Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mojego syna teściowa namawia ich na rozmnażanie sie do piątki dzieci!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

jak wpłynąć na syna i synową by nie słuchali tych bzdur, ta kobieta chce zrobić z mojego syna i jego nowej rodziny patologię podczas gdy sama ma jedno dziecko prosze was o jakies porady jak rozmawiac z nimi by im matka nie uprała mozgu na patologie

Gość gość
hahaha cos mi tu mowi że zazdrośc o wpływy, rywalizacja o wpływy przez ciebie przemawia :D haha to mow im cos odwrotnego. A jak twoj syn taki durny ze posłucha tesciowej i rozmnozy sie jak królik to nie masz wyjscia jak to zaakceptowac. widocznie masz syna bez mózgu i ma to po tobie zapewne

Gość gość
Analfabetka.....

Gość gość
Mojego pozdrawia planetę analfabetę twoją i ich mieszkańców mówi cześć :D :D

Gość gość
a twój syn i synowa nie mają mózgów tylko będą się parzyć i mnożyć na komendę mamusi? dziwna jesteś

Gość gość
co za bełkot :-o autorko twój patologiczny wpis mówi sam za siebie :-o

Gość gość
JEZU sama mam piątkę dzieci DZIĘKI BOGU Z MOJEGO WŁASNEGO WYBORU a ty powiedź synowi żeby dokonał wasektomii i po problemie :-)

Gość gość
nieźle jesteś zakręcona skoro myslisz że syn twój jest tak glupi by sluchac swojej tesciowej i mnoży ć się jak świnia w chlewie.... twoja krew?

Gość gość
mnożyć jak świnia w chlewie proszę wpis z klasą wiecie co same jesteście patologią po czym to stwierdzam po rynsztoku słownej pisowni co jedna to lepsze mięcho rzuca :-D DAMY KAFE hehhehehehe

Gość gość
no ale za to matki wielodzietne teraz będą bogatą patologią tak 500 na dziecko a tu 8 pociech albo i więcej ;-) boli co ach ten ścisk doop że wam nie ma kto zrobić jednego hehe a co powiedzieć więcej :-D

Gość gość
autorko a co cie to obchodzi? niech sobie robią nawet i 5tke, ich sprawa.nie masz obowiązku im pomagac. Nie masz swojego zycia??!

Gość gość
jak są mądrzy to zrobią po swojemu i ani jednej ani drugiej mamusi nie będą słuchać. A to że ktoś ma 5 dzieci to nie zawsze oznacza patologię, chociaż przeważnie to u takich ludzi się rodzi nadmiar dzieci, ale nie wrzucajmy wszystkich w jeden worek.