Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie.. ciąża czy nie?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Okres spóźnia mi się tydzień. Testy wychodzą negatywne. Od paru dni co rano mam rozwolnienie i ciągły apetyt. Uczucie opuchnietej macicy i wydety brzuch.Nie mieszkam w kraju nie mam jak iść na bete. Od pół roku cykle mam regularne ale dość długie 35-37 dni. Nie wiem co mam myśleć o tym. Byłam u ginekologia ponad miesiąc temu gdy byłam w kraju i nie mam żadnych nadzerek,infekcji wszystko ginekologiczne ok.

Gość gość
Idź do ginekologa w swoim kraju.

Gość gość
Niestety mieszkam w uk i tutaj jest tylko lekarz ogólny. I jeśli on nie będzie umiał pomoc to za jakas 10 wizyta może mnie skieruje do ginekologa. A wizyt prywatnych oni tu nie praktykują.

Gość gość
Sadze ze moze byc to spowodowane zmana klimatu i otoczenia i nie musi oznaczac to ciazy. Zrob test za jakis czas moze poprostu masz jeszcze malo hormonu w moczu.

Gość gość
15:12 ale jadac do polski ponad miesiąc temu też zmieniałam klimat i okres dostałam w terminie. Trochę mnie to niepokoi ale chyba poczekam jeszcze z tydz.i udam się to tego ogólnego chociaż znając ich służbę zdrowia każe łykać paracetamol bo to tutaj złoty lek na wszystko.

Gość gość
Ogolny tez Cie przebada, juz w 4tyg ciazy macica jest powiekszona, dobry lekarz to wyczuje przy badaniu brzucha.

Gość gość
No nic odczekam jeszcze tydz.i zobaczymy. Chociaż tu w uk bardzo ciężko o dobrego lekarza..u nich tylko przeciwbólowe albo że samo przejdzie.

Gość gość
autorko miałam tak dwa razy raz jak faktycznie byłam w ciazy drugi jak mi sie poprostu o 10-12 dni spoznila i przyszla powiedz co ci to da ze bedziesz wiedziala wczesniej? masz taka prace np w ktorej dzwigasz czy nie wiesz czy spozywac alkohol? jezeli nie to nie ma sensu gdybac-czekaj cierpliwie do terminu wizyty u ginekologa

Gość gość
8:19 co mi to da? Poprostu radość.;-) Bo staramy się o drugie dziecko już pół roku. Nie nastawiam sie,ale chyba łatwiej by mi było gdybym wiedziała że nie zaszłam bo dostałam okres,niż teraz ze testy negatywne a okresu brak.