziesz na tablicy miała ich postów. Oczywiście ta osoba nie będzie wiedziec, że jej "nie obserwujesz" ;) Przetestowane u mnie :D

Gość gość
a czy mozna się zorientować, kto oglądał Twoj profil na fb lub kto Cię wyszukiwał w wyszukiwarce? mam pewne podejrzenia i chcę to sprawdzić. ta osoba nie jest moim znajomym, tylko najomym znajomej

Gość gość
17:31 takiej możliwości nie ma.