Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Maz nie dal kwiatka na dzien kobiet a innym dal

Polecane posty

Gość gość
To nie jest takie proste. Ludzie tego dalej nie rozumieja... Jak mam zarobic sama na kawalerke i jedzenie i leki itd skoro pisze wam tu ze corka mi od dwoch lat mocno cchoruje.... Tzn dwa tygodnie siedzi chora w domu. Dws chodzi do przedszkola... Czesto potrzebne sa leki obliczylam ze miesiecznie nawet 350zl.. Do tego inhalacje. Miala robione testy na alergie i alergii nie ma.. Zmieniała lekarza. Z pracy maja mnie zwolnic za branie l4. (bralam przesadnie) a jakbym byla samotna to juz calkiem musialabym l 4 brac tak duzo az by mnie zwolnili... Zresztą obecna praca zaczyna sie od 6stej rano a przedszkole od 6:30czynne.w dodatku kto ja do przedszkola zaprowadzi? Kto ja bedzie odbieral jak bede miala druga zmiane??? Nigdzie nie znajde pracy na jedna zmiane. Mam wykształcenie srednie z matura tylko tyke. A paznokciami moglam dorobix jednego miesiaca 700-800zl a innego nic. To zalezy... TO JA O wynajmie kawalerki moge zapomnieć... A na jedno dziecko 500zl nie dostane

Gość gość
Ta prace do ktorej terZ chodze szukalam poltora roku. Wszystko by bylo dobrze gdyby nie te zwolnienia l 4...kierownik ma wybor zatrudnic wolna samodzielna to taka zatrudni a mnie nie... A opiekunki kosztuja

Gość gość
Po co ty tu znowu jęczysz? jęczysz jęczysz ale nic nie robisz tyle kobiet zyje jako samotne matki i radza sobie a ty co ? ten facet cie nie kocha baa on cie juz nienawidzi a ty ciagle p********z to samo jak nakręcona "bo ludzie tego nie rozumieją" no k... nie rozumuje jak można sie ciągle tak szmacić .

Gość gość
To skoro by mnie tak nienawidzil to by miesiac temu adoptowal moja corke?? Chodzilby ze mna do kina do teatru? Albo w tym półroczu poszedl ze mna do sklepu meblowego i pytal ktore meble mi sie podobaja... I ja mu pokazlam... Mowilam ze tylko te tylko takie sa dobre... Ze sa idealne. Noi on powiedzial ze niw teraz otd itsd... A dwa tygodnie pozniej dzwoni domofon :''meble dla pani '' a ja odpowiadam facetom: ''jakie meble?? '' wtedy zadzwonil na komorke maz i pytal''jak podoba sie niespodzianka? '' zagladam a to byly te meble ktore wybralam. Te moje.

Gość gość
no skoro jest taki z******ty bo kupil ci meble to po co średnio raz w tygodniu zaklaskasz te durnowate tematy ? ty naprawdę jesteś nienormalna

Gość gość
taaa, facet jej od poczatku nie kochal. Wydziera sie na nia, ale ja kocha ...haha...dobra jest, a to ze nie chce z toba spedzac czasu, ze sie drze na ciebie, ze cie ma za gowniana matke i gospodynie, to co oznacza? Tez ze cie kocha? haha, na sile go namowilas na ten slub i tak masz. Poza tym przeciez ty szukalas sponsora, to go znalazlas. On cie uczuciem nie darzy.

Gość gość
Autorko czyli czego oczekujesz od tego forum? Piszemy ci ze twoj uklad z mezem jest chory. Zaprzeczasz piszesz ze cie kocha itd. Piszemy zebys wzięła zycie w swoje rece bo polegasz na facecie a jemu to najwyraźniej przeszkadza. Negijesz i wypisujesz ze nie dasz rady. Wszystkie nasze rady bierzesz na nie. Co mamy zrobić. Mamy się zrzucać na ciebie co miesiac zebys miała za co zyc? Nie chcesz odejsc od chłopa, uważasz ze cie kocha, ty robisz wszystko dobrze - wiec zaakceptuj faceta, siedz cicho i zyj jak zyjesz bo innego rozwiązania nie widze. Albo znajdz sobie nowego nadzianego fagasa:)

Gość gość
A jak wam się w łożku układa?

Gość gość
dzisiaj dzień mężczyzny - daj mu śmierdzące skarpety!

Gość gość
Nie możesz tak wet za wet , ząb za ząb. Dziś dzień mężczyzny zrób mu łóżkowe niespodziankę to co najbardziej lubi z własnej inicjatywy. To na facetów działa.

Gość gość
Nie moge tak zab za zab? A co mam zrobic? Przeprosic go mimo ze on zawinil i sie zaczac odzywac?? Od dnia kobiet i od tego momentu jak zawinil to nasz dzien wyglada tak: Ja teraz na l4 Siedze w domu. Nie ma jego caly dzien bo jest w peacy pozniej on albo idzie na silownoe albo przychodzi ok 20-21do domu nie odzywa sie i idzie spac i ja tez kazdy sie nie odzywa. Obiad ma w kuchni ale ja juz mu nic nie odgrzewam sam sobie odgrzewa... Ja ide spac by sie nie odzywac. Kazdy facet(ja tak uwazam) by zmiekl i powiedzialby :''sluchaj glupio zrobilem wiem ze czasem popelniam bledy i cie kezywdze ale pogodzmy sie''albo chociaz by przeprosil i zaczal sie odzywax... A on nic to i ja nic. Zobacze co dalej i jak on dlugo to wytrzyma... Chyba sie denerwuje bo kupil sobie papierosy i wiwczorem je pali na balkonie (a nie palil).. Ide do fryzjera dzis na koloryzacje a od poniedziałku do pracy.... Zobaczymy jak to dalej sie potoczy ale jak bedzie taki zawzięty nadal to spedzi weeekend przy kompie. A ja go bede olewac. Bede w weeekend piekla z dziećmi ciasto babeczki albo sie z nimi pobawie zagram w monopol itp... A jego oleje... Wyjdę gdzies wieczorem do kolezanki. No nie wiem sama co roboc jak sie zachowac... Nigdy tak nie bylo. Poprostu teraz narosla we mnie ta zlosc cala ze wszystkich szanuje i pomaga innym w znalezieniu lepszej pracy, w roznych rzeczach slucha swoich rodzicow i znajomych a ja jakos nie jestem uznawana... Jego rodzina mnie bardzo lubi ale napewno nie wiedza o tym konflikcie a nie bede siw skarżyć do jegoo mamy

Gość gość
Ale tu jest problem w tym, że on widzi to z innej strony. On widzi kobietę, która ciągle jest na zwolnieniach i lada dzień straci pracę. Dziecko byle kaszlnie to już do lekarza i na zwolnienie, no co jest z tą twoją córką, że dwa razy w miesiącu non stop choruje czy ty aby nie szukasz pretekstów żeby iść na zwolnienie? Ja jestem sama z dwójką dzieci i w mojej obecnej pracy w której pracuję od roku ani razu jeszcze nie byłam na zwolnieniu lekarskim, więc się zastanawiam jak dziecko może tak chorować ciągle. Przyznam ci że praca dwuzmianowa w twoim wypadku odpada, twój mąż czuje presję że cała odpowiedzialność za utrzymanie rodziny spada na niego. Może on ma jakieś problemy finansowe o których nie wiesz, ty przyjmujesz jakby t było coś oczywistego że ty siedzisz w domu, możesz sobie pracować albo i nie pracować, a on musi was utrzymać. Mi się wydaje, że to właśnie tutaj jest problem, jemu nie podoba się twoje podejście kiedy stracisz tę prace to co będziesz robić? Zarejestrujesz się w urzędzie pracy i będziesz czekać na mannę narzekając, że nie ma pracy? Ile pracowałaś we wcześniejszych pracach i jak długo siedziałaś bez pracy między jedną a drugą? Czy szukasz czegoś choćby po to żeby dorobić? Robisz cokolwiek teraz żeby nie zostać bez pracy gdy skończy Ci się umowa? Szukasz czegoś już teraz skoro wiesz, że lada chwila zostaniesz pozbawiona pieniędzy? Może on Ciebie zna i widzi, że się nie przejmujesz bo zwalasz całą odpowiedzialność na niego? W takim wypadku, te wszystkie koszulki które kupujesz, te niespodzianki, te kolacyjki i to wszystko, możesz sobie wsadzić tak na prawdę w tyłek, bo to tylko dodatkowe rozdrażnienie dla niego, wydajesz na to kasę której za chwile nie będziesz miała.

Gość gość
Az sie we mnie gotuje... Jeszcze glupia ja w niedziele poszlam do galerii i kupilam jemu trzy bluzki bez okazji. x Chodzi w damskich ciuchach? Transwestyta?

Gość gość
Najpierw naucz się pisać poprawnie i komunikatywnie po polsku. Jeśli nie potrafisz, wróć do szkoły.

Gość gość
Czyli w zasadzie nic sie nie zmienila po tym dniu kobiet, bo on od zawsze cie tak traktuje o czym tu nie raz pisalas. Zawsze cie olewa, przychodzi z pracy i sie zamyka i gra na komputerze...chcesz to moge to powklejac twoje dawne tematy ... a jak mu wakacje zj***las, jaki byl wkurzony...jego rodzice jak cie zjechali....no przestan, on cie od zawsze traktowal jak szmate i napewno lepiej nie bedzie

Gość gość
Wklej te tematy. Mi i tak zal tej kobiety. Ale czego wy zalujecie tego chama. Mogl nie zakladac rodziny. Przeciesz to oczywiste za jest glowa rodziny. A teraz co fochy pokazuje.

Gość gość
a tu jej tekst z watku o dezodorancie na gwiazdke gość 2015.12.18 Ja uwazam ze mnie nie kocha... Wiem ze nie ma kochanki na 1000procent.ale wiem ze pewnie jest sknera ale dlaczego tylko wobec mnie?? A druga sprawa:jak ja poprosze jego bysmy razem gdzies wyszli wyjechali poszli i nawet ja juz cos organizuje to on odmawia tlumaczy to zmeczeniem brakiem czasuztp a jak jego kolega lub ktos z rodziny zaprosi nas na imieniny urodz do domu czy knajpy czy kino to od razu jest chetny. Ostatnio ja proponowalam isc na jarmarki swiateczne to mowil ze po co itp a jak jego kumpel z zona zaproponowali bysmy szli to od razu poszedl!!! Nawet kolezance mojej pare zl dal by pilnowala nam dzieci... Zawsze moje potrzeby sa olewane a innych spelniane przez niegosmutas.gif Czuje sie zle...

Gość gość
no ale jak ty żyłasz wczesniej jak zarabiasz 1300 zł, i masz córkę na utrzymaniu? Całe swoje życie żyłas na cudzej łasce i utrzymaniu? Bo mając takie warunki nie ma mowy nawet o podstawowej samodzielnej egzystencji

Gość gość
Omg, to ona już od trzech lat te tematy jęczybuły zakłada? I nic nie zmieniła, tylko narzeka?

Gość gość
No, ale wczesniej mieszkala z babcia i chciala zostac prostytutka, potem wpadla na pomysl zeby znalesc sponsora, poznala tego faceta ktory potrzebowal opiekunki do swojego lekko zacofanego syna i gosposi. Facetowi wmowila, ze babcia robi remont i ona biedna nie ma sie gdzie podziac i facet ja ja wzial do siebie na czas remontu. Potem zakaldala watki jak tu wykombinowac, zeby juz nie musiala wracac do tej babci (bo babcia tez jej miala serdecznie dosyc), no i jej sie udalo, potem go meczyla o slub...facet nigdy jej ni kochal, tylko mu z nia wygodnie...i to cala historia...bo o tych tematach gdzie on ja wyzywa, kaze isc do pracy itp...to nie ma ci wspominac....ona jest i bedzie pasozytem i tyle...

Gość gość
Ja się swojej oświadczyłem z brylantem

Gość gość
Ja nie udaje ze corka choruje. Ona choruje naprawde. Nawet jak gardlo boli to chodzila do przedszkola. Ale jest jakas slaba wtedy dostaje goraczke zapalenie krtani oskrzela nawet pluca wiec to noe sa lekkie choroby wyssane z palca... Co z tego zd znajde kolejna robote na 8godzin skoro nadal mam problem co z noa robix na czas choroby i znow mnie zwolnia... Poszukam pol etatu sobie. Zeby nie mowil ze nic nie robie... Poszukam pol etatu i bede dorabial paznokciami po domach... Do tego dodatki na dziexi. To nie chodzi o kasw. Bo kasy nam nie brakuje. To chodzi o to ze on jest chyna tak nauczany ze kobieta nie moze siedziec w domu ma pracować sama ogarniac dzieci i sie zaorac a on ma wrocic z pracy i miec luz... Albo wyglad mu nie odpowiada moj albo soe znudzil tylko i mysli by znalesc inna... Sama juz nie wiem. Glowa boli od tego myslenia... Nie wiem co dalej. Mogl mnie zatrudnix u siebie to nie. Bo jego kuzynka lepsza bo studia ma i prawo jazdy a ja nie... A bym mogla nawet staz u niego odbywqx by mial dodatki dla firmy itp

Gość gość
Gdyby nie mial kasy nie chodzilby do kina na gokarty i inne d**erele... To chodzi o prace dla zasady chyba. Dziewczyny co dalej? Juz slysze od wszystkich ze mam pracowac bo to typ faceta który nie nawidzi kobiety bez pracy... Ale xo dalej? Jak siw zachowac? Zmieknac i siw zacząć odzywax pierwsza?? Ju od wtorku siw nie odzywamy wogole ani slowa... On wchodzi do domu milczy. Od 20-21on ogląda tv i idzie spac... I nie mowi ani slowa. Ja tez. Bo ja noe zawinilam... I tak mamy sie męczyć i nie odzywac? Czy zapytax moze czy mam sie wyprowadzić??? Tylko po co jeszcEmiesiac temu byl w sadzie i adoptowal moja corkw dal jej nazwisko i sedzinie obiecywal ze bedzie dla niej ojcem na całego...?

Gość gość
Caly ten tydzien nieodzywania wyglada tak ze on przychodzi ok 20-21do domu. Kladzie sie na lozko lezy oglada lub gra lub pali papierosy których nie palil... I idzie spac. Ja udaje ze spie

Gość gość
Twoja córka jest chora 2/3 razy w miesiącu?:D:D Może włączcie ogrzewanie w domu? :D

Gość gość
Tutaj jedyne co ktos doradzi to Wynos sie do roboty i nie narzekaj. A nikt nie pomysli o tym ze nawet pracujac i nie biorac l4 na dziecko co jest wmojej sytuacji niemozliwe nie starczy mi na nic poza czynszem i wynajmem 1000zl... 1000zl mieszkanie 300oplaty. Jedzenie ok 600zl dla nas dwojki lacznie z chemia i tak skromnie Noi leki ok 200zl Przedszkile ok 200-250zl A gdzie reszta Latwo doradzic odejdz i qynajmij cos a co w momencie gdy dziecko male choruje i nie stac na opiekunkę To kazdemu przychodzi mysl o dodobku prostytucji

Gość gość
Co jest twojej córce, ze non stop choruje?? To nie jest normalne? Masz zimno w domu?

Gość gość
Mam ciepło w domu twmp 20-22stopni