Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO nienawidzimy świra od dziewic?

Polecane posty

Gość gość

1. każda kobieta i każdy facet uprawiający seks bez ślubu to puszczalskie i znienawidzeni przez autora bad boye 2. jednocześnie facetom oczywiście wolno więcej 3. według niego nie ma czegoś takiego jak niedopasowanie seksualne i różnice w libido 4. kobieta, która nie chce wyjść za mąż się nie szanuje 5. dziewictwo powinno trzymać się do 30 roku życia 6. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE

Gość gość
7. uważa, że każda niedziewica to morderczyni bo prawdopodobieństwo aborcji jest bardzo wysokie 8. uważa, że w historii nie było przypadków nieślubnych dzieci, bo to nowość 9.uważa, że każda samotna matka puściła się i się nie szanuje 10. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE

Gość gość
WYSTARCZY JEDEN ARGUMETN : BO TO PIOTREK KURWA:D

Gość gość
11. każda osoba z tatuażami jest chora psychicznie 12. argumenty i kontrargumenty do niego nie trafiają 13. brzydzi się pocałować kobietę po kimś, ale nie brzydzi się podać komuś ręki, kto się tą ręką masturbował :D 14. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE

Gość gość
15. uważa, że nie istnieją dziewice po 22 roku życia, nawet jeśli jakaś mu odpisze 16. prowadzi dziewiczą krucjatę 17. uważa, że kobieta powinna wymagać prawiczka do związku i jeśli tego nie robi nie szanuje siebie 18. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE :D

Gość likke li
19. uważa, że rozwiązłość kobiet rujnuje społeczeństwa, a o rozwiązłości mężczyzn, którzy z nimi sypiają nie wspomina 20. uważa, że kobiety w 80% są puszczalskie 21. twierdzi, że kobiety nie słuchają tego co powtarza się im od najmłodszych lat w szkole, w domu i w kościele 22. seks w związkach, nawet długoletnich, to zło 23. uważa, że zgwałcone można jeszcze jakoś zrozumieć ale innych nigdy 24. uważa, że seks służy tylko prokreacji 25. uważa, że nikt kto uprawiał seks przed ślubem nie zazna prawdziwej miłości 26. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE

Gość gość
Up, up

Gość dziewice niedziewice
27. uważa, że na rozmowie kwalifikacyjnej powinno się pytać kobietę o dziewictwo, bo dziewice lepiej pracują 28. kobiety z bogatą przeszłością seksualną nie pracują i nie przykładają się do pracy 29. kobieta, która nie jest dziewicą prawdopodobnie była ex prostytutką 30. autor zakłada PO MILIARD TAKICH SAMYCH TEMATÓW DZIENNIE i nie widzi w tym problemu, bo ma problem z realną oceną rzeczywistości

hahaha znam taki przypadek, że kobieta wytrzymała do ślubu bez seksu jej mąż tak się cieszył a ona w noc poślubną przyznała mu się, że ma kutoska :D

Gość gość
Facet jest odrażajacy.

Gość gość
Nienawidzicie mnie bo prawdao was, was boli stare panny!

Gość gość
Obraża wszystkie kobiety, które napiszą kontrargument, przy czym obraził już pewnie z miliard "cudownych dziewic". W tym mnie :D

Gość gość
10:21 wypieprzaj z tego wątku. mam 20 lat i też Cię nienawidzę. Boś żenujący.

Gość gość
Nie mozna nienawidzic osoby chorej psychicznie. Trzeba mu wspolczuc.

Gość gość
Po prostu piszmy dlaczego go nienawidzimy. Nie reagujmy na jego bzdurne komentarze, bo to nasz wątek.

Gość gość
Nie stare panny jestem mężatką przed ślubem mieszkałam z mężem kilka lat.

Gość gość
10:24 Ok, przepraszam. W takim razie jemu współczuję, a nienawidzę wątków, które tworzy.

Gość gość
Zawsze bedziecie same bo facet znatury ma awersje do "kobiet" ktore nie sa dziewicami a wybiera tylko te kobiety ktore nimi sa!

Gość gość
31. Każda samotna matka to k*****, nawet taka po rozwodzie 32. Seks to samo zło, każdy kto go uprawia jest p****aany. 33. Całowanie się to też grzech. 34. Obraża kobiety, które mają inne zdanie. 35. Zakłada po milion tych samych tematów. 36. Sam sobie odpisuje.

Gość gość
37. wszystkie niedziewice będą same bo mężczyzna z natury ma do nich awersję 38. spamuje ech… niektóre z nas SĄ dziewicami. po prostu wszystkiekobiety wkurzają te durne spamerskie wątki.

Gość gość
Ja jestem dziewicą i jego wątki bardzo mnie wkurzają. Nie wiem czy zachowam dziewictwo do ślubu, bo to dla mnie nie jest takie ważne, najważniejsza jest miłość. Wiele kobiet wzięło ślub z niewłaściwym mężczyzną, teraz są po rozwodzie i mają dzieci, ja jestem takim dzieckiem z rozbitego małżeństwa i nie życzę sobie zęby nazywać samotne matki"k*****i" bo moja mama jest najwspanialsza, silna i dobra kobieta która dla mnie poświęciła życie i robi wszystko żeby było dobrze.

Gość gość
39. podobno niedziewice są brudne, a dziewice pachnące i on potrafi rozróżnić to na ulicy 40. zaśmieca kafe milionem takich samych tematów 41. jest nudny do porzygu

Gość gość
Nie dziewice to qrwy :)

Gość she was always lolita
10:42 Ja też jestem dziewicą i te wątki doprowadzają mnie do szału. I też podobnie jak autorka postu wyżej chcę stracić dziewictwo z osobą którą będę kochać. Znam wiele "niedziewic", które są wspaniałymi kobietami, ciepłymi, pełnymi czułości, silnymi. Według mnie autor tych wątków obraża wszystkie kobiety. Dziewice też obraża, tylko o tym nie wie. Wyraża się obraźliwie o swoich dyskutantach, ubliżając tym samym osobom, które podobno tak szanuje.

Gość olciaczekperklaczek
10.21 Obecnie boli mnie to,że jesteś prekursorem głupoty,na tym forum

Gość gość
Boli nas również to, że na kafe nie można już znaleźć żadnego innego temtu wśród tego spamerskiego śmietnika.

Gość gość
Tylko ze tematy kieruje do puszczalskich nie dziewic a ze dziewice sie w nim udzielaja i na mnie najezdzaja to peszek bo z gory zakladam ze to na pewno nie dziewica!

Gość gość
10:56 Po prostu obrażasz wszystkich jak wlezie.

Gość gość
42. twierdzi, że związki z dziewicami trwają do śmierci, a niedziewicami zaraz się rozpadają Dziwne, bo ja jestem dziewicą i faceta nie mam, a wszystko moje "niedziewicze" koleżanki zaręczone… Chyba teoria jest błędna :(

Gość gość
Dajmy mu ignora.Szkoda,że IP nie mam tego gościa...IP ma więcej cyferenk niż jego IQ...