Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MMoja szwarieka zrobiła mi awanturę o meble teściowej.

Polecane posty

Gość gość
O nic nie pytaj, nie męcz tego tematu, olej to i zakończ. W normalnym świecie taka sytuacja nie miałby miejsca, w świecie wariartów wszystko jest możiwe, ale wiedz,że to sa już chore klimaty.

Gość gość
Autorko daj znać jak sytuacja

Gość asdsas
Córka liczyła a to, że mama da jej właśnie tę kasę, a nie będzie sobie pokój urządzać, stąd jej złość, nagadała mamusi, jaką to tandetę wybrałyście i tak biedna myszka teraz chce zwrócić wszystko. Masz rację, olej to i nie angażuj się więcej.

Gość gość
Dalej bez zmian, już z nimi nie gadam niczego nie załatwiły, wszystko leży u teściowej, narożnika też nie odmówiły, a wpłaciłyśmy zaliczkę, czyli poszło do realizacji.Mąż nagadł matce, że cały dzień mi tyłek zawracała, więc nich teraz radzą sobie same, skoro matka nie wie czego chce.Powiedział, że ja mam inne obowiązki niż latanie po sklepach, bo ona sama nie wie czego chce. No i co jej się teraz raptem nie podoba, skoro była i sama tak chciała, siostre też zjechał,że niech nie mąci, bo nikt jej o pomoc nie prosił, ona tam mieszkac nie będzie i nic jej do tego jakie matka będzie miała meble. Obraziłąasię na nas no i super, bo męczy mnie ta kobieta od dawna.Teściowa nic nie robi, ani nie oddaje, ani nie składa mebli, nie wiem na co liczy, ale to juz nie mój problem, wypisałam się z tej chorej akcji i wiecej już nie dam się wkręcić w pomoganie, koniec wyręczania, załatwiania, wożenia itp, niech sie teraz córka wykazuje, bo nic nigdyn nie załatwi, a wiecznie ma wiele do powiedzenia. Pożyjemy, zobaczymy jak sobie teraz będzie teściowa radziła.

Gość gość
Daj znać jak coś się ruszy:-)

Gość gość
W sumie jak postanowiłaś, tak zrobiłaś, no i w sumie dobrze, obyś się nie złamała w tym postanowieniu.

Gość Tamarra45
Też miałam problem z meblami teściowej, która obecnie mieszka w Grecji. Znalazłam firmę która kursuje na tej linii- http://www.transportgrecja.pl/ i je jej zawiozłam :) Szkoda tylko, że nie widziałam jej miny gdy je do niej przywieźli :)

Gość gość
szkoda ze nie widzimy twojej miny jak smiejemy sie z tej żałosnej reklamy firmy. Taaa wszystkie mamamy tesciowe w grecji i codziennie odsyłamy tam meble.

Gość gość
Jak rozumiem teściowa jeździła z tobą i wybierała i decydowała co chce......to powiedz jej ze jest dorosła kobieta i skoro podjęła decyzję ze to kupuje to teraz musi sama załatwić zwrot i cześć pieśni .....dobrze ze mąż normalny