Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak to zinterpretujecie?

Polecane posty

Gość gość

Słuchaj, Mała Dziś się czyimś światem stałaś I na czyjejś drodze jesteś nowym bogiem I na pewno czyjąś rozproszyłaś ciemność A to nie takie łatwe być dla kogoś światłem Jednym i jedynym gdzieś pośrodku zimy Teraz musisz, Mała unieść jeszcze więcej Czyjeś strzępy świata musisz wziąć na ręce Stałaś się dla kogoś szaro-złotą drogą A to nie takie łatwe być dla kogoś światłem Jednym i jedynym w samym środku zimy Słuchaj, Mała Musisz grać w to tak jak grałaś Cały czas byś sobą, ważyć każde słowo I tak jak rzeka, płynąć na przód i nie czekać Starać się uwierzyć w to, że trzeba przeżyć Gdy się jest dla kogoś słońcem, wiatrem, wodą Teraz musisz, Mała, unieść jeszcze więcej Czyjeś strzępy świata musisz wziąć na ręce Stałaś się dla kogoś szaro-złotą drogą A to nie takie łatwe być dla kogoś Teraz musisz, Mała unieść jeszcze więcej Czyjeś strzępy świata musisz wziąć na ręce Stałaś się dla kogoś szaro-złotą drogą A to nie takie łatwe być dla kogoś światłem Jednym i jedynym w samym środku zimy Znalazłam taką piosenkę... I są różne interpretacje. A jakie są wasze? Bardzo chętnie poczytam! :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować