Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sexy sukienka czy piersi na wierzchu?

Polecane posty

Gość gość
No cóż. Skończyłam kilka klas. Ledwo. ;) Nigdy nie ubrałbym takiego czegoś dla faceta. Z czego jestem w sumie dumna. ;) 4I Jarmark próżności to wygląd tirówki? :O

Gość gość
4I:) już pytałem jak byś się ubrała? zakładając, ze nie idziemy do opery:)

Gość gość
Ubrałbym się tak żeby podkreślić swoje atuty. Bez zbędnej golizny. Każda mądra kobieta wie ile zasłonić, a ile odsłonić. A to pobudza wyobraźnię mężczyzny jak cholera. ;) Bardziej niż dziury, mega mini i dekolt do pępka. ;) 4I

Gość gość
a jakie są Twoje atuty?:) tylko nie pisz ze inteligencja bo to już wiem:)

Gość gość
No właśnie nie mogę napisać. Żeby nie zostało to źle odebrane. :( Kobieta powinna pokazać trochę tyłka, trochę nóg, trochę piersi, a postawić na twarz, włosy, paznokcie i sukienkę. Zawsze można powiedzieć facetowi: jeśli chcesz zobaczyć więcej weź mnie do łóżka. ;) 4I

Gość gość
Wezmę cię do łóżka nie płacz już głuptasie, patrz, tu jest poduszka i dla ciebie jasiek, wybacz, wybacz że nago śpię..

Gość gość
4I :) ale najpierw trzeba zbudować seksualna atmosferę:) gdzies w klubie, knajpie;)

Gość gość
Jako fetyszytka własnych stóp ;) uważam, że do łóżka chodzi się nago, ale w szpilkach. :P Bo lubię kult szpilek i stóp :( lizanych przez mężczyznę, kiedy ja leniwie leżę i rozkoszuję się własną nagością. Palcami. :P ;) Atmosferę budujemy na "co ci zrobię jak mnie złapiesz". Miejsca publiczne są do tego stworzone. ;) 4I

Gość gość
tak tak szpilki koniecznie do łózka:) oj w miejscach publicznych łapałbym Cie wszędzie:)

Gość gość
A ja podziwiam każdą kobietę, która całkiem niewinnie, potrafi doprowadzić do sytuacji, kiedy facet traci głowę. Nie tyle dla jej ciała, co dla niej samej. Erotyzm tkwi w osobowości, reszta to tylko narzędzia. ;) Dobranoc. 🖐️ ;) 4I

Gość gość
jasne jasne:) ale narzędzia tez się liczą szczególnie te większe:) dobranoc:)

Gość lubiący erotyke
Mię to u kobiet kręci sex bielizna czarna koronkowa albo sex body koronkowe a cycki na wierzchu nie bo jak sie ****asz to te cycuchy z***biscie z stanika wylatują falujące

Gość lubiący erotyke
Mię to u kobiet kręci sex bielizna czarna koronkowa albo sex body koronkowe a cycki na wierzchu nie bo jak sie ****asz to te cycuchy z***biscie z stanika wylatują falujące

Gość gość
4I :) Witam:)

Gość gość
Głęboki dekolt i szpilki

Gość śmisznababa
A nie może być seksu sukienka z cycami na wierzchu?

Gość kola343
zalezy od faceta, lecz przewaznie jedno i drugie chocby sie nie przyznawal. Polecam zakup oryginalnych i modnych sportowych butów na http://buty-nike-sklep.pl/pl/