Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idealna figura i wygląd FOTO

Polecane posty

Gość gość
''13:50 dzieki, fajnie ze komus sie to podoba :d nie cierpie swoich ud, fajnie ze to komus sie podoba..'' mam kumpla który twierdzi ze podobają mu się takie badyle ze ,,sportowymi doopkami '' ,a jak zobaczył dziewczynę z seksownymi krągłościami (nie tłuszczem ) w moich znajomych na fb to był i tak nią zachwycony :p :p :p to tylko taka niby moda na badyle stworzona przez projektantów gejów a jak bym kopna taką ratajkowska w doope to by się w pół złamała :p :p tylko ze seksowne krągłości to nie tłuszcz-ale i tak laska z delikatnym tłuszczykiem na brzuchu może być ok (tylko nie takie jak u misia ,gdzie misio od razu, do każdego kto nie podziela jego gustu leci z mor/dą )

Gość gość
gość dziś w sumie to tak. tylko bez pyskówek panie drogie bo w prawdziwym życiu kobiety i tak maja stawiane mniejsze wymagania. ale tu chodzi o coś innego-kobiety myślą ze facetom podobają się ''wyssane z butelki'' chudzielce. A facetom podobają się kobiece krągłości a nie badyle z VS ,tylko piersi,mięsiste uda,odstająca pupa,szerokie biodra,figura klepsydry ,ale też szczupła buzia ręce czy wcięcie w tali a nie spasione lochy (choć i tu znajdują się fetyszyści potężnie utuczonych lasek jak misio ) itd. kafeteryjna HIM była o wiele atrakcyjniejsza od jakiś tam modeleczek x a co mnie obchodzi, co myślą faceci? wypowiadam się ja, kobieta. dla mnie ona ma masywny dół. dla mnie długie nogi to podstawa. i wcale nie muszą być patyki.

Gość gość
lekki tłuszczyk nie jest zły w organizmie

Gość gość
Szczuplutkie i tak mają większe barnie u facetów. A takie giry ma moja krasula:)

Gość gość
''jestem kobieta, wiec sie nie znam, ale tez nie przepadam za ksztaltami Emily Ratajkowski, bo mnie zazdrosc zzera, wole taka np. Marilyn Monroe, bo jest bardziej "ludzka"...'' a co jest w niej do zazdroszczenia? badyl z cyckami z buzi jak kaczka,albo jakiś przejarany perkusista z zapolu reggae

Gość gość
gość dziś masywny dół to podstawa bo bardziej kobieco to wygląda

Gość gość
Dziwne, bo na ulicach jest pełno takich o "pełnych" udach. A poruszenie wśród facetów jest obserwuję, jak przejdzie jakaś wysoka, szczupła (czasami na mój gust zbyt szczupła) kobieta... To samo na plaży. Kręcą się laski "z krągłościami" - spore uda, pupy (nie mylić z grubaskami) i jest spokój. Przejdzie jakaś szczupła blondyna o figurze siwiec (może być nawet bez biustu) i wszystkim facetom szyja pracuje...

Gość gość
gość dziś a co innego mówią badania które przeprowadzili wśród mężczyzn więc powodzenie największę mają kobiece sylwetki z piekna twarzą

Gość gość
''dla mnie ona ma masywny dół. dla mnie długie nogi to podstawa. i wcale nie muszą być patyki.'' kto ma masywny duł ? him? ona miała seksowny tyłek i nogi ,figurę klepsydry

Gość gość
"badania" badaniami, a fakty faktami:o przypuszczam że gdyby zapytać w badaniach kobiety co jest dla nich najważniejsze u mężczyzn to też wyszłoby że charakter i poczucie humoru, a nie że wygląd i pieniądze:P

Gość gość
Siwiec już jest trochę lepsza od Rajkowskiej ,ale i tak najlepsze sa figury w stronę Marilyn Monroe (chociaż sama Monroe mi się nie podoba) A jej usta to juztotalna porazka flak żyjący swoim życiem,i żeby nie było namiętne duze usta to najpiękniejsze co morze być u kobiety ,ale u siewiec wyglada komicznie. Bardzo ładne usta (naturalne) miała na przykład Zofia Wichłacz,co widać szczególnie w tej scenie miasta 44, kiedy siedzi pod koniec filmu z dziećmi naprzeciw Dirlewangerowca w szpitalu ,albo jak w finałowej scenie spogląda na Stefana siedząc na mieliźnie. Ciekawe czy jak by ubrać lateksową rękawiczkę, i zdzielić w twarz Siwiec to by się jej usta skleiły z rękawiczka? Tak jak inne rekawiczki w pudełku

Gość gość
''kobiety co jest dla nich najważniejsze u mężczyzn to też wyszłoby że charakter i poczucie humoru, a nie że wygląd i pieniądzejezyk.gif'' ale my tu nie kłamiemy ze nam się nie podobają piękne kobiety-tylko nasze pojecie piękna jest inne od badyli victoria's secret poza tym w prawdziwym życiu kobiety i tak zwracają większa uwagę na wygląd i kasę ,niż faceci na wygląd

Gość gość
up

Gość gość
14.17 to prawda, 50 % kobiet ma takie uda i żaden facet się za nimi nie ogląda. Dla faceta czym szczuplejsza tym ladniejsza. Badania mijają się z prawdą:)

Gość gość
gość dziś ja się z takimi oglądam bo mi się podobają masywne uda

Gość gość
szczupłość to nie chudość,a nadwaga to nie seksowne kragłosci wiem co mi się podoba

Gość gość
ja gość 15;12 i tan z 15;11 to inne osoby czyli jest nas dwóch

Gość gość
gość dziś to się niech ogladają mnie się podobają troszke grubsze kobiety a jak się z nimi nie oglądają to nawet lepiej bo mamy większe szanse

Gość gość
a tu coś dla misia-potężne grube cielsko z tłuszczem (nie delikatnym tłuszczykiem) potężne łapy ze skrzydłami motyla i nieproporcjonalny mały szczupły łepek -a jak komuś nie pasuje to misiu wyskakuje z mor/dą i wyzwiskami http://pokazywarka.pl/p9bsiy/

Gość gość
Fajnie:) bo dla mnie zostaną te o smukłych nóżkach:)

Gość gość
''to prawda, 50 % kobiet ma takie uda'' GOOWNO PRAWDA morze z 5 % atrakcyjnych kobiet grubsze uda zwężające się ku chudszym łydkom są tak samo rzadkie u kobiet jak duży biust przy szczupłej sylwetce a kobiety zwykle maja płaski tyłek i albo całe grube,albo bardzo chude nogi

Gość gość
masywne uda są sexy

Gość gość
''Fajnieusmiech.gif bo dla mnie zostaną te o smukłych nóżkachusmiech.gif'' bez obrazy,ale 13 letni chłopcy tez cie kręcą ? nie pisze tego złośliwie,ale takie chudzinki mi się kojarzą z chłopaczkami z gimnazjum

Gość gość
mnie się nie podobają chude nogi u kobiet kojarzy mi się z dzieckiem 13letnim

Gość gość
Nie a chudzinki(choć też zdarzają się bardzo atrakcyjne) a szczupłe. SZczupłe nogi w mini są ekstra:) wcale się nie obrazam bo kobiet o takich nóżkach jest niewiele wiec cieszą mnie wasze odmienne gusta:) a 13 letnia dziewczynka wygląda jak dziewczynka a kobieta jak kobieta:) z tym ze dzisiejsze dziewczynki są często utyte

Gość gość
''Nie a chudzinki(choć też zdarzają się bardzo atrakcyjne) a szczupłe. SZczupłe nogi w mini są ekstrausmiech.gif'' to morze nam chodziło o to samo ? ''a 13 letnia dziewczynka wygląda jak dziewczynka a kobieta jak kobietausmiech.gif z tym ze dzisiejsze dziewczynki są często utyte'' ja nie pisałem o dziewczynkach :D chudziny przypominają nastoletnich ,ale...chłopaczków

Gość gość
tylko dzisiejsze kobiety wyglądają jak nastolatki czy dziewczynki z podstawówki z tymi chudymi sylwetkami i nogami

Gość gość
ghthhhy