Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybrudas

BRUDASKI BRUDASKI BRUDASKI

Polecane posty

Gość gość
Tak, bo kobieta która posprząta w domu z założenia nie ma czasu już dla dziecka i męża. A dla siebie to już w ogole może zapomnieć. Zrozumcie w końcu, że jedno nie wyklucza drugiego. Można mieć zarówno czysty dom jak i szczęśliwe dziecko oraz męża. Nie zaslaniajcie swojego lenistwa dziećmi, bo to śmieszne jest.

Gość gość
Czy ty nie masz nic do roboty tylko śledzenie i szkalowanie sąsiadów, koleżanek i mniej lub bardziej znajomych??? To nie forum plotkarskie!!!

Gość gość
Toś jej poleciała, ale tej wścibskiej babie( mieć taką w sąsiedztwie to udręka!!!) jak najbardziej się należy.

Gość gość
śmieci na klatce pod drzwiami 2,3dni hahaha i kto w to uwierzy baranico durna,każdy lokator by zadzwonił i uwagę zwrócił to nie realne. To pisze wsiok ze wsi co nie ma pojecia jak wygląda mieszkanie w mieście w bloku. Oślica tępa. Hahaha .

Gość antybrudas
12:03 i 11:58 daruj sobie te wypociny. zalosna jestes! xxx mieszkam w bloku wiele widzialam, a wspomniane smieci to u sasiadki norma, delikatne zagadywanie ze robaki się zalęgną nic nie daje, ona swoje, choc kobieta na poziomie, wlascicielka..uwaga..piekarni! wiec nie mow jak nie wiesz... a z tym zwracaniem uwagi to mnie nie rozsmieszaj-skad tyle zapuszczonych mieszkan w blokach, z karaluchami i pluskwami?! jahahahah.jak ktos jest brudasem to bedzie, zwracanie uwagi ani anwet interwencje spoldzielni nic nie dadzą! co nakrzyczą na nia? odetną prad? opamietaj sie w swojej glupocie poki nie jest za pozno!.

Gość gość
gość dziś Anty brudas! Ty paskudna,glupia,pindo,paszczurze przebrzydły.Żal ci d^pe sciska,ze ktoś jest ładny,zadbany,ma pieniadze.Ty bezrobotny matole,locho zapuszczona.Mylas sie dzisiaj czy od rana przy kompie siedzisz.Wypier/talaj do łazienki d^pe umyć. Punkt 3,4,5 glupota goni głupotę.Zeby takie bzdury wymyślać.Idiotka! Zgłoś gość dziś Toś jej poleciała, ale tej wścibskiej babie( mieć taką w sąsiedztwie to udręka!!!) jak najbardziej się należy. xxx zostaw ten hejt w kieszeni. osmieszasz się!i jeszce sama sobie odpowiadasz, żal.pl normalnie!!!!!!!!!

Gość gość
oj autorko, uwazaj bo uderz w stół a nożyce sie odezwą, zaraz zlecą sie te paniusie-damulki co to na pokaz czyste i pachnące i beda ujadać, ześ wscibska, ześ podła, ze sie wtracasz i kąty przegladasz...hahahaha

Gość gość
Co to za osiedle na ktorym mieszkasz? Bloki dla wykolejeńców? czy patologi? Wspolczuje :P jak można w takim bloku mieszkać :P .Same brudasy i patole tylko ona jedna czyscioch :P .Ciekawe dlaczego ten czyscioch tam mieszka ? bo nie ma gdzie ? To się wyprowadz do apartamentu nad Wisłą.:P

Gość gość
niestety drogie Panie, akurat paskudne rzeczy co w gosciach widzialam to u tych krzykaczek "ja taka czysta", i to jest hipokryzja. Wole by mi sie ktos przyznal, ze mu herbata w kubku splesniala, ze ma ciuchy rozwalone itd niz takie dziunie "kocham porzadek" a potem wyciagam u nich splesniale rzeczy z lodowki, patrze na obciete paznokcie na stole, za kanapa juz nawet nie mowie ci sie dzieje, okna oblepione kupami much, szafka w lazience miesiacami nie odsunieta i podloga za nią nie umyta, smieci kilka dni lezace w szafce zamiast w smietniku itd To niby p*****ly, ale te same osoby glowe mi susza jak to porzadne one nie sa, jakie pedantyczne a inni to balagania. Zenada

Gość gość
Zazdrosne ci py zawsze ploty rozsiewają a potem się okazuje ze prawdy w tym nie ma.Smieci może raz w zyciu zostawila na klatce ,kurzy nie wycierała bo 2 tygod.chora byla i w łóżku leżała itd itd .Tez mam taka sąsiadkę co lubi robic z igły widły bo zazdrosna bo mąż bez pracy i córki tez to jak się komuś powodzi to mu trzeba tyłek obrobić.:D

Gość gość
gość dziś Co to za osiedle na ktorym mieszkasz? Bloki dla wykolejeńców? czy patologi? Wspolczuje jezyk.gif jak można w takim bloku mieszkać jezyk.gif .Same brudasy i patole tylko ona jedna czyscioch jezyk.gif .Ciekawe dlaczego ten czyscioch tam mieszka ? bo nie ma gdzie ? To się wyprowadz do apartamentu nad Wisłą.jezyk.gif XXX CHCIAŁAM CI NAPISAC:"LECZ SIE" - ALE TWOJ STAN JEST NIEULECZALNY!

Gość gość
Aa,ja czesto mam w przedpokoju torby z zakupami ktorych nie rozpakowalam (co do lodowki to szybko biore, ale reszte to niekoniecznie). Straszne,co nie? :D

Gość gość
12/32 opisałaś jak masz w domu?:P:P:P, Czy ktos przychodząc do kogoś odsuwa szafki i patrzy co za nimi jest itd itd . Za/pier/••• do sprzątania syfie.

Gość antybrudas
tak szczegolnie ze z tym workiem smieci pod drzwiami to nagminne jest! ja nawet jak chora njestem to wstane i raz na tydzien kurze zetrę. a jak juz wstac nie mog to mam meza ktory to zrobi! ale twoj widac szmaty sie moib i wycierac nawet kurzu nie potrafi....to swiadczy o was,skoro takich usprawiedliwien dla brudasów szukasz!swoj swojego bronil bedzie zawsze i wszedzie!

Gość gość
------\-------koniec tematu -----------/:D:D:D

Gość gość
NIE TRZEBA ODSUWAC SZAFEK BO KOLTUNY KURZY WYŁAŻĄ SAME... KIEDYS BYLAM U MOJEJ DAAAAWNO NIEWIDZIANEJ PRZYRODNIEJ SIOSTRY-OBECNIE SAMA Z 2 DOROSLYCH DZIECI...jak zobaczylam stan wanny i kolor fug na ktorych byly wszelkiego rodzaju grzyby i plesnie to o malo nie zwymiotowalam,nie mam problemu by przyznac sie ze to moja siostra...coz, nikt z nich nie sprzata i tak jest... wychodzi na to ze wy macie czystko tylko po remoncie-chwalicie sie pieknymi kuchnami bez grama okruszka na nich,i bez odcisnietych paluchow na lakierowanych rontach, a za miesiac dwa stan jak powyzej.

Gość gość
O, wlasnie pedantka z pazurami na stole sie odezwala :D Te wszystkie rzeczy odkrylam "normalnie", nic nikomu nie szukalam. 2 razy nawet pomagalam robic remont wiec chyba nie dziwota, ze widzialam co kto ma za meblami? Ale no jak,mowilam, te co najglosniej krzycza najwiekszy syf maja ;)

Gość gość
czeka aż jej taki bezużyteczny typ wyrzuci śmieci bo skoro nic nie robi to niech sie na cos przyda Hahaha

Gość gość
Czyli ty wszystko widzisz i wiesz najlepiej co kto ma .Daruj sobie.

Gość gość
Brud , brudowi nie równy i raczej na twoim miejscu bym nie oceniała bo jakby tobie się ktoś przyjrzał z boku to tez by pewnie miał kilka zastrzeżeń. Moja córka przez 4 miesiące miała po prostu ogień pod pieluchą ale nie dlatego że jej nie myłam tylko dlatego że uczulały ją wszystkie kremy zjeździłam z nią 7 lekarz aż ją wyleczyłam , poza tym skoro twoja mama się nią zajmuje to chyba tez ponosiłaby odpowiedzialność za ten brud ? Nieważne mam 3 dzieci i prace na cały etat , wychodząc z domu też jestem umalowana uczesana i ubrana w końcu muszę jakoś wyglądać między ludźmi chyba każda z nas tak ma ? a że czasem nie zdążę zgarnąć domu przed wyjściem ? trudno sprzątam jak wrócę staram się sprzątać na bieżąco ale przy dzieciach różnie wychodzi trzeba jeszcze ugotować zrobić pranie posprzątać, odrobić lekcje z najstarszym zająć sie najmłodszymi i tak w kółko i szczerze z ręką na sercu wam powiem że dbam o porządek w domu ale przy moich dzieciach gdyby autorka do mnie weszła to pewnie napisałaby kolejny temat o mnie ! Dlatego zajmij się swoim życiem kobieto ,a swoją drogą RETY ! jak można nie mieć w domu cebuli ? jest to dla mnie nie pojęte że wiesz że będziesz sama dzieckiem w domu musisz ugotować obiad i żeby dzień wcześniej nie pomyśleć i sobie cebuli nie kupić ?! Ludzie jak tak można powiedzcie mi bo nie rozumie jak można być takim głupim człowiekiem

Gość gość
Nie wiem wszystkiego najlepiej,ale Z WIELOKROTNYCH obserwacji widze, ze im, bardziej ktos gada o tym jak to on super sprzata tym predzej znajdzie sie u niego syf ktory nie pasuje do jego opowiesci. W rodzinie tez mam takie osoby :D komus wytykaja, kogos obgaduja a powinny te energię poswiecic na sprzatanie u siebie skoro chca byc takim wzorem.

Gość gość
nie ty bedziesz decydować kiedy koniec :D

Gość antybrudas
jak można nie mieć w domu cebuli ? jest to dla mnie nie pojęte że wiesz że będziesz sama dzieckiem w domu musisz ugotować obiad i żeby dzień wcześniej nie pomyśleć i sobie cebuli nie kupić ?! xxx a no widzisz mozna nie miec! nie zdarzylo ci sie nigdy przenigdy ze czegos ci braklo? albo bylas swiecie przekonana ze masz a jednak nie bylo? albo moze ktos inny z rodziny wykorzystal a nie powiedzial ze sie skonczylo? albo nagle wpadlas na pomysl zrobienie dania i juz gotujac je zobaczylas ze brak 1 skladnika? nie badz idiotka!

Gość antybrudas
4 mczny ogien pod du/p/ką jak mowisz darza sie, ale co innego dlugotrwale uczulenie a co innego 1-2 dniowe zaczerwienienie spowodowane brakiem higieny. moja mama nie jest babcia/rodziną tego dziecka, opiekuje sie nim dorywczzo jak mala jest chora i nie idzie do zlobka, lub gdy mamusia chce wyjsc na manicure.do fryzjera itd... w ciagu kilku godzin dziennie(nie codziennie)nie wyleczysz odparzenia-powinnas cos o tym wiedziec,skoro twoje dziecko ma takie problemy!

Gość gość
12'33 RACJA :)

Gość gość
Przedstawie swój plan dnia i proszę o poradę wspaniałe panny czyścioszki które twierdzą że się da kiedy mam sprzątać: kończę prace o 16 następnie odbieram dziecko z przedszkola robimy drobne zakupy w domu jesteśmy ok 17, zaraz zabieram się za obiad włącznie z jedzeniem schodzi do 18, w czasie gdy coś mi się tam gotuje wstawiam pranie, rozpakowuje zakupy,chowam pranie do szafek itp,o 18 wraca mąż je obiad do 19:30 mamy czas tylko dla rodziny którego w życiu nie zamienie na sprzątanie, o 19:30 zabieram się za kolacje, o 20 kąpiel dziecka (dziecko kąpie ten kto jest w domu,wymieniamy się z mężem albo on jest na siłowni albo ja na fitnesie,piątki spędzamy razem gdzie na mieście), po kąpieli czytanie dziecku, o 21 dziecko śpi, następnie ja idę się kąpać,schodzi mi do 21:30 z suszeniem włosów, depilacją itp, następnie spędzamy wieczór z mężem przy winku,ogladamy film albo jakas ksiazka o 22:30 idziemy spać więc się pytam gdzie mam znaleźć w tygodniu czas na wycieranie kurzy, podłogi,odsuwanie szafek itp nie zaniedbujac dziecka, siebie i męża?

Gość gość
12!53 zanim sie za cos zabiorę to sprawdzam czy mam wszystkie składniki potrzebne.Jesli czegos brak wysyłam dziecko do sklepu. Nie badz idiotka .

Gość gość
o matko co za wstyd łazić po obcych ludziach i coś pożyczać

Gość gość
Widac mamusia bezrobotna a tamtej sie powódź to jej trzeba dope obrobic .Stary polski zwyczaj ,to tylko u polaczków tak jest.

Gość gość
Ja jestem ładna, wysportowana, zadbaną kobietą.Mam śliczne, szczęśliwe dzieci-3 sztuki. Mam super męża, z którym razem dbamy o dom i dzieciaki. Oboje pracujemy, mamy czas na hobby a w domu czysto i pachnaco. Mało tego, mam duży ogród w którym uwielbiam sadzić, pielic itd. Jesteśmy zorganizowani i mamy czas na wszystko