Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikruz1

opisze siebie a wy mnie ocencie, chodzi o zwiazki.

Polecane posty

Gość marikruz1

glupio mi sie chwalic ale podobno jestem wyjatkowo atrakcyjna osoba (ladna, zgrabna) tak mowia moje kolezanki, koledzy. od zawsze mialam powodzenie u facetow, teraz gdy mam 32 lata ciagle mam wielu adoratorow. jednak do tej pory nie udalo mi sie stworzyc udanego zwiazku. 1. chlopak z ktorym bylam 4 lata, zaczal mnie zdradzac z moja kolezanka. 2. byl ze mna tylko dla sexu, zostawilam go. 3. ja bylam dla sexu z nim, byl zonaty i to byl tylko romans tego tez zostawilam. 4. bylam z nim z nudow, w zasadzie nie podobal mi sie ale go lubilam, zostawialm go. 5. byl chamem, o kazdym mial zle zdanie. tego tez zostawilam. w miedzy czasie interesowali sie mna inni faceci, zazwyczaj tacy ktorzy mi sie nie podobali a jesli juz mi sie ktos spodobal to okazywal sie dziwny np. podbijal do mnie przez kilka miesiecy a gdy juz i ja wykazalam zainteresowanie, przestal sie interesowac. o co chodzi? czy jestem skazana na porazke w tym temacie? co wy o tym myslicie?

Gość gość
po 30tce spadasz do second handu

Gość marikruz1
okej tylko wiesz co w tym second handzie jest spory ****** wielu zainteresowanych. niestety z "klientow" ktorzy przychodza jest slaby zysk. dlatego pytam- co moze byc nie tak, ze jest jak jest?

Gość marikruz1
******= r u c h