Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdybyście mogli cofnąć się w czasie...

Polecane posty

Gość gość
Szybciej zaczęłabym szukać pracy, uniezależniła się od rodziców, wyprowadziła z domu...

Gość gość
wybralbym inny kierunek studiow byleby miec magistra a czas poswiecil na rozwijanie przydatnych zainteresowan

Gość gość
A jakie to są te "przydatne zainteresowania"?

Gość gość
Lepiej bym się zabezpieczała i nie wpadła w wieku 21 lat :(

Gość gość
nie zniszczylabym dziecinstwa mojej corce , kochalabym ja nad zycie

Gość gość
Jeśli można wiedzieć, jak jej niby dzieciństwo zniszczyłaś?

Gość gość
Nic bym nie zmieniła, mam idealne życie :P

Dobrze, że tylko jeden błąd, bo zmiana jednej rzeczy skutkuje zmianą wszystkich dalszych - efekt Motyla. ;) Gdybym mogła się cofnąć w czasie to najchętniej cofnęłabym się do swoich narodzin, aby zmienić wszystko, ale wtedy nie wiedziałabym co to cierpienie i nie byłabym teraz taka jaka jestem. Dlatego zmieniłabym tylko jedną rzecz, odłożyłabym wtedy nóż i się nie pocięła, bo bliznę mam teraz wielką i bardzo żałuję tego czynu. A wtedy już bym się nie wstydziła chodzić w krótkich spodenkach i częściej szłabym na basen.

Gość gość
w zyciu bym nie wyszla za maz za dziada bez grosza..zmarnowana cala mlodosc i zycie.nawet na dziecko nie moglam sobie pozwolic..i teraz zyje z dnia na dzien.dlatego gdybym mogla cofnac czas bylabym w siodmym niebie.i nawet bym nie spojrzala w jego strone..niestety za chwile stuknie mi 40 tka ..zycie toczy sie dalej...niestety tylko w jedna strone..

Gość gość
nie zadalabym sie z paroma chlopakami, ktorzy tylko tylek mi zawracali kilka lat a i tak nic z tego nie wyszlo, wykorzystywali mnie; poza tym nie poszlabym na studia, inaczej bym w ogole pokierowala droge edukacji :( ech jaki czlowiek byl glupi...

Gość gość
Gość 10:50 a sama nie mogłaś zarobić skoro facet nie miał peniędzy? I dlaczego za niego wyszłaś, młodzieńcze ideały?

Gość gość
up

Gość gość
Nie zdradziłabym męźa efektem czego była ciąża. Przyznałam sie męźowi,on powiedział swojej mamusi.Przeżyłam piekło przez własną głupote.Chciałabym cofnąć sie i naprawić swój błąd żeby nie zabijać niewinnego dziecka,tak mi z tym ciężko..Usunęłam te ciąźe w 6 tyg.

Gość gośćB
Nie spojrzalabym nawet na dupka dla ktorego rzuciłam fajnego chlopaka, bylabym szczesliwa i wszystko potoczyloby sie inaczej .

Gość gość
ja mam 21 lat więc niewiele moge żałować.. ale nie poszłam na studia i tego żałuję tylko bo dwa lata w plecy,prawo jazdy teraz dopiero robię też..no i żałuje , że tego czasu 'niestudiowania' nie wykorzystalam na zabawę i rozwijanie pasji a raczej na depresję i uzalanie się nad sobą :/ weszłam na temat z ciekaowści a nóż mi się uda uniknąć jakiegos Waszego błędu :(

Gość gość
Cofnąłbym się o rok i poszedłbym na odwyk, w momencie gdy prosiła mnie o to moja kobieta. Dała mi ultimatum, albo ona, albo alkohol. Zbagatelizowałem to i po ponad 6 latach kopnęła mnie w du‪pę, a była osobą o złotym sercu, miłością mojego życia, bardzo zakochaną i wpatrzoną we mnie. Drugiej takiej dobrej, zaangażowanej i uczciwej dziewczyny nie znajdę. :-( Niestety mój alkoholizm rozwalił nasz naprawdę udany i piękny związek. A tak w ogóle cofnąłbym się 10 lat i nigdy nie wchodził w związek z moją poprzednią partnerką, albo twardo go urwał, gdy po paru miesiącach wyszło że wcale nie zerwała ze swoim byłym, a ciągnęła dwie sroki za ogon. Młody i głupi byłem, więc nie dość że nie zerwałem, to dałem się jej dalej omamiać, co skutkowało tym że jeszcze kilka razy mi rogi dorobiła. A to z kolegą z pracy, a to z kolegą z uczelni, a to z dawną licealną miłością. Rozpiłem się przez to i nawet jak już z nią definitywnie zerwałem relacje, to problemy z piciem pozostały oraz kompletny brak wiary w wierność i uczciwość kobiet.

Gość gość
Dobrze sie Was czyta, choć przygnebila mnie myśl że każdy z pozoru szczęśliwy czlowiek przeżywa jakieś wewnętrzne dramaty. Nikt nie żyje tak jakby chciał. Ja gdybym mogła cos cofnąć, chcialabym spędzać więcej czasu z tatą, i przede wszystkim namowilabym go zeby poszedł do lekarza. Poki jeszcze dalo się coś zrobić. Druga rzecz - nie dopuscilabym do swojego uzależnienia od leków.

Gość gość
Poczekałabym z decyzją o dziecku. Kocham moją córkę, ale wolałabym aby w moim zyciu się pojawiła kilka lat później, kiedy będę już miała wykształcenie i jakieś zaplecze finansowe, a nie w wieku 21 lat :(

Gość gość
up

Gość gość
Tylko jedne błąd można wybrać?

Gość gość
Smutne macie przejścia w życiu.

Gość gość
Inny kierunek studiów

Gość gość
Wcześniej bym się usamodzielnila

Gość gość z 12 30
gość dziś No niewesołe :-( Ale jak się jest młodym to jest się nie zawsze mądrym. Ja gdybym w wieku 21 lat kopnął tamta dziewczynę w zad, za to że kręciła na dwa fronty i nie dał się omamiać gadką o miłości, to pewnie uniknąłbym tych wszystkich nerwów i kłamstw jakimi mnie w sumie przez cały 2,5 letni związek raczyła i nie wciągnąłbym się w alkoholizm, a co za tym idzie nie zniszczył następnego związku z już uczciwą i wartościową kobietą. Ale cóż, wtedy myślałem nie tą głową co potrzeba, a i kłamała mnie nieźle, a ja łykałem jak pelikan.

Gość gość
up

Gość gość
Chciałabym cofnać się w czasie ale nie po to by naprawiać błedy ale móc przeżyć pewne rzeczy jeszcze raz :)

Gość gość
up

Gość gość
Dużo by tego było. Nie zerwałabym kontaktu z ważną dla mnie osobą. Wybrała inne studia. Zerwałabym toksyczny związek. Wyprowadziła się do innego miasta gdy miałam okazję.

Gość gość
Nie wchodzilabym w poważny związek (od 16 roku życia) i nie wyszłabym tak wcześnie za mąż (23 lata) i teraz byłabym szczęśliwa z człowiekiem, ktorego poznałam niedawno....

Gość gość
nigdy, przenigdy nie wyszłabym za mąż za tego człowieka, który niestety jest moim mężem