Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miłość po 40 lub 50, czy możliwa i czy zawsze trudna

Polecane posty

Gość gość

przeżył ktoś coś takiego ( o ile to forum odwiedzają tak dojrzałe osoby) ? A może znacie kogoś, kto się zauroczył w tak dojrzałym wieku ? Jaka była pierwsza reakcja ? niedowierzanie ? szczęście ? euforia ? czy chęć ucieczki ?

Gość gość
Kochac mozna bez wzgledu na wiek i to wiem napewno.

Gość gość
odwiedzają :-)

Gość gość
Odwiedzają. Mam znajomą pod 60tkę, która się zakochała z wzajemnoscią. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. To zalezy od dwojga osób, jak wywalczą sobie przestrzen osobistą, prawo do szczęscia, będąc rodzicami dorosłych dzieci, dziadkami, itp. Reakcja rodziny bywa róźna , od życzliwej akceptacji do skrajnej krytyki. To są zazwyczaj trudne związki.

Gość gość
a co dopiero po 40 kiedy dzieci jeszcze nie są dorosłe, dorastają właśnie, i jak pogodzić tą nagłą zmianę tatusia mamusi

Gość gość
Nie no skad ludzie po 40tce to juz matuzalemy niedowidza niedoslysza, mozg zezarty, w ogole nie maja normalnych ludzkich zachowan Milosc? Niemozliwe, przeciez to ufoludki rzadzace sie innymi prawami. Otrzasnij sie idiotko i wyjdz z tego mentalnego zascianka d9 ktorego niestety wpadlas jako mloda osoba. Smutne.

Gość gość
Jasne, kompletne niedowierzanie. Przeciez osob po 40tce nie mozna kochac.

Gość Bibibee
Po 40 nie kładziemy się do trumny, żeby umrzeć. Miłość mojego życia poznałam będąc 40+ Wszystko to co było wcześniej było niczym. I tak, na początku byłam przerażona i nie chciałam się angażować. Ale nic nie mogłam na to poradzić, miłość nadeszła jak tsunami, więc walka była bezcelowa. I dobrze, bo jest piękna. Każdemu życzę takiego uczucia. Inspirującego, zachwycającego, dającego siłę i radość życia :) Dodam, że nie jest zawsze jak w bajce, byłoby dziwne, gdyby tak było. Ale jest i tak cudownie <3

Gość gość
Mając 50 z małym + wciąż odkrywam , że z każdym dniem coraz bardziej kocham żonę , z którą jestem już grubo ponad 20 lat. I to piękne.

Gość gość
A ile razy ja w życiu zdradziłeś , skrzywdziłeś ? Teraz jak jesteś bez szans na młode to zacząłeś ja doceniać i kochać? Powiedz szczerze bez udawania powiedz prawdę

Gość gość
mam 40 lat od 2 lat spotykam sie z facetem planujemy slub , kochamy sie jak malolaci :-)))

Gość gość
co za infantylne pytania o te milosc i czy trudna!!!!!!!!!!

Gość gość
Dupku z 13.02 , daj facetowi z wpisu przed tob spokój. Ciekawe czy sam wytrzymasz 20 lat w związku i powiesz takie słowa jak on , gimbusie. Fajnie , że jest szczęśliwy.

Gość gość
Pytanie w temacie rzeczywiscie super infantylne. Jakas idiotka z malym mozdzkiem chciala byc głęboka. Niestety wyszedl na wierz caly prowincjonalizm.

Gość gość
zawsze mozna sie zakochac.kazda milosc jest pierwsza.

Gość gość
40 lat to już połowa.

Gość gość
gość dziś co mi po tej "głębokości", gdy wpisy na forum anonimowe ? Na nagrobku mi za to wieńca nie dadzą ...

Gość gość
O tyle trudna ze zostało mniej młodości nie można mieć potomstwa itd

Gość gość
Piertole

Gość gość
Czasem można mieć potomstwo. W tym roku kończę 40 lat i modlę się, żeby nie mieć okresu, bo mnie wykańcza fizycznie, ale wszystko działa jak w zegarku. Dawniej kobiety rodziły ostatnie dziecko mocno po 40, a nawet bliżej 50 i nikt się nie dziwił. Fakt to dziecko było co najmniej 4 a często nawet 10 z całej gromadki , ale w okolicy co druga tak miała. A dzisiaj dziecko w tym wieku to wstyd.

Gość gość
Ja 44, ona 36, zaczęło się na kafe, skończyło na życiu razem. Ślub w najbliższym czsie, dziecko w drodze ;)

Gość gość
Bibibee 12.35, życzę Ci ogromu szczęścia!

Gość gość
Milosc zawsze jest możliwa i zawsze jest trudna niezależnie od wieku.

Gość gość
To ładnie ją załatwiłeś. 36 lat i w pieluchy ją wrobileś. W tym wieku powinna już dawno mieć małe dzieci z głowy i mieć czas dla siebie. Zanim podrosną kobieta będzie mieć 50 dych a ty lepiej nie mówić.

Gość gość
Jestem wlasnie po 40 I moze znajde tutaj jakas fajna kobiete

Gość gość
Jestem po 40 tce.Poznałem tutaj kobietę sporo młodszą ode mnie.Zakochliśmy się w sobie .Miłość dwojga dusz oddalonych od siebie po przekątnej Polski.Nie wierzyłem ,że to się utrzyma,to polączenie dwuch serc.Nigdy nie wierzyłem w netową miłość.A jednak.Spotykamy się do tej pory na mailach,dzwonimy do siebiebie.Wymieniamy się zdjęciami.Razem smucimy się,razem płaczemy,razem świętujemy nasze radości. Jestesmy oboje w związkach ,jednak to polączenie dwuch serc trwa od wielu lat.To jest możliwe.Czysta,prawdziwa Miłość.życzę wam tego co sam przeżywam,bo kocham ją i ona mnie.

Gość gość
Co za badziew. Wielka miłość a związek na odległość i oboje w innych związkach. Zauroczenie, urojenia plus nierealne wyobrażenia. Jeśli kochasz to z tym kimś żyjesz i wspierasz realnie na codzień. G****o nie miłość, raczej krzywda.

Gość gość
2016.03.11 " Jesteśmy oboje w związkach ,jednak to polączenie dwuch serc trwa od wielu lat.To jest możliwe.Czysta,prawdziwa Miłość.życzę wam" XXX Co za bzdura! Taka "miłość" to mogła sie zrodzić tylko w chorym ludzkim umyśle!

Gość gość
Jestem kobietą 40 plus ( bezdzietna panna )- może znajdę tu jakąś bratnią duszę?

Gość gość
gość dziś Jestem kobietą 40 plus ( bezdzietna panna )- może znajdę tu jakąś bratnią duszę? X duży ten plus ?. Poszukuję takiej bratniej duszy. Bezdzietny kawaler.