Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybrudas

BRUDASKI BRUDASKI BRUDASKI

Polecane posty

Gość gość
kazdy czlowiek powinien zyc jak czlowiek a ze tego ni robi to juz jego sprawa, jak woli mieszkac w brudzie to jeg sprawa, ja sama mam om czysty o kazdej porze dnia i nocy tylko ze ja staram sie nie brudzic zeby potem nie spedzac calego dnia na sprzataniu, posciel mam wymeniana co tydzien, pachnaca wyprasowana, kurze tez, mycie lazienki kuchni rowniez, podlogi czasem 2-3 razy w tyg mam dzieci, ale tez mam np szwagierke ktora mieszka z rodzicami, maja ogromny dom i tam nikt nigdy nie sprzatal, zlewy doslownie czarne, ich sprawa a ja ich nie odwiedzam, kiedys u znajomej tez brudaski jak mi dala szklanke zebym sobie nalala soku a tam karaluch to wiecej do niej nie poszlam bo poza brudna szklanka reszta jak po wojnie byla, nie odwiedzam brudasow i mam spokoj, ich sprawa jak zyja, ciesze sie ze zawsze mam czysto, swiezo i pachnaco w domu, tak jak lubie

Gość gość
14.26 serio z tym karaluchem??? chyba bym zwymiotowała...

Gość gość
13!12 o!!!!jaka zaradna sie znalazła.Siedź przed kompem i nudzi .

Gość gość
Anty brudas to ta nudziarą co zakłada porąbane tematy typu -co sadzicie o ludziach co maja pawlacze,co maja boazerie,co nie maja bidetu,co siedza w jednym pokoju,co maja stara meblościankę itd itd p*****ly kury domowej. Xxx Ty anty brudas ?myślisz,ze toba sie ktos przejmował i nie chodzilas z odparzona dopa,tez ci oblizywane lyzki do gęby wpychali,sama zapewne pisze jadlas obsiurany przez koty z piaskownicy i nikt nie zauważył itd itd . Xxx Wyjaz juz,dość przynudzania!

Gość gość
nie pisze tylko piasek

Gość gość
O wlaśnie-zadałam sobie trochę trudu i prześledziłam wpisy autorki antybrudaski od początku tematu-założyła topik wczoraj o i cisnęła wpisy non stop do godz. 14:49 a dziś siedziała tu już od 8:38 do 13:26-HAHAHA-pół dnia na kafe wczoraj i pół dnia na kafe dziś zmitrężyła obgadując koleżankę, sąsiadkę i kobitkę ,której dziecka pilnuje mamusia autorki:-D widocznie antybrudaska-hejterka ma taki błysk w domu że może całymi dniami przesiadywać na kafe i rzygać jadem

Gość gość
:-P

Gość gość
Ja ostatnio nie ogarniam znajomej. Ma kasę, więc nie musi oszczędzać na praniu ubrań, więc chyba to lenistwo-niemowlak chodzi w ubraniach z dnia poprzedniego, śpi kilka nocy pod rząd w jednych śpiochach. Żal.