Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna figura i wygląd FOTO

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 152
dlaczego ona rozkracza nogi jak facet ? MA coś w majtkach ?

Gość gość
Seriously...?

Gość fggf
bo to transeksualista jest

Gość gość
To jakieś downy są

Gość gość
idealna? totalnie nieproporcjonalna - nogi jak u kaczki. jedynie talię ma ładną.

Gość gość
nogi ma wręcz z******te lubie takie grubsze uda a nie nogi jak u anorektyczki

Gość gość
to dlaczego ona stoi jak trans ?

Gość gość
w sumie to tak. tylko bez pyskówek panie drogie bo w prawdziwym życiu kobiety i tak maja stawiane mniejsze wymagania. ale tu chodzi o coś innego-kobiety myślą ze facetom podobają się ''wyssane z butelki'' chudzielce. A facetom podobają się kobiece krągłości a nie badyle z VS ,tylko piersi,mięsiste uda,odstająca pupa,szerokie biodra,figura klepsydry ,ale też szczupła buzia ręce czy wcięcie w tali a nie spasione lochy (choć i tu znajdują się fetyszyści potężnie utuczonych lasek jak misio ) itd. kafeteryjna HIM była o wiele atrakcyjniejsza od jakiś tam modeleczek

Gość gość
him była strasznie przecietna z wyglądu

Gość gość
''nogi ma wręcz z******te lubie takie grubsze uda a nie nogi jak u anorektyczki'' haha!!! prawda....a laski myślą ze facetów kręcą badyle

Gość gość
''him była strasznie przecietna z wyglądu'' to tylko przykład ale i tak była seksowniejsza i bardziej kobieca od Victoria's Secret

Gość gość
Taa to dlaczego największe branie maja wieszaki?

Gość gość
a nie dzisiejsze panienki odchudzaja sie a nogi maja zbyt chude

Gość gość
gość dziś badania naukowe wskazują, że mężczyźni wolą krąglejsze kobiety od chudych

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś ta ma takie wychudzone nogi, że az mnie odstrasza my mężczyźni takich wychudzonych nie lubimy

Gość gość
Co mi po badaniach naukowych jak ja widzę na żywo co się dzieje :D :D takimi badaniami to mogę sobie tyłek podetrzec. A badania pewnie były głoszone pod propagandę przeciwko anoreksji.

Gość gość
dla mię takie mięsiste uda (przy szczuplejszych łydkach) i odstająca pupa jest bardziej kobieca od dużych piersi (chociaż oczywiście tez stanowią atut) taka him czy te laski ze zdjęć są moim zdaniem o wiele kobiece od takiej emily ratajkowski -kiedyś ciągle stawiana była za niby ideał urody i seksowności na kafe buhehehehe!-jedna laska pisała ze jej facet musi zarabiać minimum 15 tysięcy bo ona jest do niej podobna z figury

Gość gość
chude mają brania największe mają średniej wagi a nogi to podstawa

Gość gość
gość dziś zgadzam się takie uda są idealne a nie jak te dzisiejsze panienki grubość ud wielkośći łydek to nie jest pociągające :(

Gość gość
13:50 dzieki, fajnie ze komus sie to podoba :d nie cierpie swoich ud, fajnie ze to komus sie podoba.. Nie mam takiej figury, ze jestem jakas tlusta, mam szczuply brzuch, talie, ale grube uda. Poprawiacie humor :d

Gość gość
gość dziś mnie tez się takie podobają to największa zaleta u kobiety bardziej niż biust :) musisz wyglądac jak kobieta a nie jak dziecko z podstawówki z nogami jak patyki

Gość gość
Eee chyba u was na wsi takie babochlopy maja branie. Do roboty na roli, to rzeczywiście musi być fest kobita, jak Jagna :D Ja mieszkam w stołecznym i jakoś największe branie to maja z figura modelki, ale też nie anorektyczki, po prostu musi być szczupła, a nie mieć miesnie, czy tusze jak jakiś trans.

Gość gość
''Co mi po badaniach naukowych jak ja widzę na żywo co się dzieje smiech.gifsmiech.gif -------ale to prawda tylko ze zwykle facetów nie kręcą tasie totalnie spasione laski jakie lubi misiu .... u kobiety podoba się :duże piersi,szerokie biodra,mięsiste uda,odstająca pupa , ale przy zachowaniu :wcięcia w tali,szczupłych łydek i ramion co oczywiście jest teoria bo do związków faceci maja i tak mniejsze wymagania co do urody i bardziej patrzą na charakter od kobiet (chyba ze patrzeniem na charakter nazwiemy patrzenie czy facet jest przebojowy i czy potrafi łojic kase :p)

Gość gość
13:50 dzieki, fajnie ze komus sie to podoba :d nie cierpie swoich ud, fajnie ze to komus sie podoba.. Nie mam takiej figury, ze jestem jakas tlusta, mam szczuply brzuch, talie, ale grube uda. Poprawiacie humor :d nom problem SG :p

Gość gość
gość dziś zgadzam się w 100% a kobieta się odchudzają żeby kompletnie nie mieć tkanki tłuszczowej a potem chodzą takie wysuszone anorektyczki

Gość gość
jestem kobieta, wiec sie nie znam, ale tez nie przepadam za ksztaltami Emily Ratajkowski, bo mnie zazdrosc zzera, wole taka np. Marilyn Monroe, bo jest bardziej "ludzka"...

Gość gość
lepsze są kobiety ze zdrową nie wychudzoną figurą, ale te laski wyglądają już jakby były na sterydach