Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co musi zrobić brzydka dziewczyna aby spodobać się facetowi?

Polecane posty

Gość gość

Wiem że pierwsze słowo jakie się nasuwa to wyładnieć ale wiadomo że jak ktoś z natury brzydki to mało co mu pomoże a nie chce się klaść na stół operacyjny. Co innego mogę zrobić?

Gość forensinc_azor
coś mi się wydaje, że trzeba porozmawiać z twoją starą. ciekawe czy wie z jakim sortem człowieka obcuje :)

Gość gość
zadbać o siebie, dobrana fryzura, makijaż. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane. Oczywiście z małpy kanarka nie zrobisz, ale brzydka zrobiona kobieta i tak bardziej przykuwa wzrok niż przeciętna i niezadbana. Ładny makijaż, fajne jasne ubranie dopasowane do figury, fryzura i nawet nieatrakcyjna kobieta może fajnie wyglądać.

Gość gość
mam taką w pracy, z buzi nieładna, dodatkowo ma wadę wymowy i cały czas otwartą buzię, ale super się ubiera i ma super fryzurę, ogólnie sprawia wrażenie atrakcyjnej. Z daleka prezetuje się nawet lepiej niż ładniejsza a zaniedbana.

Gość gość
innym słowem obłuda i iluzja?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy masz u niego jakies szanse napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jj adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Te mniej ładne bywają lepsze w łóżku niż te piękne którym się nic nie chce. Do tego starają się bardziej, są lepiej wykształcone, mają lepiej poukładane w głowie.

Gość gość
Operację plastyczna

Gość gość
Byc soba , mila , ciepla , duzo sie usmiechac , flirtowac i “ rwac go klasycznie “ .I koniecznie dobre perfumy ale nie narzucajace sie tylko delikatne kobiece .Jest twoj . Ja tak rozkochalam w sobie przystojniaka wysportowanego , choc warze 105 kg a poznal mnie jak warzylam 112 kg .Twarz mam przecietna 7/ 10 w makijazu oczu . Bez makijazu moze 3- 4 bo mam ladne usta i zgrabny nos.

Gość gość
fajna jesteś,a polecisz jakieś ulubione perfumy?

Gość gość
Dzieki.Ok zdradze ci moj sekret , moje ulubione perfumy to NOA( eau de toilette) Catcharel.