Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nogi to najpiekniejsza część u kobiet

Polecane posty

Gość taknaświęta15słoidało hehe
niestety bo nawet się nie odezwałaś, to już pewnie koniec :/ ehh

Gość gość
Bigos? To dopiero będą pierdy pod pierzyną :P fffffuuuujjjjj

jesli nie chcesz sie juz przyjaznic to ok ja rozumiem wiem ze mam porabany charakter i ciezko ze mna wytrzymac

Gość gość
Ja bardzo chce, tylko że ty chyba nie chcesz :/ charakter nie ma nic do rzeczy ale to że sie nawet nie potrafisz się odezwać choćby słówkiem to ja sie cały czas czuje jakbym ci sie faktycznie jak jakiś psychol narzucał bo z twojej strony nie ma żadnego odzewu, tak jakbym tylko ja chciał tego kontaktu i nigdy nie wiem jak jest i na czym stoje :/ może tu mi powiesz?

Gość prawictwo pospolite 152
owszem nogi są okej , ale jest jeden szkopuł- nie podniecają a na widok tyłka robi sie gorąco

Gość gość
Pati mogę ci dać słoja bigosa :):P

Bardzo lubie z toba pisac i wcale sie narzucasz nigdy nawet tak nie pomyslalam. Przez te dni mi tego brakowalo ale musialam odpoczac nawet nie czytalam tego co na mnie tu pewnie wypisywali.

tęskniłem za Tobą :) wypisywali same prowokacje na nas i nagle udawali stęsknionych

Gość prawictwo pospolite 152
na zgrabne nogi sie fajnie spogląda i przykluwają wzrok , ale nie podnoszą ciśnienia specjalnie a tyłek , zwłąsza wypięty powoduje że człowiek się gotuje jak woda na herbate

prawictwo jakby sie jeszcze troche bardziej pochyliła co uwydatniło by widok na dziureczki to już byłby odlot hehe ;)

Widzialam ten temat myslalam ze ktos sobie zarty robi bo ty zawsze spisz o tej godz. Ja pisalam z goscia na temacie "siemanko" czy jakos tak

no bo mnie atak kaszlu obudził hehe to wziąłem fona napisałem i dalej zaległem w barłogu :P:P

Gość gość
dawaj tego słoja bigosa ,przyda sie jak znalazł bo ja przeciez nie umiem gotować a śliwki suszone dałeś ?tylko taki lubię zeżreć.

Gość gość
prawictwo pospolite 152 dziś za chuda to nie jest ideał sylwetka jak dziecko czy nastolatka

u mnie nigdy się śliwek do bigosu nie dawało, grzyby jak już x Pati no ale ty za wysoka nie jesteś więc jakie ty chcesz długie nogi mieć :P

Na temacie piwosza tez mnie ktos z pomaranczy udaje haha