Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Przepraszam jeśli ten problem wyda wam sie głupi, ale żyje w stresie od czytania zbyt wielu róznych informacji w internecie i chciałabym uzyskać jakąs rozsądną odpowiedź. Otóz 4 lutego uprawialam seks - zabezpieczeniem byla prezerwatywa, ktora nie przerwala sie i sie nie zsuneła. Był to 14 dzień cyklu. Martwilam sie wiec dla pewnosci po 11 dniach zrobilam test ciązowy. Wynik wyszedł negatywny. 32 dnia cyklu (mam nieregularne okresy) dostalam miesiączki. Tydzien przed wystepowal silny bol piersi (tak jak zawsze u mnie przed okresem). Sama miesiàczka przebiegala normalnie. Krew miala taki sam odcien, było jej bardzo duzo i krwawilam obficie a wszystkiemu towarzyszyl silny bol podbrzusza, gorączka i bol glowy. Jednak takie objawy mam zawsze. Pod koniec okresu występowaly przez 2 dni bardzo małe brązowe plamki na wkładce(tez mi sie to zdarzalo) . Nie martwilam sie niczym dopoki nie przeczytalam w internecie o innych krwawieniach ktore mogą wystąpic nawet w trakcie ciązy! Nie mam objawow ciązy, ale jest to pierwsza tak stresująca dla mnie sytuacja. Dodam, ze okres byl mniej gęsty, jednak nie bardzo i trwal tyle co zwykle u mnie 4-5 dni. Czy to moze byc jakies inne krwawienie i czy powinnam bac sie ciązy ? Prosze o odpowiedz

Gość gość
Nie świruj.

Gość gość
Spus je w kiblu

Gość gość
,,dopóki nie przeczytała w internecie" w internecie wpiszesz jakikolwiek objaw i wyskakuje rak-ból glowy, pleców, d**y daj spokój dziewczyno nie nakręcaj sie dostałas okres

Gość gość
Teraz na siłę doszukujesz się różnych nietypowych objawów. Spokojnie. Dostałaś okres, robiłaś test.

Gość gość
Skoro się zabezpieczacie to powinnaś być spokojna. Jeśli to dla was za mało to stosujcie dodatkowe zabezpieczenie, np żel plemnikobójczy contragel.