Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Darmowa Wrozba Tarota

Polecane posty

Gość nietabilna
Wrozko droga prosze Cie o wrozbe dot. przyszlosci kasia 7.11.1989

Gość gość
a Pani Kasiu jakiej sfery dotyczy pytanie ?

Gość gość
Wrozko,pominelas mnie,Sandra :(

Gość gość
Juz wrozko odpowiadam moze sfery uczuciowej , zdrowotnej i zawodowej.. oczywiscie jesli mozna. Z gory uprzejmie dziekuje☺

Gość gość
Pani Sandro prosze jeszcze raz napisac pytanie i date, bo nie mogę Pani znalezc

Gość gość
Prosze: Witaj wrozko usmiech.gif Mam pewien problem a mianowicie,jestem atakowana energetycznie przez pewnego mezczyzne,co rzutuje negatywnie na kazda sfere mojego zycia.Jestem juz w tak beznadziejnej sytuacji,ze nie wiem,jak sobie pomoc.Moze zobaczysz cos w kartach,wiem,ze troche prostacko powiedziane,ale co zrobic,zeby on sie ode mnie wreszcie odczepil ? Moje dane to: Sandra,30.7.1986,jego to: Brian,5.1.1969 Z gory serdecznie dziekuje usmiech.gif

Gość gość
Tak jest to aktualna sytuacja. Pisalam z Pania tu Judyta. Chlopak ma na imie Kamil

Gość gość
5.06.1981. Lukasz. Poprosze przyszlosc.

Gość gość
Przepraszam za blad. 6.05.1981. Lukasz. Poprosze przyszlosc.

Gość gość
Sylwia 1.2.1980 czy będę mieć drugie dziecko?

Gość gość
Pani Judyta relacja 1) 2 buław - w miłości jeśli pytamy: co on czuje– to 2 buław może oznaczać, że on zamknął się na okazywanie zainteresowania, czy uczuć, albo nie ma odwagi ich ujawnić. Do tego stopnia, że możemy mieć wrażenie, że nastąpiło ochłodzenie stosunków w relacji. Wprawdzie wiesz , bo widzisz, że on gdzieś tam jest, ale czujesz jakby był daleko. Jednak mimo wszystko jest w 2 buław zainteresowanie z jego strony. Wprawdzie bardzo bierne to zainteresowanie, on się tylko przygląda i to z daleka. Sam nie zapyta o nic, nie dąży też do konfrontacji. Może po cichu wypytywać znajomych o ciebie, bo chciałby o tobie wiedzieć jak najwięcej. Jednak sam dłużej nie porozmawia, nie jest w stanie się przełamać. Może też czekać na jakiś sygnał od ciebie. Może wysyłać ci sprzeczne znaki, że w rezultacie czujesz się pogubiona i sama już nie wiesz, czy on jest zainteresowany znajomością, czy nie. 2) odwrocony as buław - brak inwencji i siły przepracowanie, błąd, mrzonki, cel niemożliwy do realizacji, potrzeba wsparcia od innych, brak pewności siebie, niechęć do zmian 3) Giermek Pucharow - przyjazn, relacja przyjacielska, lub on moze tak Pania postrzegać.

Gość gość
a czemu Pani uwaza, ze jest Pani atakowana przez tego mezczyznę?

Gość gość
Pani Sandro...w jaki sposob atakowana?

Gość gość
Pani Agnieszka w tym drugim rozkladzie to byl Krol Buław - jak go poznać Najczęściej w zbliżonym wieku do Pani. " Na pewno będziesz postrzegać go jako atrakcyjnego mężczyznę. Często jest już żonaty, zajęty. Pierwsze co o nim pomyślisz to to, że jest męski. I to takiego koło którego nie umiesz przejść obojętnie. Od razu wyczuwasz jego pewność siebie, której nie sposób nie zauważyć. Pewność siebie w gestach, w postawie ciała. Wyprostowany, głowa na wprost, albo lekko uniesiona, nie unika kontaktu wzrokowego.Jeśli mu się spodobasz– szybko to wyczujesz."

Gość gość
gość wczoraj a czemu Pani uwaza, ze jest Pani atakowana przez tego mezczyznę? x Juz pisze.A wiec,jestem przekonana,ze to ten mezczyzna,bo nalezy do sekty satanistycznej.Wiem,ze to teraz zabrzmi,jakbym byla nawiedzona ,ale te osoby autentycznie potrafia niszczyc ludzi poprzez wplyw na ich psychike,doprowadzajac ich np do obledu czy do samobojstwa.A ja jakis czas temu nieswiadomie otworzylam drzwi takim energiom i po jakims czasie zaczelam miec straszne koszmary senne,budze sie rano wyczerpana i stopniowo czuje ubytek energii.Nie wiem,jak zawalczyc,zeby z tego jakos wybrnac ?Moze ty mi pomozesz ?

Gość gość
A jak Pani postrzega tarota? Osobiście myślę, że jeśli to jest problem natury duchowej to można sprobowac modlitwy (Bóg/koscioł/rozaniec) itp ? Powinno pomóc. :) Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego, a te koszmary mogą wynikać z tego, że Pani żyje w ciągłym stresie.

Gość gość
Wierzę w to co Pani mowi, bo to prawda, ze jeśli ktoś o nas zle mysli to w jakimś stopniu to odczuwamy, ale nikt nie ma takiej mocy zeby Pani mieszać w życiu. Przede wszystkim musi Pani zmienić sposób myślenia, ponieważ ten czlowiek nie jest dla Pani zadnym zagrozeniem, naprawdę. To tylko wyobraznia i lęki, a one powodują, że ma Pani pozniej koszmary, potem się Pani nie wysypia i stąd brak energii, a nie przez tego mężczyznę! To Pani odpowiada za swoje życie i Pani Nim kieruje. Należy odnaleźć w sobie spokój, porozmawiać z bliskimi, psychologiem, sprobowac modlitwy, zadbać o siebie, o zdrowie, odpowiednia dieta to podstawa..jeśli pije Pani dużo kawy to też ograniczyc, bo wyplukuje magnez, a Pani chyba jest troche takim nerwowym charakterem :) Pozdrawiam, wszystko będzie dobrze naprawdę!! :*

Gość gość
W zdrowym ciele zdrowy duch, więc używki na bok, palenie może wzmagać stres, proszę zadbac o dobre kontakty z rodziną, pracuje Pani ? To bardzo wazne by mieć się czym zająć wtedy nie ma czasu na myslenie, strach i analizowanie i wtedy żadne złe energie Pani nie zagrożą. Przyrzekam ! :) Aktywność fizyczna jest wskazana jak się Pani wymeczy to nic się nie będzie Pani śniło złego. ;]

Gość gość
I przede wszystkim trzeba unikać wszelkich wrozbitow, tarotow horoskopow i wahadelek, bo jest Pani za bardzo wrazliwą osobą i to moze Pani zaszkodzic (szkoda tez na to pieniedzy). Dopoki Pani nie zapanuje nad swoim zyciem i nie będzie Pani podejmowała decyzji samodzielnie to nie mozna uzalezniać swojego zycia od opinii obcych osob :) Chce Pani się "uwolnic" , ale uzaleznia Pani swoje decyzje od obcych ludzi z internetu. NIE MOZNA. ZAKAZ NA WROZKI!!!! TO DLA PANI DOBRA!! :*** Pozdrawiam Pani Sandro życzę szczęścia!!

Gość gość
22.11.1992 Dominik Mam pytanie czy osoba z którą coś mnie łączyło tzn tak mi się wydawało ale nie zostało to między nami wyjaśnione, wszystko wskazywało że coś jest. No więc czy ona czuła coś do mnie, jaki ma stosunek teraz do mnie i czy jeszcze się spotkamy? Jej imie to edyta daty dokladnej nie znam wiec nie podam.

Gość Patrik
Patrik 30.01.1983- sprawy uczuciowe proszę.

Gość gość
Droga Wróżko a czy z tej nowej znajomości - król buław - coś będzie? czy to tylko chwilowa znajomosc? Agnieszka 15.01.1989 r dziękuję:)

Gość gość
Jak widać moja sferę zawodową? Dorota 23.08.91r.

Gość gość
Danusia 8.01.1986. Co mnie czeka w przyszlosci ?

Gość gość
Czy on się odezwie? Ja 10.04.92 On 4.11.88

Gość gość
Wróżkobczekamy! :)

Gość gość
Czekamy i prosimy :)

Gość gość
Up@

Gość gość
No ej ile jeszcze :(

Gość gość
Może się strona zacięła...