Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żal mi rodziców Kajetana.

Polecane posty

Gość gość

Nikt, kto ma dzieci nie wie co z nich wyrośnie, co siedzi w ich głowach. Nie życzę żadnym rodzicom tego, co teraz oni przeżywają . Żal mi również tej dziewczyny i jej rodziny. Ale rodzice Kajetana już do końca życia będą żyć z piętnem.

Gość gaajowy
bo pierwsza była kariera niż wychowanie dziecka. W dodatku to rozpieszczanie jedynaka i bezstresowe wychowanie robią swoje

Gość gość
no ale przecież dużo rodzin tak żyje, a nie każde dziecko z takiej rodziny popełnia morderstwo.

Gość gość
Mi szkoda rodziców dzieci ciężko chorych. Zerowe wsparcie ze strony naszej władzy. 26mln dla rrydzyka zamiast na służbę zdrowia. Chory kraj. A taki Kajetan żreć dostanie oosobne więzienie telewizor książki różne p*****ly i ochronę. I wyjdzie za 25 lat za dobre sprawowanie znajdą mu super mieszkanie i ochronę. GNOJ jeden. I jeszcze rentę mu przyznają. Żyć nie umierać. A Ty głupi autorze będziesz zapierniczal i nic nie dostaniesz.

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem. nie Kajetana mi żal tylko jego rodziców. taki zwyrodnialec może się trafić w każdej rodzinie, nie mamy wpływu na to, co siedzi w głowach naszych dzieci. nikt nie ma. i nikt nie chciałby, aby jego dziecko takie było. a on niech zdycha, nie obchodzi mnie to.

Gość gość
Dokładnie, myślę jak autorka gdyż jestem matką syna.

Gość gaajowy
to tak odrazu mu do łba niestrzeliło. Myślę że jego rodzice nieraz za różne występki trzymali nad nim parasol ochronny. Myślę że i teraz gdyby się nierozniosło to by go chronili

Gość gość
Kajetan zabił tylko jedną osobę, a robi się z tego nie wiadomo jaką aferę. Kajetan to słabiak na tle innych morderców, i to seryjnych.

Gość gaajowy
ten co w Sopocie po molo autem śmigał to czyim jest synem? Ten podpalacz aut w Wawie to czyim jest synem? Można jeszcze trochę tej patologii wymieniać. A choć by synalek Wałęsy?

Gość gość
Wy też czytajcie ze zrozumieniem. Matka Kajetana wie że syn żyje wie gdzie jest wie że dostanie żreć że będzie pilnowany że nie jest umierający. A że zrobił to co zrobił. A co ma myśleć matka dziecka śmiertelnie chorego. Zastanówcie się. Nie wie czy dziecko przeżyje do kolejnego dnia.

Gość gaajowy
gość dziś Kajetan zabił tylko jedną osobę, a robi się z tego nie wiadomo jaką aferę. Kajetan to słabiak na tle innych morderców, i to seryjnych. xxx jedną? Skąd wiesz? Na jednej to go złapali. Zresztą piszesz - ,, jemną ,, inaczej byś gadał-a gdyby trafiło na kogoś z twoich bliskich

Gość gość
wychowanie? mozna nienawidziec rodzicow, ale on przeciez nie zabil rodzicow

Gość gość
Ja gdybym miał możliwość, połowę ludzkości posłał do piachu.

Gość gość
każdy rodzic chroni swoje dziecko instynktownie. każdy kocha bezwarunkowo, niezależnie od tego co zrobiło. co wy byście zrobili na miejscu tych rodziców? zadzwonilibyście na policję? wydalibyście swoje dziecko? bylibyście pewni, że wasze dziecko byłoby zdolne do takiego czynu? każdy rodzic wątpiłby w to. każdy chwytałby się nadziei, że jego dziecko jest niewinne. nie udowodniono mu winy, nie skazano wyrokiem, jest podejrzany i rodzice ciągle mają nadzieję, że jest niewinny.

Gość gość
a przecież nawet jak zabił to miał powód, pozatym to samica - czyli wiadomo z kim mamy doczynienia falszywa dziwka itp

Gość gość
Mnie jest żal rodziców ofiary i samej ofiary. Przede wszystkim. I to jest naturalny i normalny odruch. Ciekawi mnie tylko po co ten cały show za nasze pieniądze jeśli chodzi o tego "zbrodniarza w damskiej kurtce", niedorozwiniętego emocjonalnie palanta jakiemu filmy w tv zrobiły z mózgu wodę. Dlaczego z Malty transportowano go specjalnie wojskowym samolotem,którego lot kosztuje podatników dziesiątki tysięcy zlotych? Powinien zostać odprawiony,skuty za nogi i łapska zwykłym śmigłowcem 80 km na najbliższe lądowisko we Włoszech a stamtąd do samej Warszawy zwykłym wozem. Komu zależy na zrobieniu z niego gwiazdy? PS Zobaczycie jak będą go próbowali usprawiedliwiać,że niby jest chory psychicznie tylko by uniknął więzienia.

Gość gość
Żona mi się przed chwilą powiesiła, a córka moja zmarła na raka wczoraj w szpitalu!

Gość gość
gość dziś Żona mi się przed chwilą powiesiła, a córka moja zmarła na raka wczoraj w szpitalu! nie kracz! bo wykraczesz. i wtedy nie będzie ci do śmiechu.

Gość gość
no tak! na normalne tematy mały odzew a na durne o du/pie i sra/niu to kila stron zagorzałej dyskusji:O

Gość gość
czekam aż ponownie wprowadzą kare śmierci dla zwyrodnialców

Gość gość
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Kajetan miał rodzeństwo?

Gość gość
jest jedynakiem

Gość gaajowy
gość wczoraj a przecież nawet jak zabił to miał powód, pozatym to samica - czyli wiadomo z kim mamy doczynienia falszywa dzi**a itp xxxx co za baran

Gość gość
on miał na pewno ciężkie życie, ja mu się nie dziwię i mogłabym pomóc adwokatowi w przygotowaniu linii obrony z punktu widzenia psychologicznego nie będę się tu rozpisywać

Gość gość
Kajetan ma siostrę jest architektem nie wiecie a wypowiadacie się

Gość gaajowy
gość dziś on miał na pewno ciężkie życie, ja mu się nie dziwię i mogłabym pomóc adwokatowi w przygotowaniu linii obrony z punktu widzenia psychologicznego nie będę się tu rozpisywać xxx to może KOD-owców namów niec poskaczą na manifestacjach w jego obronie.

Gość gość
a mnie nie żal Kajetan powinien być skierowany na ciężkie roboty w kamieniołomach

Gość gość
trudno ocenic jaką powinien dostać kare, bo czas dużo mniejszy od tego ustalonego np 5 miesięcy może być koszmarem dla osoby która ledwo wytrzymuje godzine w miejscu którego nie akceptuje.

Gość gość
Wczoraj 11:26 Przeciez to grozny bandyta.chcialabys z nim leciec jednym samolotem? Kazdy zna jego twarz po co wywolywac panike wpuszczajac go miedzy ludzi.nie ma to nic wspolnego z lamsem debilu.