Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to ja przesadzam czy lekarz lekceważy objawy?choroba dziecka,pomocy.

Polecane posty

Gość gość
A to nie rotawirus, albo ta cholerna grypa co teraz panuje? Trzymam kciku autorko. Też panikuje gdy dziecko choruje a to dlatego ze lekarze teraz g****o wiedzà i wszystko bagatelizujà. Dobrze zrobilaś z tym szpitalem ja bym od razu jechala przu ponad 39 stopni goraczki tym bardziej ze nie spadala po podaniu leku.

Gość gość
Autorko, gdyby lekarze nie dali rady, to pisz śmiało i nie zwracaj uwagi na tą debilkę, co wyzywa ciebie i twoje chore dziecko. Podam ci nazwę leku, który należy sprowadzić i skąd najlepiej sprowadzić, zeby szybko doszedł. Teraz ludzie umierają w szpitalach i lekarze dobrze nie wiedzą dlaczego i na co umarli.

Gość gość
Za to ty jesteś przyj****a stara wywłoka ktora o zdrowiu dziecka nie ma pojęcia idz do psychiatryka dla seniorów tam gdzie twoje miejsce a autorce życzę zeby jakiś lekarz obarczył ja choroba dziecka bo to jest zwykle niedopilnowanie i zaniedbanie teraz to dopiero dzieciak do dooopie dostanie zastrzyki leki bardzo dobrze niech mamusia patrzy co dziecku zgotowała mam nadzieje ze wyrzuty sumienia nie dadzą ci pokoju

Gość gość
gość dziś Za to ty jesteś przyj****a stara wywłoka ktora o zdrowiu dziecka nie ma pojęcia idz do psychiatryka dla seniorów tam gdzie twoje miejsce a autorce życzę zeby jakiś lekarz obarczył ja choroba dziecka bo to jest zwykle niedopilnowanie i zaniedbanie teraz to dopiero dzieciak do dooopie dostanie zastrzyki leki bardzo dobrze niech mamusia patrzy co dziecku zgotowała mam nadzieje ze wyrzuty sumienia nie dadzą ci pokoju xxx W/yp/ie/r/da/la/j wariatko, bo rzygać mi się chce, jak czytam twój bełkot.

Gość gość
Prawda w oczy kole?

Gość gość
KOBIETY! opanujcie się! co za słownik! - te wasze wyzwiska niczemu nie służą... Tylko autorkę denerwujecie, a nie takich " porad" spodziewała sie od was...

Gość gość
Autorko- postapilas dobrze, opiekowalas sie, pytalas , martwilas sie, sama musialas podjac decyzje czy i kiedy jechac do szpitala. Nic sobie nie daj zarzucic. Bardzo mocno trzymam kciuki, by malutka szybko wyzdrowiala. Zdrowia zycze. Jestes kulturalna madra osoba.

Gość gość
Autorko nie czytaj tej chorej kobiety co bluzga na ciebie to jakis psychol, zwykły roll. Trzymam kciuki niech córeczka szybko wraca do zdrowia.

Gość gość
Tu autorka.Nie mogłam odpisać,bo przenosiłam mała na salę.Jest tyle dzieci ze jesteśmy na dostawionym łóżku,8 osób na sali 6 osobowej,masakra nawet nie będzie gdzie rozłożyć jakiegoś materaca,także czeka mnie noc na krześle,ale nie to jest teraz najważniejsze.Mała będzie miała jeszcze dzisiaj robione ekg,w ogole nie wiem co to ma do rzeczy,ale zaraz bede szła do lekarza sie zapytać,bo to powiedziała mi pielęgniarka.Jestem przerażona,moja malutka dziewczynka..:(.Dziekuje za wszystkie słowa otuchy,tego kogoś nie bede komentować,bo brak mi słów.

Gość gość
TRZYMAJ SIE! BEDZIE DOBRZE !

Gość gość
Dziękuje,napisze pozniej jak mała zaśnie.

Gość gość
Kurde, a wystarczyło, żeby pierwszy lekarz zalecil badanie moczu i krwi i pewnie byłoby już po chorobie. Ale czasami mam wrażenie, że dla lekarzy wszystko jest w normie, albo strzelają antybiotykami na prawo i lewo. Ale dobrze, że teraz mała zostanie już porządnie zdiagnozowano. Zdrowka

Gość gość
Wystarczyło z dzieciakiem jechać jak była na to pora w pierwszym dniu a nie w czwartym idiotka a nie matka

Gość gość
Co za chora istota wypowiada sie tutaj,jadac po autorce. Kobieta martwi sie o dziecko,sprowadzała lekarzy.Jak by nic małej nie było tylko przeziebienie,wirus a matka by sprowadzała lekarzy to niektóre by jechały po niej ze nie ma pojecia o chorobach dzieci.Tak zle,tak nie dobrze,niektorym nie dogodzisz.Autorko,jestes w odpowiednim miejscu,podadza co trzeba,moze zaczęlo sie od infekcji dróg moczowych i przeszlo do krwi.A ekg to prawie wszystkim robia przy przyjeciu do szpitala na odzial juz.Napisz kochana koniecznie,bo martwimy sie razem z Toba.A trollowi dziekujemy juz.

Gość gość zyczliwa autorce
Debilny trolu! Masz dzieci? Czy jedziesz do szpitala zawsze w pierwszym dniu, gdy dziecko ma 39 stopni??? Nikt normalny nie jedzie !!!! Autorka 2 razy wzywala lekarza do domu!!! Co zaniedbala niby? Kazdy lekarz mowi ze 3 doby dziecko moze goraczkowac wysoko!!!! To autorki pierwsze dziecko, pierwsza choroba dziecka.

Gość gość
Tak mam dzieci i jak mi gorączkuje to podaje syrop a jak nie spada to owszem biorę dziecko i wiozę do szpitala a nie zamawiam konowałów do domu i co jej po tych wizytach to ze bachor w szpitalu i to przez nia poza tym autorka jakaś przyj****a jest zamiast dziecku podać syrop to czopki podaje gowno sie zna

Gość gość zyczliwa autorce
Debilny trolu wiec co ci mowia za kazdym razem gdy jedziesz z goraczka?? Ze wirus, nic takiego czy mowia- super jestes mama bo uratowalas dziecku zycie przyjezdzajac tutaj? Jak mas dzieci to sie nimi zajmij a nie siedz caly dzien na kafe!!!!! Idalna matka sie znalazla haha no pokazujesz to swoja kultura brawo!!! Debilny troll!

Gość gość
O rany a ta jeb/nięta dalej ujada.

Gość gość
Do trola* a czemu syrop lepszy od czopka? Prosze o link do jakiejs pracy, badan, ktore to udowadniaja?

Gość gość
Nic nie mowia bo to chyba normalne ze jak dziecko jest chore to potrzebuje leków a co do syropów to są zdecydowanie lepsze niż czopki nie trzeba dzieciaka męczyć ale autorka jest jakaś j******a bo najpierw pisze ze nie chce dziecka męczyć w szpitalu ale czopki to pcha a pisała ze dziecko sie boi no jak bym miała taka nieodpowiedzialna matkę to tez bym sie bała

Gość gość
Widocznie autorka lubi sie pastwić nad tym swoim bachorem najpierw pcha jej czopki i patrzy jak sie boi a potem nie wiezie jej do lekarza i patrzy jak sie meczy

Gość gość
dziś weź sama łyknij ten syrop to ci się polepszy debilko

Gość gość
Debilny trolu udowodnij ze syrop lepszy niz czopek.. Czekam... Twoja opinia gowno dla mnie znaczy... Uzasadnij swoja wypowiedz! Bo twojemu trolikowi pomaga syrop? Widocznie nie pomaga skoro jezdzis do szpitala bo goraczka nie spada......

Gość gość
Goscn18:59 brawo!!

Gość gość
Nie bede ci nic udowadniać ale sama pomysl nie lepiej dziecku dac łyknąć syrop niż go męczyć czapkami a sorry ty nie potrafisz myslec

Gość gość
A jeżdzę do szpitala bo dziecko wymaga kontroli lekarskiej ale co ty możesz o tym wiedzieć

Gość gość
Trolica sie poddaje! Doczytaj czopek vs syrop! Idz sie zajmij swoimi trolikami!

Gość gość
Trolica to ile razy już zawiozłaś swoj****chory do szpitala? Musi być goowniana matka z ciebie, skoro twoje dzieciory non stop po szpitalach się włóczą :D

Gość gość
Tropiki to twoj****chory takie same jak autorki bachor wrzeszczący ale jakie matki takie dzieci

Gość gość
Kontrole sa w poradniach, umawia sie na termin i jedzie. A ty piszesz, ze jedziesz z goraczka na sor(tam sie nankontrole nie jezdzi) gdy goraczka nie spada po twoim magicznym syropku :-)