Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybrudas

BRUDASKI BRUDASKI BRUDASKI

Polecane posty

Gość gość
Mam taką w rodzinie co to wie wszystko, wszystko widzi u wszystkich i głośno krytykuje, a to właśnie w jej oknach (w bloku) wiszą najczarniejsze firany!!!

Gość antybrudas
gość dziś 12!53 zanim sie za cos zabiorę to sprawdzam czy mam wszystkie składniki potrzebne.Jesli czegos brak wysyłam dziecko do sklepu. Nie badz idiotka . xxx no ja 2 latka nie wysle, ale wiem ze klamiesz, bo to sie zdarza kazdemu! chociaz raz w zyciu i wstyd trzymac cebule ww buciarni niz ją pozyczac!a wstyd nie oddac jak już. ja wole sie wstydzic za pozyczanie niz mieszkanie w syfie.

Gość gość
gość dziś xxx wiekszej zenady nie czytałam :D

Gość gość
ja tez koncze o 16 w domu jestem o 16.30. i jakos daje rade ogarnac temat sprzatania. zamiast winka zetrzyj kurze, proste. fitnesowa sie znalazla, dupa umiesniona ogolona ale w domu brud bo dziecku czas poswieca...hahahahah nie rozsmieszaj mnie, codziennie pierzesz?codziennie zakupy? codziennie winko?buahahahahahah

Gość gość
BRUDASKI uważają, że są piękne a tak naprawdę nawet nigdy nie stały przy pięknej,zadbanej kobiecie. Piękna kobieta dba również o własne otoczenie. Piękna kobieta nie weszła by do brudnej wanny czy poszła nie umyta spać! Piękna kobieta ma pracę, dzieci, męża i zadbany dom. Piękna kobieta mieszka i żyje we własnym domu a nie wegetuje w brudzie.

Gość gość
13/15 słabo jesteś zorganizowana,masz problem bo masz dziecko ? Żałosne.

Gość gość
13.20 o co ci chodzi bo 3 raz czytam i nie rozumiem? w glowie wszystko na swoim miejscu?

Gość gość
Wszystko się zgadza 1320 to o mnie wypisz wymaluj .:)

Gość gość
Też wiem z doświadczenia, że ci którzy najgłośniej czyjeś porządki krytykują mają największy syf. Brud brudowi też nie jest równy, co innego kurzu trochę i porozwalane rzeczy a co innego pleśń i brud którego druciakiem nie idzie doczyścić. Co do nie myjących się pań, sama często nie myję się do 2-3 dni z tym że oczywiście myję się w miejscach strategicznych, mam atopową skórę i odkąd tak robię stan się znacznie poprawił i egzemy występują rzadziej.

Gość gość
gość dziś BRUDASKI uważają, że są piękne a tak naprawdę nawet nigdy nie stały przy pięknej,zadbanej kobiecie. Piękna kobieta dba również o własne otoczenie. Piękna kobieta nie weszła by do brudnej wanny czy poszła nie umyta spać! Piękna kobieta ma pracę, dzieci, męża i zadbany dom. Piękna kobieta mieszka i żyje we własnym domu a nie wegetuje w brudzie. xxx dokladnie! i nie mowimy tu o pedanctwie, ale o zwyczajnym dbaniu o otoczenie! ale tylko lenie i niezorganizowane brudasy zaslaniaja sie brakiem czasu,nadmiarem obowiazkow, albo ferajną dzieciorów na glowie. to miejcie jedno dziecko, male mieskzanie to moze sobie porazicie. a nie na kazdym temacie o mieszkaniu/pokojach klocicie sie jaka to patologia mieszka na malych metrazach z 2 i wiecej dzieci a wy same nie potraficie ogarnac chalupy 1-2 na tydzien...

Gość gość
No właśnie, brudasy uwazaja że jak kobieta ma czysto itd to pewnie nie dba o siebie i jest wieprzem haha bo one nie potrafią zadbać po równo o siebie dom i dzieci.

Gość gość
TAK, TAK!!! Samochwała w kącie stała...

Gość gość
gość dziś TAK, TAK!!! Samochwała w kącie stała... xxx zal doopke sciska ze tak nie potrafisz? nie rozbijaj tematu glupotami?!

Gość gość
to proszę podajcie swoje rozkłady dnia te wspaniałe zorganizowane a szczególnie ta z dużym domem z rozbiciem na godziny, chce zobaczyc gdzie macie czas na prace,pomalowanie paznokci,ksiązek, dziecko,obiad, sprzatanie,prysznic,seks z męzem, zawiezieniem dziecka na zajecia dodatkowe,czekam...

Gość gość
13.34 a co sie rzucasz? przeciez nikt nie mowi o codziennym sprzataniu!! ale tumany kurzu po katach, lepiaca podloga to nie jest cos co powstaje w ciagu godziny/dnia!

Gość gość
Zonade111 nie myjesz cebuli po obraniu? Przecież ona rosła w ziemi a potem nie wiadomo kto jej dotykał. Obierając przynosisz ten brud do środka warzywa i potem to jesz. Ziemniaków też nie myjesz bo obrane. Współczuję ludziom dla których gitujesz

Gość gość
a ja zamiast pomalowanych paznokci wole miec czysto w mieszkaniu !

Gość gość
a ja zamiast pomalowanych paznokci wole miec czysto w mieszkaniu ! x to chyba jednak nie jestes zorganizowana skoro poswiecasz kos kosztem drugiej rzeczy,wczesniej sa wypowiedzi ze laski maja czas na wszystko

Gość gość
13,39, ja tez nie myje cebuli :) pierwszy raz slysze ze cebule po obraniu mam myc :D Na mozg ci weszlo , dziecko.

Gość gość
ja osobiscie nie mowilam ze mam czas na wszystko! ale wole posprztac, ugotowac, pobawic sie z dzieckiem KOSZTEM NIEPOMALOWANYCH PAZNOKCI!

Gość gość
A ja się pytam, GDZIE są wasi faceci kiedy wy nie macie czasu posprzątać? I nie gadajcie że wszyscy pracują po 12- 15godzin, bo nie oszukujmy się większość ludzi pracuje 8. Dlaczego ciągle piszecie,że Wy bawcie się z dzieckiem, wy gotujecie itd. Pomijając kobiety samotne .

Gość gość
co do mycia tej cebuli to tez jej nie myje ale chyba zaczne bo jak sie tak zastanowic to ma to sens... czesto cebule i inne warzywa dotyka wiele osob w sklepie, ktore na rekach maja wszystko... wczensiej cebula byla w ziemi, potem w rekach tego kto ja wyrwal z tej ziemi, potem wsrod innych brudnych cebul jechala w brudnej skrzyni, moze nawet wypadla na ziemie, ktos podniosl wrzucil z powrotem..zanim trafila do naszej salatki pokonala hektary km i ludzkiego brudu,lepiej myc nawet i cebule!

Gość antybrudas
dokladnie,wychodzi na to ze faceci leza po pracy i nic nie rovia skoro one robia wsyzstko. mam meza ktory rzeczywiscie pracuje po 15 godzin ale jak go porposze to albo sie z dzieckiem bawi albo ziemniaki obierze, naczynia pomyje, odkurzy dywany...nie mowie ze biegnie z radoscia do tych czynnosci ale dzielimy sie obowiazkami! w sobote sprzatalam a wczoraj juz pomylam podlogi, bo to i piasek z kółek wozka dziecka, to z butow, to kudly psa. to jakis okruch ze stolu...

Gość gość
Jestem facetem, tak czytam te wasze kłótnie tu i powiem wam szczerze, choćby nie wiem jak piękna była dziewczyna, to u normalnych facetów jest skreślona właśnie za syfiarstwo. A potem się dziwi jedna z drugą czemu nikt jej nie chce skoro ona taka piękna, a potem od niej leci jakby się z tydzień nie myla choć ciuchy modne ma.

Gość gość
Czyli jest chociaż parę osób co widzi to co ja - że krowy, które dużo muczą mało mleka dają. Jak już mam wybierać to chyba wolę szczerego bałaganiarza niż hipokrytę co ludziom dupska obgaduje, wytyka bałagan, a sam siebie chwali jaki to z niego czyścioch. Bałaganiarz chociaż jest szczery, nie obgaduje ludzi. x I nie, cebuli też nie myję - chyba, ze kupię taką obraną. Ale to tez znam - jakichś pierdoł się czepiają, a to, że gąbkę do zmywania naczyń mają miesiącami tą samą, ścierki to siedliska syfu, to już nie ważne.Ttak samo dupskiem w spodniach w których siadały w pracy, w autobusie potem siedzą w domu to ok. Dotykają różnych rzeczy, potem telefonu. Czy któraś z Was przeciera czymś odkażającym PRAWDZIWE siedliska syfu jak telefon czy klawiatura? Bakterie z cebuli to pikuś przy gąbce w zlewie czy Waszym telefonie.

Gość gość
Bo faceci to adonisy pachnące. Co najmniej połowa facetów w Polsce ma problem z higieną. KObiety śmierdzące zdarzają się dużo rzadziej.

Gość gość
13:57, 100 procent racji masz.... to samo wiejski brud mimoe wygląda jak wygląda jest mniej chorobotwórczy od miejskiej zarazy której gołym okiem nie widac czasem a bakterii przeróżnych w tym niebezpiecznych ze względu na ilość ludzi jest dużo więcej w pozornej czystości....

Gość gość
Tak samo kozaki w zimie. Ile osób używa specjalnych wkładek, dezodorantów, czyści buty w środku itd? Ile osób szpilki przeciera w środku? Kiedyś był o tym temat na kafe to dla większości ludzi to był szok, jak to można myć buty :P Dlatego niech innym wytyka syf ten co serio sam jest jakimś super czyściochem. Inne osoby powinny zamknąć jadaczki. x Ja mam w d***e jak kto ma, mogę mieć swoje obserwacje, ale nikomu się nie wtrącam - bawi mnie jedynie jak mi ktoś wmawia, że jest taki czyściutki a sporo bym mu szpilek mogła wbić. U kogoś źdzbło widzi a u siebie belki nie :P

Gość gość
CO DO SIEDZENIA W CIUCHACH SIE ZGADZAM, MDLI MNIE JAK WIDZE WYSTROJONE PANIUSIE .FACETOW TEZ, JAK SIEDZA W DOMU W CIUCHACH W KTORYCH BYLI W PRACY, W AUTOBUSIE, W SKLEPIE...zarazkow na nich wiecej niz na wysypisku smieci, ale bycie modnym nawet w domu to podstawa. ja wchodzac do domu zanim rece umyje to juz jestem przebrana w wygodne-nie zawsze ladne ciuchy,ale czyste!!!!!!!

Gość gość
czemu żadna zorganizowana któa ma czas na wszystko nie napisze swojego rozkłądu dnia