Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybrudas

BRUDASKI BRUDASKI BRUDASKI

Polecane posty

Gość antybrudas
chamówa??? na chamówe patrz wyzej!!!!

Gość gość
Wiesz macie z matka mala wiedze o zyciu i mało empatii w sobie. Wyobraz sobie ze majac dzieci w domu można sie wszystkiego spodziewać- ja miałam pluszaki w zamrażarce. Na ok godzie przed przyjściem koleżanki mojemu synowi spadl karton z sokiem- wytarłam tylko pobieżnie podloge bo mniejszy w lozeczku plakal. Niektóre dzieci maja tendencje do odparzen- jeden z moich synow tak miał. a co do trzymania cebuli- większość ludzi których znam trzyma ja, podobnie jak ziemniaki pod zlewem tam gdzie znajduje się kosz na smieci.

Gość antybrudas
hahahah jesli sie jest u kogos kilka razy w tyg/mcu i te sytuacje sa caly czas to nie jest to chyba jak u ciebie z tym tyle co wylanym sokiem... :P rozumiesz ze pampersy z moczem/kałem potrafia lezec w worku na balkonie kilka dni???? rozumiesz ze jesli dziecko przez 3 tyg ma skore ok a nagle czerwone genitalia to raczej nie stałe uczulenie tylko zaniedbanie(zreszta uczuclenie inaczej wyglada jak zwykle niedomycie).... co do ziemniakow-co innego ziemniaki pod umywalka -ale w woreczku/wiaderku , a co innego cebula wsrod smierdzacych biutow-to naprawde dla ciebie jedno i to samo?nie wierze!

Gość gość
antybrudas11:33]-ciebie NIKT nie zaprasza na sałatkę z cebulą ,sama w łache polazłaś do sąsiadki pożyczyć cebuli i rąbiesz jej teraz tyłek na forume,wściekła żmijo,jakby mi ktoś taki jak ty wpraszał się do domu na kawkę,herbatkę czy "sałatkę" to bym ci do tej kawy,herbaty i sałatki napluła:-P

Gość gość
mam nadzieje ze dziewczyna wynajmujaca twoja matke zobaczy to forum, ogarnie mieszkanie i zarazem pozbędzie się twojej matki. Odparzenie mogą powstawać z dnia na dzień- wpływ tego co dziecko je, czasem szybciej a czasem dluzej się goja. U mnie kurzu jest zawsze pelno, mogę wycierać dwa razy dziennie. Podloga w kuchni codziennie się klei- male dzieci ucza się samodzielności( rozlane, nachlapane, nakruszone) a nie zawsze mogę od razu sprzatnac po nich. Ubran nie prasuje/ jedynie na wyjście koszule, bluzki. Cebule trzymam pod zlewem obok szufelki i zmiotki i smieci ( pojemnik na mokre odpadki i osobny na suche) Dzieciece pampersy zawsze trzymałam w reklamówce za drzwiami do piwnicy- naszczescie moi goście nie zaglądali mi po katach, schodach i balkonach.

Gość antybrudas
a niech zobaczy i przeczyta ze jest kopciuchem i brudasem. jak narazie to ona jest zalezna od mojej matki a nie odwrotnie bo nikt nie chce sie jej dzieciorem opiekowac. co wiecej rżnie paniusie na prawo i lewo a tu takie "kwiatki" to nie przegladanie katow tylko normalny odbior otaczajacej rzceczywistosci...tyle w temacie. burzycie sie bo co druga tak ma w domu? ja sama mam dziecko, psa, ale o plamach na podlodze nie ma mowy bo staram sie je wycierac na bieżąco. ale pampersow smierdzacych nie rozumiem, u nas sa pakowane do woreczka i codziennie wyrzucane.

Gość gość
już widać, jak brudaski szczekają :) też znam takie osoby i przyznam, że całkowicie tego nie rozumiem. Umarłabym ze wstydu... Do mnie można wpaść o każdej porze dnia i nocy, nikt mnie nie zawstydzi :) a u mojej znajomej wiecie co? Aż sama nie wierzę, że to piszę : glony w kibelku :( takie zielone, ohydne glony na granicy wody. Nie myję u niej rąk, bo jej ręczniki są brudniejsze niż moja ścierka do podłogi. I wiele innych. A piesek je z talerzy.... ale zapewne ma cudowne życie i mnóstwo ciekawych rzeczy do zrobienia, prawda? Szkoda tylko, że ma rodzinę i ona kwitnie w tym syfie.

Gość gość
anty brudas o 12,36 znów zaatakowała. Żal jej sciska dopsko ze tamta ma kasę a ta w domu siedź zapuszczony kocmołuch. Ty nie badz taka mądra.Da ogłoszenie to masę kobiet do dziecka sie znajdzie co chca dorobić. Sama idź siebie ogarnij i zrób listę na zakupy -tylko dokładnie żebyś pożyczać nie musiała.

Gość gość
Nadmienię, iż uwielbiam grzebać po osiedlowych śmietnikach w poszukiwaniu skarbów III Rzeszy :)

Gość gość
antybrudas kwiatki z twojego pierwszego wpisu- >>brud wyłazi z każdego kąta,wszędzie cos leży,podłoga nie domyta...<< >>moja koleżanka nie prasuje córce ubrań bo twierdzi że ta i tak je wygniecie...<< >>ta sama koleżanka zaprosiła nas na imprezę impreza od 2 tyg a na jej meblach było tyle kurzu że hoho-jakby z miesiąc nie ścierała aż się kleiło...<< to co opisujesz to nie jest zwykły odbiór rzeczywistosci tylko zwykłe plotkarstwo!!!wredna sucz z ciebie i wszystko w temacie-kafeteryjna perfekcyjna pańcia domu:-d:-d:-d

Gość antybrudas
gość dziś anty brudas o 12,36 znów zaatakowała. Żal jej sciska dopsko ze tamta ma kasę a ta w domu siedź zapuszczony kocmołuch. Ty nie badz taka mądra.Da ogłoszenie to masę kobiet do dziecka sie znajdzie co chca dorobić. Sama idź siebie ogarnij i zrób listę na zakupy -tylko dokładnie żebyś pożyczać nie musiała. XXX TIAAA TYLE MA KASY A DO PRACY UCIEKA I TO JESZCZE DO MEZA BO NIGDZIE INDZIEJ WIDOCZNIE SIE NIE NADAJE, Z WLASNYM DZIECKIEM NIE UMIE SOBIE PORAZIC , DZIECKO MA ROK A ONA JUZ JEST ZMECZONA MACIERZYSTWEM I JAK TYLKO MOZE TO "UCIEKA" LISTA ZROBIONA :D wole cebule ze sklepu niz z buciarni

Gość gość
12;50 a co cie tak boli? tez taka jestes? wolicie siedziec na kafe, na fb lub u kolezanek a w domu syf kila i mogila.

Gość gość
Jak ktos tylko w domu siedź to naciera podłogi,meble bo co innego robic,w przerwie między nacieraniem seriale durne ogląda a tam tylko intrygi i ploty i głupieją jedna z druga -taka prawda ,i wyolbrzymiają wszystko z zawiści. Byłam pare mies.z mezem jak pracowal w Niemczech.Tam nikt nikomu po domu nie chodzi i nie lustruje mieszkania.Jest wejście,hol elegancki i tam się herbatę pije i do widzenia.Nawet skorzystanie z toalety jest niemile widziane. A w Polsce przychodzi taka i wszędzie zagląda,jak chce to cos znajdzie jakiś pyłek zawsze a jak nie znajdzie to zmysli cos bo starym zwyczajem musi kogoś obgadac bo jak nie to zle sie czuje.:D

Gość antybrudas
gość dziś już widać, jak brudaski szczekają usmiech.gif też znam takie osoby i przyznam, że całkowicie tego nie rozumiem. Umarłabym ze wstydu... Do mnie można wpaść o każdej porze dnia i nocy, nikt mnie nie zawstydzi usmiech.gif a u mojej znajomej wiecie co? Aż sama nie wierzę, że to piszę : glony w kibelku smutas.gif takie zielone, ohydne glony na granicy wody. Nie myję u niej rąk, bo jej ręczniki są brudniejsze niż moja ścierka do podłogi. I wiele innych. A piesek je z talerzy.... ale zapewne ma cudowne życie i mnóstwo ciekawych rzeczy do zrobienia, prawda? Szkoda tylko, że ma rodzinę i ona kwitnie w tym syfie. xxxx no wlasnie polowa tutaj to takie brudaski dlatego tak szczekają! a te ciekawe rzeczy do zrobienia to fejsbuczek i kafeteryjka.

Gość gość
tiaaa a program o tym jak to w niemieckich domach brudno to skad sie wzial?to nie obgadywanie i to publiczne???mowily panie z polski tam sprzatajace. ale polskie durne baby potrafia tylko komus za kase sprzatac a u siebie brud.

Gość antybrudas
Hmmm... Dlaczego po tygodniu nie mycia cipuleńci mam na łechtaczce biały seruś pachnoncy makrelką?

Gość gość
antybrudas to klasyczny przykład zawistnej małomiasteczkowej krowy s******ej żalem:-D

Gość gość
Listę zrobilas to ok. Teraz zobacz w szafie czy masz jakiś modny ciuch bo wiosna nadchodzi.Moze czas sie wybrac na zakupy. Twój facet jak się połapie jaka wsscibska france ma w domu to zacznie się rozglądać za inna .Lepiej o tym pomyśl a nie o sąsiadach.

Gość gość
nie szczekają matołku tylko tępią takie babsztyle wstrętne jak ty. A może tak jej nie znosisz bo twojemu mężowi sie podoba a ty w domu gnijesz i dopy innym tylko obrabiasz,co?

Gość gość
antybrudas-ty syfiaro co robisz na kafe i fejsbuczku-popylaj sprzątać chatę bo syf u ciebie nieludzki,kurzu tyle że nawet już lepić sie przestał i przez drzwi wyłazi

Gość gość
ale jestescie proste jak cepy na polu! autorko masz racje, wiekszosc bab to brudasy! niestety, ale taka prawda. Ale same przed soba się nie potrafią do tego przynać. a one teraz beda cię hejtować, to normalnie na tym forum. Sama mam kolezankę ktora karmi dziecko i przed podaniem mu lyżeczki do buzi oblizuje ją albo wklada do ust, mamla tą tresć i dopiero daje dziecku...fuuuujjjj!

Gość antybrudas
a czego mam jej zazdroscic? smierdzacych pampków? obszczypanej ci/p/ki dziecka? czy cebuli w butach? zlitujcie sie.czego tu zazdroscic?a moze nieporadnosci zyciowej ?

Gość gość
up-nie posraj się z tą łyżeczką-masz jakąś schizę ,na każdym topiku wciskasz to samo...bla bla bla mojaznajoma bierze do buzi łyżeczkę,oblizuje i daje dziecku fuj-no i ch/u/j/

Gość gość
antybrudasko-brudasko- a co z twoją c/i/p/k/ą? Też czerwona i "obszczypana"?

Gość antybrudas
Zazdroszczem ładnej waginki

Gość antybrudas
13.22 to podszyw... zaczyna sie. dobra brudasy. kiszcie sie w tym waszym syfie, przyklejcie sie do podlog i zlizujcie plesnie z wanny i fug kafelek, jak tak lubicie....

Gość gość
anty/BRUDASIE ściągnij pampersa z głowy,włóż do woreczka i wyrzuć razem z resztkami mózgu:-D:-D:-D

Gość antybrudas
Ja bym chciała wylizać rodzyny z o***tu krychy jandy

Gość gość
Do popularnego programu telewizyjnego poszukuję kobiet, które chcą aby mężczyzna zapewnił im wysoki standard życia. Wyślijcie imię oraz numer telefonu na adres mailowy: hannaproszowska@gmail.com lub numer kontaktowy: 570362249. Oddzwonię!

Gość gość
A propos brudasków autorko wpisu Często wchodzę na kafeterię poznym wieczorkiem i zastanawiam sie teraz czy te kobiety ktore od rana już nadają na kafie a to rodzinach a to tesciowych,a to szwagierkach ,czy to własnie nie te które mają syf/kiłe pod nosem ale innym lubią przyłożyć do d...y???