Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja dziewczyna spotyka sie z innymi facetami...moje serce krwawi..kocham ja..

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o takim zachowaniu dziewczyny? niby jestesmy razem a niby nie..nigdy mnie za reke nie wziela przez 6 lat związku i wstydzila sie mnie przy ludziach ....kolezanka jej wmówila ze jestem dla niej za niski i niezbyt dobry..spotykamy sie tylko u niej w domu i wtedy jest okey a do ludzi nigdy ze mną nie wyjdzie. nie zaprosila mnie na swoja studniówkę tylko innego chlopaka. ja gdy zaproslem ja na swoją to odmówila mi i w ostatniej chwili powiedziala ze nie pojdzie ze mną.. ja aktualnie mam 23 lata a ona 21 i chyba w koncu przestane o nia walczyc mimo ze kocham z calego serca. widze jak spotyka sie z innymi facetami ..jak chodzi sama na imprezy ze swoją przyjaciolką....i tam flirtuje z innymi.. to jakas fikcja ten związek.. ale kocham ją i nie poddaje sie..walcze.. wiem ze jestem glupi..wiem..:(

Gość gość
hehe rosniesz na cuckolda sypiacie ze soba chociaz? calujecie sie?

Gość gość
CAŁUJEMY SIĘ ,ALE NIE SYPIAMY ZE SOBĄ:(

Gość gość
Przykro mi, ale wydaje mi się, że może tak być, ona Cię nie kocha, ale bardzo lubi i szanuje, i tak do końca nie potrafi tego skończyć. Ale wygląda na to że nic z tego nie będzie. :/

Gość najgorszy sort człowieka
Jedyna rada, jaką można ci dać: skończ ten pseudo związek, zanim się zupełnie rozpadniesz, lub ona zada ci jeszcze większy ból. Zrób to jak chcesz, ale skutecznie i jednym cięciem. Najlepiej po prostu powiedz, że kończysz i rzeczywiście skończ. Urwij kontakty, zakończ wspólne sprawy, jeśli są i zostaw to. Jeżeli ona będzie chciała do ciebie wrócić, to rozważ, czy to się tobie opłaci, czyli z jakiego powodu, ona chciałaby wrócić? Czy nagle odkryła, że zależy jej na tobie, czy jesteś jej do czegoś potrzebny. Na przykład czerpie ze znajomości z tobą jakieś korzyści, czy to materialne, w naturze (bo coś jej naprawiasz, załatwiasz, czy emocjonalne, lubi z tobą pogadać, jesteś jej przystanią na chwilę. Ja tego nie wiem, ale dobrze się zastanów, jaką rolę pełnisz w tym układzie, żebyś takiego układu nie powtórzył, ani z nią, ani z inną kobietą.