Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie,co skłania niekŧórych ludzi do brzydkiego ubierania się na śluby?

Polecane posty

Gość gość

Latem miałam przyjemność być na weselu kuzynki. Wszyscy goście oczywiście ubrani elegancko, kobiety sukienki krótsze czy dłuższe, jedna w spodniach ale fajnie wieczorowo wyglądała, a tak poza tym bez rewelacji. Była tam jednak osoba, która ubrała się nieadekwatnie do wieku i figury. Kobieta 65 lat ze sporawą nadwagą przywdziała kieckę grubo przed kolanko, do tego ubrała na siebie pikowaną kurtkę która absolutnie na letni dzień nie nadaje się. Fryzura tragiczna, warkocz i odrosty na pół głowy. Myślę że było to zrobione z jakiegoś nieciekawego powodu, np. braku sympatii do synowej...choć na miejscu tej kobiety przynajmniej synowi wstydu bym nie robiła... jej wygląd wynikał z braku chęci kupienia czegoś stosownego a nie z braku środków. bo z tego co wiem to ta kobieta ciągle po sklepach lata i pieniądze na to ma na bank. Co Waszym zdaniem kieruje ludźmi, którzy lubią odstawać na takich uroczystościach na niekorzyść? Bo dla mnie to okazanie braku szacunku dla całej imprezy i dla zapraszających nas na takie uroczystości.

Gość gość
dodam że o rzeczonej osobie słyszałam już rózniaste historie, widziałam też zdjęcia tej osoby z innych wydarzeń i ona potrafi do pracy lepiej się ubrać i umalować, uczesać niż na ślub własnego syna. Wszyscy zauważyli wygląd tej kobiety i dziwili się, jak można przyjść tak zapuszczonym

Gość gość
skoro kobita na co dzien dba o siebie i sie stroi to mysle ze chamsko sie zle ubrala i nie uczesala na ten slub ale to swiadczy tylko i wylacznie o takiej osobie ze sama na siebie posmiewisko sciaga.kto normalny z gosci to popatrzy tylko z politowaniem

Gość gość
17:42 wypier....alaj z tą reklamą bo cię zgłoszę, zresztą już to czynię, tylko post wyśle. taaak....ktoś kto ma na co dzien spoko gust i wie jak się nosić, to nagle na ślubie dziecka ma zły gust? stuknij się w czerep

Gość gość
nie sadze,zeby ktokolwiek chciał wygladac specjalnie brzydko!. Moze kobieta nie ma po postu wyczucia. moze nie miala czasu, cos jej nie wypaliło, moze uwazala,ze ładnie wyglada.

Gość gość
Jak kogoś nie lubicie, to brzydko wygladacie??? Ciekawe teorie :D Przecież nikomu wesela nie zepsuła, tylko o niej źle pomysleli. Jakby faktycznie chciała się odegrać, to by coś zrobiła głupiego, osmieszyla synową, obgadala ją, czy coś. Może właśnie chciała bardzo ładnie wyglądać, ale wyszło odwrotnie, czasem tak bywa ;)

Gość gość
Moze jej sie podobalo przeciez co ja obchodzi czy dla ciebie to ladnie

Gość gość
Ludzie są różni i wszystko jest możliwe

Gość gość
wg mnie istnieje możliwość że może tak być bo ja czasem też tak mam że jak mi na czyjejś opinii nie zależy to potrafie ubrać sie w byle co, aczkolwiek na wesele z pełną świadomością bym tego nie zrobiła bo to już by był zbyt wielki hardcore, podkreślam "ze świadomością" bo jak czasem oglądam stare foty z jakiegoś wesela na jakim byłam to jestem tam ubrana w ciuchy jakich dziś nigdy w życiu bym nie włożyła, nie dlatego że moda sie zmieniła tylko po prostu mi brakowało wyczucia.

Gość gość
To znowu ty, psychiczna autorko tematów o tesciowych???

Gość gość
19:53 jakich tematów o teściowych???????

Gość gość
Jestem w stanie uwierzyć w to, ze nie palala sympatia do synowej i dlatego ubrala się jak dziadowka żeby pokazac , ze ona ten slub ma tak naprawdę w d***e. Moja bratowa taki sam numer mi wywinela na moim slubie. Bylysmy poklocone, wiec ona na mój slub ubrala się jak dziadowka , nawet u fryzjera nie była a wiecie jakie miała buty? Klapki :D

Gość gość
ja bym chciała zobaczyć zdjęcia tych osób na tle innych gości

Gość gość
20:40 wiem, no bo właśnie kuzynka ta mi opowiadała wiele razy ze teściowa jej nie lubi i daje jej odczuć ze synek jej to paniki a wybrał sobie kogoś jej zdaniem poniżej swych możliwości. Stara baba myśli ze powila adonisa a koleś wygląda normalnie . Bez przesady w jedna czy druga. Pochodzenia tez on nie ma szlacheckiego wiec nie wiem co ona chce id mojej kuzynki. Fakt zgadza się, ja też myślę że teściowa chciała swym niedbalstwem na ślubie pokazać że ma ślub w d. Moim zdaniem lepiej żeby taka osoba wcale nie przylazla niż jak ma robić ostentacyjnie na złość. Wiele osób na weselu plotkiwalo ze baba wygląda jak strach na wróble.