Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niektórym kobietom wydaje się, że są już tak super piękne, że one

Polecane posty

A kobieta nie dbającazbytnio o swoj wizerunek, owszem jakiemus facetowi w koncu sie moze spodoba, ale zmniejsza swoje szanse niestety

Gość gość
Zmniejsza, ale takie zaniedbane panny maja mniejsze wymagania

Gość gość
Ty dalej nie rozumiesz....nie każdy chce mieć taki wizerunek jak ty. Nie każdy chce faceta dla którego atrakcyjne są kobiety o takim mdłym stylu (bo to jedyne co mi przychodzi na myśl patrząc na te paskudne kolory). Nikt nie zmusza tych kobiet żeby się nie malowały albo ubierały tak,a nie inaczej. gdyby im to przeszkadzało to w każdej chwili mogłyby to zmienić. Jak robiłam sobie pierwszy tatuaż moja babcia podawała podobne argumenty co ty teraz. Zapomniała tylko, że to była moja decyzja i nikt mnie siłą do krzesła nie przywiązał. Rano też ubieram się sama.

Gość mlodaNataliaR
laura wytlumacz mi po co mam sie malowac? bo nie wiem :D jestem brzydka ewentualnie przecietna, w makijazu mozna powiedziec ze jestem ladna (slyszalam wtedy takie komplementy) ale po co mi to? :P jem calkiem zdrowo (mam slabosx do slodyczy :P ) jestem szczupla (nie moge cwiczyc ze wzgledu na zdrowie) uzywam kremow do ciala, kapie sie i biore przysznic codziennie, dbam o swoje wlosy i sie nie maluje bo wole sie wyspac i nie widze sensu zebym sie malowala, tak samo nie ubieram tego co jest modne tylko co mi sie podoba :) mam sporo kolezanek i kolegow i nie widze potrzeby zeby byc ladna, mi tam brzydota nie przeszkadza i lubie chodzic taka "szpetna" :D

No to jak masz ochotę to taka chodź, a ja tam wolę zawsze mieć chocby ten delikatny makijaż i tyle w temacie :P Tez mam duzo przyjaciół, faceta, jestem zadowolona z życia, a makijaż jest dla mnie miłym dodatkiem do codzienności, poprostu ja lubie się podobac :) Tak juz mam :P

Gość gość
i nitk nie mówi, ze masz źle. Tylko skąd bierze się w tobie potrzeba udowadniania, że twój sposób myślenia jest lepszy, a kobiety które myślą inaczej są nieszczęśliwe?

A co do tego kim dla mnie jest kobieta zadbana- to jest tylko moja opinia, nie spinaj się tak bo to jest forum i Ty możesz mieć inne zdanie :)

Gość gość
Śmieszą mnie gadki, że dziewczyna może podobać się tylko w makijażu. Wierutne bzdury wpojone przez firmy kosmetyków kolorowych. Ale niech wam będzie niewolnice.

Gość gość
nikt się nie spina, a jak na to forum to jest to całkiem przyjemna rozmowa :)

Gość gość
wsadzcie sobie te szminki w dupę to wam ulży :-) i rozwiążą się wasze dylemaciki głupie pindkiii

Gość gość
no...było, ale tego jednego gościa można pominąć :P

Gość gość
Jak wyzej, mnie to nie interesuje, ze sie nie malujecie i ubieracie sie jak sirotki. Mniej konkurencji. Jesli to was interesuje jak ja o siebie dbam to znaczy, ze widzicie konkurencje ;)

Gość gość
konkurencję w jakiej dziedzinie?

Gość gość
gość dziś Jak wyzej, mnie to nie interesuje, ze sie nie malujecie i ubieracie sie jak sirotki. Mniej konkurencji. Jesli to was interesuje jak ja o siebie dbam to znaczy, ze widzicie konkurencje oczko.gif x "konkurencje";)

Gość gość
konkurencje ja p*****le :-) o samczyki tak ? który Ciebie wydyma a nie inną ? tak tak staraj się

Gość gość
skoro sie tak interesujecie to konkurencje

Gość gość
obawiam się, ze nie jesteś dla mnie żadną konkurencją ;)

Gość gość
Aaachacha :D, dobre.

Gość gość
Polki sa z natury blade lub maja skore jak swinka, mysie wlosy, jasne brwi, jasne, liche rzesy, nie wygladaja ladnie i swiezo bez makijazu.... Na szczescie mam oliwkowa, jak sie pomaluje to juz w ogole ladnie wygladam :)

Gość gość
pomyślmy...jesteś wulagrna, niespecjalnie "bystra" i szukasz zaczepki. Nie sądzę żeby interesowali się nami ci sami mężczyźni, ani ja nie zainteresowałabym się facetem który potencjalnie mógłby chcieć taką kobietę jak ty.

Gość gość
Oj niunie, dlaczego takie puste jesteście.

Gość gość
mnie osobiście nie podoba się oliwkowa cera.

Gość gość
ona konkuruje o ruhaczy którzy lecą na opakowanie,taka tapeciarka na raz ,

Gość gość
obawiam się, ze nie jesteś dla mnie żadną konkurencją oczko.gif Ty jak sirotka w starych ciuchach, buty za 40zl, z twarza tak jak wstalas z lozka, blade powieki, cera jak u swinki, wlosy nieuczesane, pazurow tez pewnie nie zrobilas, I obok ciebie stoi bardzo atrakcyjna I zadbana kobieta Jak myslisz, ktora facet wybierze? Realistycznie?

Gość gość
no cóż...

Gość gość
Musicie się malować gdyż nieumalowane dopuszczaci lepiej się tzw. przemocy wizualnej wobec mężczyzn. I tak istnieje coś takiego jak przemoc wizualną tak jak przemoc domowa albo ekonomiczna.

Ale mi nowosc, ze konkurujemy o facetów, no pewnie, ze tak jest, prawo natury :P A ktora mowi, ze ma facetow calkiem gdzies albo klamie, albo jest aseksualna czy cos

Gość gość
nie trafiłas z opisem mojej osoby, ale jak mówiłam - mężczyźni którymi ja się interesuje nie interesują się kobietami twojego pokroju. Za wysokie progi na twoje nóżki :)

Gość gość
"Mnie osobiscie nie podoba sie oliwkowa cera" A mnie osobiscie nie podoba sie blada cera lub taka jak u swinki, jaka masz ty i niestety wiekszosc Polek. Nie dziwie sie, ze laski zawsze musza miec podklad...