Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce zawalczyć o byłego męża bo widzę że wydoroślał czy to ma sens

Polecane posty

Gość gość

Witam, 4 lata temu rozwiodłam się z mężem z powodu jego niedojrzałości. Mamy razem córkę, on płaci alimenty. W tym czasie poznał nową kobietę z która ma dziecko i planują ślub. Założył firmę, świetnie zarabia skończył wreszcie studia na co nalegałam wiele lat. Wziął się za siebie, schudł, a kiedy przyjeżdża do córki to widzę jak zmienił się wewnętrznie. Tak się zmienił, że zaczęło mi zależeć na nim ponownie... Zastanawiam się czy nie walczyć o niego dla dobra naszej córki. Gdybyśmy byli razem to to co płaci na córkę płaciłby na syna tej kobiety, więc oi by się tak przekalkulowało... Czy są tu kobiety które wróciły do byłych mężów? Czy można unieważnić rozwód? Tak aby było jak byśmy nadal byli po ślubie?

Gość gość
co za tępa idiotka :-O błagam, powiedzcie że to kolejne prowo adminów by klikalność zwiększyć...

Gość gość
autorko,gdyby twoja głupota miała skrzydła,bylabys gołębicą tępoto umysłowa,kto ci łeb uszkodził? debilu skończony,on zmienil się pod wpływem swojej partnerki,kocha ją,ma z nią dziecko i planują ślub, a ty puchu marny-twój czas się skończył,nie masz szans corka zawsze będzie jego dzieckiem ,a on rozwiódł się z tobą a nie z corką nie dziwie się,ze facet nie chce mieć z tobą nic wspólnego

Gość gość
Nie NOWA PARTNERKA tak na niego podziałała, ale rozwód! Strasznie przeżywał kiedy powiedziałam mu że odejdę i płakał i to nim tak ruszyło! Równie dobrze mógłby nie mieć nowej partnerki a i tak walczyłabym o niego.

Gość gośćh
To, ze plakal nie znaczy, ze zmienil sie pod wplywem rozwodu droga autorko. Nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki pamietaj i nie niszcz mu rodziny.

Gość gość
Swiat nie kreci sie wokol ciebie kobieto. Rozwiodlas sie z nim to daj mu teraz spokoj. Co ty sobie wyobrazasz? Ze mozesz odrzucac i przyjmowac ludzi kiedy chcesz? Daj mu spokoj, bo jeszcze przez ciebie bedzie mial problemy z narzeczona.

Gość gość
o co chodzilo w jego niedojrzalosci?ze nie zarabial kokosow i po pracy gral w gry komputerowe?

Gość gość
buahaha aleś wymyśliła. :D unieważnienie rozwodu. :D Istny pies ogrodnika, sam nie zje a drugiemu nie da.

Gość gość
Zawalcz, olej zazdrosnych

Gość gość
Lol oby to byl zart

Gość gość
To prowokacja weźcie usuńcie ten temat.

Gość gość
A czemu sądzisz że to prowo? Myślisz że nie ma takich kobiet?

Gość gość
ja prdl, że wy się na to nabieracie :D prowo tej samej osoby od alimentów od nowej żony zmarłego męże itp. Ta sama składnia, gramatyka, sposób wyrażania się. Jak można się na takie słabe prowo nabrać... :o

Gość gość
Ma sens